Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobaczek89 wrote:Mi też przeniesienie na fb nie odpowiada.
Saxatilla, jak będziesz nurkować to pamiętaj o mocnym wysmarowaniu pośladków i ud z tyłu, bo łatwo sobie zjarać przy zanurzeniu .
no i w koszulce bo plecy spala
saxatilia i Masza bedą nurkować
chłopu mojemu się imię Masza dla dziewczynki nie podoba -
chodzilo mi tajna grupe utworzona przez nas.nikt nic nie widzi i nie wie.jak staralam sie o dzidzie i bylam tu i tez tak pisalysmy tu ale dla wygody przenioslysmy sie na fb.poznalysmy sie blizej a nawet bardzo blisko i mimo ze nasze dzieci maja 1,5 roku nadal jest grupa i preznie dziala.ale okej.nie namawiam.dalam tylko taki pomysl.
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny:) Ja juz po urodzinkach na szczescie bo taka senna jestem u mnie z objawów to piersi bolą ale bardziej na wieczór jak sciagam stanik:)a tak z rana male mdłosci:) ale rodzinnie jeszcze nic nie mowie tylko moja mama wie męża rodizce nie:)czekam az zobacze serduszko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 19:29
-
Goss witamy! i trzymamy kciuki aby tym razem wszystko sie udalo! duzo przecierpialas Kochana bylas juz u lekarza i bierzesz w tej ciazy jakies leki, zeby zapobiec kolejnemu poronieniu? bo chyba po tylu przejsciach masz zdiagnozowana przyczyne i jakies konkretne wskazania?
Gośśś lubi tę wiadomość
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
A własnie kiedy przekazałyście lub planujecie przekazać dobrą nowinę rodzinie / znajomym? Ja mamie myślę powiedzieć po 1 wizycie czyli kolo 6 tygodnia, a znajomym hmm sama nie wiem. Pierwszy trymestr ryzykowny, więc nie wiem, czy jest to dobry pomysł mówić tak wcześnie
Dzisiaj już u rodziny męża na grillu miałam taką sytuacje, że wszyscy mi piwo wciskali Wiec za długo w tajemnicy też nie ma sensu tego trzymać, bo tylko się trzeba tłumaczyć głupioWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 19:49
-
a Ja dzis na urodzinach nie podałąm alkoholu:P hahaha mysle kiedy isc do gnana wizye;/ jutro według @ 5 tydzien zaczynam 8 lat temu poroniłam w 9 tyg a ponad rk tmu miałam pusty pecherzyk plodowy i nie wiem co mam robic...zrobic sobie progesteron? boide na bete z rana i na tarczyce
-
nick nieaktualnykasiulek wrote:chodzilo mi tajna grupe utworzona przez nas.nikt nic nie widzi i nie wie.jak staralam sie o dzidzie i bylam tu i tez tak pisalysmy tu ale dla wygody przenioslysmy sie na fb.poznalysmy sie blizej a nawet bardzo blisko i mimo ze nasze dzieci maja 1,5 roku nadal jest grupa i preznie dziala.ale okej.nie namawiam.dalam tylko taki pomysl.
Ja się nie piszę, wolę zostać tutaj.anie93lica lubi tę wiadomość
-
Ja póki co mam tak że cokolwiek zjem to później tak jakby na żołądku coś leżało i to jest męczące. Oprócz tego mega wzdęcia i zgaga, ale jakoś sobię radzę
Piersi bolały mnie tylko trochę a teraz jakby mniej więc nie wiem o co kaman. Według kalendarza jutro zaczynam 5 tydzień woęc chyba jeszcze za wcześnie na jakieś objawy tak mi się wydaje -
APS tak bylam juz u lekarza i mam dosyc konkretny zestaw lekow duphaston, luteine, clexan, acard, encorton,kwas foliowy15mg i witaminy...
Niestety nie wiem do tej pory dla czego stracilam moje malenstwa bo kazde z innej przyczyny (pierwsze ciaza obumarla w 6tyg, w drugiej u corki wykryli bezczaszkowie i urodzilam ja w 20tyg a w trzeciej w 22tyg odeszly mi wody lezalam na podtrzymaniu i w 25tyg przez cc urodzilam coreczke, niestety zyla tylko 11 dni ) wszystkie badania ktore robilam wyszly dobre wiec do tej pory nie mam zdjagnozowanej przyczyny... Troche przeszlam i mam nadzieje ze tym razem sie uda ...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
saxatilia wrote:jak będą wszystkie chciały to dla mnie ok.
dziewczyny na wakacje trzeba wziąć kartę ciąży, kwas foliowy, ja wezmę jakieś globulki w razie jakbym grzyba załapała i co jeszcze? takich typowo dla ciężarówek?
Ja przy tak dużym kontakcie z wodą to bym kombinowała z tamponami, bo jednak mamy teraz łatwo zmienne pH pochwy. Wiem, że moja koleżanka stosowała tampony w ciąży jak chodziła na basen, ale powiem szczerze, że nie wiem czy można. Miałam ostatnio zapytać się gina, bo ja bez ciąży mam duże skłonności do zakażeń, a co dopiero teraz. No ale zapomniałam się dopytać ;/ natomiast wiem, bo pytałam, że jak najbardziej można Lactovaginal co jakiś czas zaaplikować żeby doprowadzić do odpowiedniego stanu pH - takie w razie co, a nawet jak już coś się dzieje to też.