Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita - nie powiem, że sama się nie stresowałam. Pobeczałam się przy M jak mu mówiłam o tym HCG i ile urosło Jednak on i moja mama konsekwentnie mi wpierali, że to wczesna ciąża i będzie dobrze. Dużo mi to dało Ciężko jest się nie stresować, ale po czasie stwierdziłam, że co ma być to będzie. W necie krąży wiele historii o złych przyrostach i było ok jak i odwrotnie. Więc dałam sobie spokój z czytaniem i porównywaniem
Co do kawy - mnie na razie nie odrzuciło, choć czasem robi mi się troche niedobrze po wypiciu (pije z mlekiem i cukrem Mdłości jeszcze mnie nie dopadły, czasem troche mi niedobrze tak bez powodu.
W pierwszej ciąży za to jak miałam mdłości, to mogłam pić tylko kawe Tak na kubek 250ml 1,5 łyżeczki rozpuszczalnej, tyle samo cukru i 1/4 kubka mleka Wody ani niczego innego nie mogłam pić. Budziłam się o 8 powiedzmy i do 11 z łóżka nie wychodziłam prawie, z wyjątkiem toalety, bo mi niedobrze było, piłam kawe i w międzyczasie z 1kg czereśni jadłam Dopiero od południa mogłam coś normalnego zjeść. Nie jadłam dużo wtedy a i tak prze I trymestr przybyło mi wtedy 4kg12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj mam schiza bo sutki przestały być wrażliwe staram się myśleć że to nie musi oznaczać najgorszego, ale jest ciężko bo te sutki to jedyny objaw jaki miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 14:47
-
Hej Haj Helloł Ja się nie udzielałam ostatnio bo miałam "bieg rzeźnika" czyli konie sesji, ale wczoraj ostatni egzamin i już spokój, mam wakacje Wczoraj też byłam na ognisku, wróciliśmy ok 3 w nocy, dziś mnie jeszcze nogi bolą...
Bardzo mi przykro z powodu strat niektórych z Was przytulam mocno!
Co do balsamowania, to ja ogolnie mam nawykowe wcieranie w siebie mazideł, tydzień temu zakupiłam neutrogene do bardzo suchej skóry w rossmanie bo była promocja i z 25 zł/ 16 ogólnie ma być tłuste, neutrogenę uwielbiam. Jak się skończy też będzie palmers ( kiedyś stosowałam na rozstępy po odchudzaniu)
Jedzenie też mnie na razie jakoś odrzuca, dziś tylko śniadanko jakaś jajecznica i do teraz nie mogę nic w siebie wmusić tylko piję kompot z wiśni ciągleJest cudnie!
-
Mnie teraz dopiero zaczęło mdlić... obiadu nie dojadłam:(
Jutro pójdę po sklepach obczaję ten Palmers co polecacie. Mnie piersi bolą i rosną nadal, mąż ze wzrostu zachwycony;)
Słuchajcie wczoraj powiedzieliśmy wreszcie naszym rodzicom:) Teście to się na mnie od razu rzucili, a moja mama znieruchomiała na łóżku i zaczęła płakać, z 5 min, mój tata też wryty w siedzenie, widzieliśmy że oczka mu się zeszkliły:)
Dziadkom naszym powiedzieliśmy, że będą pradziadkami, też mega zadowoleni:)
Nic tylko czekać na wizytę z bijącym serduszkiem teraz:)A.Kasia, Tova33, anie93lica lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualnyroletka wrote:A ja dzisiaj mam schiza bo sutki przestały być wrażliwe staram się myśleć że to nie musi oznaczać najgorszego, ale jest ciężko bo te sutki to jedyny objaw jaki miałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Moge dolaczyc? Czytam Was od poczatku ale teraz dopiero zdecydowalam sie dolaczyc Jest was tu dosyc sporo ale to fajnie
To jest moja 4 ciaza, niestety nie mam ani jednego dzidziusia dla tego teraz jestem pelna obaw o ta fasolke ktora we mnie rosnie i o to czy tym razem bedzie wszystko ok... Jutro mam wizyte u gina wiec sie okaze czy widac juz serduszkoanie93lica, Chamomilla lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
U mnie znowu prawie wcale piersi nie czuję... Takie tam delikatne pobolewanie ale da się znieść.
Do smarowania planuję przetestować bio oil. Siostra chwaliła, że bardzo dobry i nawet starym rozstępom daje radę - stają się mniej widoczne. Tylko pewnie cena powala, ciekawe jak z wydajnością. Spróbuję tez palmers. Potem się okaże co lepsze dla mnie. Oliwek nie lubię, tłuste to to takie... Ale ciekawe jakie będą te moje wybrane... -
Gos, pewnie ze możesz dołączyć i trzymam kciuki żeby się wszystko udało.
Odrzuca mnie od jedzenia, co tu zrobić.
A co do cery i pryszczy to tez mam ten problem, nigdy nie miałam trądziku a teraz wyskakują jakieś cholery niedobre. Plamienie coraz mniejsze czyli duphaston pomaga, senność wzmożona.
A jak tam się czujecie? :-*Gośśś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na szczescie nie mam problemow z jedzeniem ... Jest mi troche nie dobrze ale nie wymiotuje, piersi tez mnie nie bola, heh wolalabym miec troche objawow ciazowych przynajmniej wiedzialabym ze jest wszystko ok a tak... Jak narazie nie smaruje sie niczym na rozstepy, moze ok 10tyg zaczne...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny