Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jak myślicie czy to jest normalne czy powiedzieć o tym lekarzowi we wtorek... nie moge nic kompletnie jeść . Przeważnie jem bułkę z pomidorem , i w dzień jakiś ryż z truskawkami , jem bo wiem że musze , wszystko co zjem to zwymiotuje, dziś zjadłam tylko jabłko obrane ze skórki a i tak poszło...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:dziewczyny jak myślicie czy to jest normalne czy powiedzieć o tym lekarzowi we wtorek... nie moge nic kompletnie jeść . Przeważnie jem bułkę z pomidorem , i w dzień jakiś ryż z truskawkami , jem bo wiem że musze , wszystko co zjem to zwymiotuje, dziś zjadłam tylko jabłko obrane ze skórki a i tak poszło...
Myślę, że powinnaś o tym powiedzieć swojemu lekarzowi. Być może podpowie Ci, co jeść, poleci jakieś witaminy.
Rok temu moja koleżanka była w ciąży i bodajże do 5mc jadła same biszkopty, które i tak przeważnie zwracała. Do tego czasu schudła 5kg... -
A.Kasia wrote:Dziewczyny jak radzicie sobie przy wysypie pryszczy? Odkąd jestem w ciąży nie mogę ogarnąć swojej cery, nigdy nie miałam większych problemów a teraz pryszcz na pryszczu Moja dermatolog uważa, że nie ma leku bezpiecznego w ciąży i jedyne co pozwoliła stosować to effaclar duo w małych ilościach, ale ja jestem chyba jedyną osobą na świecie której effaclar w ogóle nie pomaga...
-
nick nieaktualny
-
moja cera tez gorsza ale nie ma tragedii.
niestety od paru dni coraz gorzej z jedzeniem. nie wymiotuje ale jest mi caly czas niedobrze i nie moge na nic patrzec. a ze ogolnie troche ze mnie lebioda to mnie juz bierze jakies przeziebienie, kicham od wczoraj, wydaje mi sie ze przez to ze jestem caly czas glodna kurcze nie chce sie pochorowac ale nie chce sie zmuszac do jedzeniaGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Dzwoniłam oczywiście go gina bo nie wytrzymałam ;d Mówił że to normalne ale musze wziąść leki. Całe szczęście że zgodził sie podać nazwy tych leków przez telefon bo są na recepte , mój tata jest weterynarzem więc z receptami nie mam problemu.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
kate55 wrote:Uciekam stąd to niestety c. pozamaciczna. Trzymam kciuki za Was wszystkie, żebyście urodziły zdrowe dzieciaczki. A wy trzymajcie za nas, żeby się nam udało...
Trzymaj się , zobaczysz następnym razem na pewno się uda!Bedziemy trzymac za Was kciuki :-*
Nataszka wszystkiego najlepszego
Jeśli chodzi o jedzenie to ja mam teraz jakąś masakre, nic i nie podchodzi, niby głodna jestem ale jak zjem od razu mdłości, rano mdłości, wieczorem mdłości .Dzień zaczynam jeszcze w łóżku od euthyrxu po pol godzine sucharek i dopiero po kolejnych 15 min wstaje kąpać to sie moge tylko w ciagu dnia bo ani wieczorem ani rano nie daje rady. Piersi bola caly czas najbardziej nadal w nocy i wieczorem choc dzis to caly czas i to konkretnie....
Wracajac do jedzenia ,wszystko co lubilam a i tak jestem bardzo wybredna jakos teraz nie podchodzi , moja ulubiona piers z kurczaka ble nawet, slodycze ble, herbate tez musialam zmienic na owocowe .Nadal najlepiej owoce i ostre chipsy Ah i nadal jadam maks polowe tego co jadlam normalnie bo wiecej nie daje rady...
Dziewczyny nie wytrzymalam dzis i kupilam w Tesco bodziaki za 38 zl z 55 5 szt:P wytlumaczylam sobie ze taka przecena ,ze trzeba kupic ale musialam szybko z tamtad wyjsc hehe bo duzo rzeczy o 50% w dol! Oby do konca sierpnia - moze na prenatalnych dowiem się płeć i bedzie mozna szalec
wiecie tak chcialam sobie kupic bo mysle ze jak kupie to jak bym wieczyla ze wszystko bedzie ok....
Kasiulka Witaj masz termin dzien po mnie
-
Ale Nas już dużo!
Ja mam na razie cerę bardzo ładną, o wiele ładniejszą niż przed ciążą :o
I wymiotów nie mam, tylko mdłości, ale da się żyć.
Ja piję kawę 1 dziennie, ale odrzuciło mnie całkowicie od słodyczy, gdzie wcześniej byłam słodką dziurką, tak teraz NIC. Same kwaśne i słone