Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydomiii wrote:a tak z innej beczki to powiem Wam, że oglądanie TV na zwolnieniu graniczy z cudem... w ciągu dnia tylko Szkoła, Trudne sprawy, Szpital, Mango... WTF?!
Dlatego jak tylko powystawiam mężowi faktury zabieram książę i idę na dwór łapać witaminę D(akurat z tego wszystkiego co wymieniłaś Szpital jest chyba najlepszy
)
Martita88, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Mężowi przełożony klepnął urlop, tak więc za godzinkę czy dwie ruszamy ze Śląska nad morze! Robię na szybko jakieś kanapki, sałatkę, obiad. Ale jestem szczęśliwa :)Prawdopodobnie nie będzie mnie tutaj, tak więc za dużo nie piszcie
Ściskam! :*
Bezpiecznej podróży i udanego wypoczynkuBuźka!
-
A ja tak z innej beczki. Ostatnio zrobiłam małe zakupy on line dla maleństwa
I właśnie był kurier.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7013e8ab1d77.jpgkamka, Mania1718, wiewiórka17, A.Kasia, Est, Kokaina, Kajola, Gośśś, She86, Mietka 30:), 26Asia, kateee, Kate84, Karka, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
wiewiórka17 wrote:a czy jak nie masz abonamentu to pokazuje Ci się po lewej stronie który tydzień ciąży, trymestr i pasek ile % ciąży minęło ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20ba922cc458.png -
a moje dziecko chyba ma właśnie czkawkę!
bo od dobrych kilku minut skacze w jednym miejscu równomiernieA.Kasia, Est, anie93lica, Kokaina, Renka88, Kajola, Lula_w, Mietka 30:), Lilou1984, Magda lena, Love_life, kateee, krówka_muffka, Kate84, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
wiewiórka17 wrote:a czy jak nie masz abonamentu to pokazuje Ci się po lewej stronie który tydzień ciąży, trymestr i pasek ile % ciąży minęło ?
Wszystko pokazuje tylko tych procentów nie.
I wagi dziecka, tak jak już napisała Kamka.
Domii masz racje, straszna lipa w ciagu dnia w tv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 13:10
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Ja się witam w 18 tygodniu, 5 miesiącu
Karolina@ Jaki zbieg okoliczności, też ostatnią obejrzałam na necie kilka odcinków Bosackiej
Domiii Powodzeni na wizycie, trzymam kciuki !
niecierpliwaa Bądź dobrej myśli, kuruj się i nie łam.
jusiakp Teledysk super
Gośśś Gratuluje udanej wizyty, mam jakieś przeczucie, że u Ciebie będzie chłopak nie wiem czemu :]
Odnośnie wagi - ja przytyłam ok 1-1,5 kg, przy wzroście 176 i 60 kg wagi wyjściowej. I trochę się ta waga waha. Mam nadzieję, że nie utyje nagle naraz 10 kilo, bo się rozstępy zrobią :[ Wolałabym stopniowo :[Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 13:15
Gośśś, domiii, A.Kasia, krówka_muffka, Kate84 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
anie93lica wrote:Podziwiam Domii ze potrafisz tak to wyczuć
Ja po prostu Kochana bardzo dobrze czuję już ruchy i kopniaki, do tego dochodzi śmiesznie skaczący brzuch i wypychanie skóry w miejscu w którym kopiecudne uczucie, ale niedługo wszystkie będziemy to czuły i widziały
Martita88, Kajola, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja też ćwiczę tv, bo co innego robić. Ale wczoraj był gdzieś fajny program o małych liskach,kaczuszka itp. Dziewczyna co ze mną leżała śmiała się że poród będzie pamiętała jako dzień z liskami i kaczuszkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 13:28
-
Kokainka bardzo bym sie ucieszyla jakby synus sie potwierdzil
tym bardziej, ze na poczatku juz gin mowil,ze bedzie chlopczyk
Domiii hehe dla tego ja w ogole juz tv nie wlaczamA teraz jeszcze doszly nowe "horrory polskie"
("słoiki" "mediatorzy" itp
) jedyne co ogladam to "polizjantki i policjanci" bo tam gra moj kolega i to jeszcze w miare lubie
Kokaina lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Martita88 wrote:ja oglądam na Domo+ różne programy np. ucieczka na wieś, albo tvn style
w ogóle to moim wielkim marzeniem jest mieszkać na wsi i mieć koniemoja miłość!
ja też często oglądam domo+ i oglądam "podzielić M2", "wyzwanie nowe mieszkanie", "remont w 48h" i uwielbiam braci bliźniaków z "cudotwórców", o i wielkie projekty australia
Martita88, d'nusia lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016