Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Est cały czas się zastanawiam... w rozmowie poruszyłam niewygodna dla niego sytuację z przeszłości. Przestał się do mnie odzywać, a później przez brak komunikacji lawina zdarzeń, nerwów i żalu do siebie. Ostatecznie przeprosilam, głupio mi za niektóre rzeczy które palnelam już później w nerwach i ze strachu że zostanę sama, widząc jego obojętność.
Teraz dopiero łącze fakty, nigdy nie byłam dla niego wystarczająco odpowiednia, zawsze było jakieś 'ale'. uczucie, które rozrywa moje serce.do czterech razy sztuka. -
jagood wrote:Est cały czas się zastanawiam... w rozmowie poruszyłam niewygodna dla niego sytuację z przeszłości. Przestał się do mnie odzywać, a później przez brak komunikacji lawina zdarzeń, nerwów i żalu do siebie. Ostatecznie przeprosilam, głupio mi za niektóre rzeczy które palnelam już później w nerwach i ze strachu że zostanę sama, widząc jego obojętność.
Teraz dopiero łącze fakty, nigdy nie byłam dla niego wystarczająco odpowiednia, zawsze było jakieś 'ale'. uczucnanie, które rozrywa moje serce.
Kochana, nie powinnaś się obwiniać. Bo niezależnie od tego co palnęłas, prawdziwy facet, ktorego żona/partnerka jest w ciąży, bierze sytuację na klatę i to on stara się ją załagodzić.
-
noelka wrote:Est, ja mieszkam w Poznaniu. A rodzić planujesz w Gdańsku? To pewnie koszt okaże się podobny. Ja też dam znać, jak to jest u mnie, ale póki co, to nawet nie wiem kogo pytać... Najbliższe koleżanki, które tu rodziły, nie wynajmowały położnej.
Noelka jeszcze do końca nie wiem gdzie będę rodziła:-)
-
Aaagaaatka nasze dzieci teraz przesypiaja ok 20 h dziennie, a wiec moze po prostu nie trafilas na aktywność.
Co do położonej... Tez sie zaczelam zastanawiać nad tym, a położna w Warszawie na Żelaznej kosztuje 2tys. I podobno już trzeba rezerwować, bo niektóre kobiety to juz w pierwszym trymestrze rezerwuja.aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Kochane! wiem,że z finansami bywa różnie - znalezione przed chwilką na olx! Pani pisze, że za darmo bo sama otrzymała za darmo... może któraś jest bardziej potrzebująca
!
http://olx.pl/oferta/wozek-gleboki-dla-smyk-CID88-IDbZ5NH.html#db4a6709e1
-
jagood wrote:Est cały czas się zastanawiam... w rozmowie poruszyłam niewygodna dla niego sytuację z przeszłości. Przestał się do mnie odzywać, a później przez brak komunikacji lawina zdarzeń, nerwów i żalu do siebie. Ostatecznie przeprosilam, głupio mi za niektóre rzeczy które palnelam już później w nerwach i ze strachu że zostanę sama, widząc jego obojętność.
Teraz dopiero łącze fakty, nigdy nie byłam dla niego wystarczająco odpowiednia, zawsze było jakieś 'ale'. uczucie, które rozrywa moje serce.
Bardzo współczuje Ci tej sytuacji, szkoda tylko, że to wszytko nie wyszło przed ciążą. Niestety w takich sytuacjach to kobieta jest w dużo gorszej sytuacji. Już nie będę komentować zachowania twojego partnera, bo to nic nie zmieni, ale tak jak ktoś radził, musisz od razu dobrze się zorientować odnośnie alimentów. Stało się, jak się stało, ale dzidziuś jest w drodze i trzeba myśleć o nim. Facet nie może Cie zostawić bez środków do życia, wiem, że masz macierzyński, ale to jego obowiązek na dziecko płacić, skoro nie chce być z Wami. Ze względu na uczucia pewnie chciałbyś się od niego jak najszybciej odciąć, ale musisz być twarda i egzekwować swoje prawa, abyś mogła po porodzie jakoś godnie żyć.
Trzymam kciuki, musisz być silna :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 07:11
jagood, Love_life lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana
ale wczoraj produkcja była,że ciężko nadrobić
Witam nową Mamusię... Mnie od wczoraj strasznie bolą plecy na dole i wszystko mnie ciągnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 07:11
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim ja za chwilę lecę do przychodni na pobranie krwi.
Gratuluję wszystkim wczorajszych wizyt i poznania płci.
Odliczam dni do mojego spotkania z maleństwem
Trzymam kciuki oczywiście za dzisiejsze wizyty, mam nadzieje że dzisiaj znajdę trochę więcej czasu żeby być z Wami na bieżąco.
Miłego dnia i bez dziwnych i niebezpiecznych sytuacji jak wczoraj.
-
Dzień dobry
Jagood Postawa Twojego partnera rozwaliła mnie na łopatki! Jedyne co mi przychodzi do głowy to brzydkie słowa więc nie będę komentować.
Tobie życzę tylko dużo siły i wiary w siebie.
Dziewczyny zawsze piszecie o wadze a ja napiszę o dodatkowych centymetrach
W biodrach doszło mi aż 6cm!!!! Różnica PRZED i PO jest ogromna, nosiłam rozmiar XS a teraz będzie M. Niedługo na moim tyłku będzie można piwo postawić i jeszcze motor zaparkowaćJak tak dalej pójdzie to po porodzie zbankrutujemy bo będę musiała wymienić całą garderobę
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i dzisiejszy dzień, żeby okazał się wspaniałym dniem - dla równowagi po wczorajszym
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
26Asia wrote:Witam się w 17tc !
ja wolę się nie mierzyć i nie ważyć, bo strach co tam zobaczę
ja sie zważyć musze co wizyte:) ale jestem zdziwiona bo mam tendencje do tycia a w ciazy narazie spokojnie...Love_life lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nareszcie sie doczekałam;) dziś długo wyczekiwane spotkanie z Maluszkiem!
Przesyłam pozytywna energię i proszę trzymać za Nas kciuki!
Powodzenia wizytującym dziś!:*Gośśś, Kajola, A.Kasia, Renka88, baassiia, She86, kleo2426, Madzialena90, Est, jagood, Kasia24, Love_life, Karka, M+M+?, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Heh to ja mam juz 5,5kg na plusie
ale cale szczescie wszystko w brzuch i cycki idzie... Biodra sa jakie byly
Ale mialam dzisiaj sensnilo mi sie, ze urodzilam synka ktory wazyl 5kg :p i wszystcy sie dziwili gdzie ja go pomiescilam w tym brzuchu :p
Love_life lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyDzień dobry w 19 tygodniu
Z tej okazji zdjęcie brzuszka a ja pędzę pod kocyk bo coś mnie chyba delikatnie bierze. Powodzenia wszystkim wizytującym
A Ksanka odzywała się coś?
Martita88, Kajola, Mania1718, Renka88, Gośśś, baassiia, kleo2426, kateee, Madzialena90, Kate84, skowroneczka87, Mietka 30:), ksanka, Est, Kasia24, Love_life, aaagaaatka, Karka, M+M+?, krówka_muffka, Izoleccc lubią tę wiadomość