Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Love_life, dzięki
może też sobie coś wyszukam.
Muminka, ja robiłam badanie na HIV jeszcze przed ciążą, ale gin mi kazał w ciąży powtórzyć - powiedział, że przy przyjęciu do szpitala muszę mieć aktualne badanie z tej ciąży. Ale jakoś nie mogę się wybrać na to badanie, chyba przy kolejnej morfologii je zrobię dopieromuminka83, Love_life, kasieńka 1985 lubią tę wiadomość
-
She86 wrote:Muminka ja w diagnostyce miałam wynik hiv w ten sam dzień
Mam u nich kartę stałego klienta i swoje konto u nich on line. Rozumiem że i ten wynik sprawdzę on line czy muszę osobiście się udać. Powiem szczerze że nie chce mi się iść -
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Mam u nich kartę stałego klienta i swoje konto u nich on line. Rozumiem że i ten wynik sprawdzę on line czy muszę osobiście się udać. Powiem szczerze że nie chce mi się iść
muminka83 lubi tę wiadomość
-
No to super. Dzisiaj jeszcze idę do stomatologa, potem w poniedziałek i powinnam już na poniedziałkowej wizycie mieć ząbki zrobione. Zostanie jedynie wyrwanie ale to dopiero 23 października. Tak więc żyć nie umierać.
Dziś na obiadek robię rybę.
Zimno mi coś i chyba rozpalę w piecyku kominkowym bo siedzę w kocu zawinięta -
U mnie wszystkie ząbki zdrowe tak na ooko bez zdjęcia. 2 8mki juz wyrwalam rok temu.też robie dziś rybkę
ojj zazdroszczę kominka , ja w pracy ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:53
muminka83 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Hej dziewczyny, melduje się po usg. Na szczescie wszystko ładnie i czysciutko, tylko w szyjce jest jeszcze jakaś wydzielina pewnie z krwiaka który się oproznil.
Jak przez weekend będzie czysto to w poniedzialek założą mi pessar.
Trzymajcie za mnie kciuki.
Co do bólu pleców, to mnie też zaczęło trochę boleć ale to pewnie od lezenia.
Jak czuje większy ból, to kładę się na lewym boku z kołdra między nogami i noce też tak przesypiam.Renka88, Love_life, Kate84, d'nusia, Karolina@, Kajola, Madzialena90, kleo2426, Lilou1984, Mietka 30:), Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie! No i mamy kolejna Księżniczkę do kompletu
Z usg wszystko ok tylko sie gwiazda zasłaniała raczkami i fochy strzelaławaga 250g i termin OM taki sam jak z usg czyli zostaje 2 marca
Powiedziałam o tym twardnieniu macicy wiec wysłała mnie odrazu na morfologię i jonogram. Czekam na wyniki i znowu do niej jadę wiec pózniej sie dowiem co i jak. Mówiła ze prawdopodobnie dostanę luteinę i zobaczymy co jeszcze. Ale jak juz zobaczyłam male serduszko to jest spokojniejszamuminka83, ksanka, Renka88, salomea, Karka, Love_life, aniek_m, She86, Kate84, niecierpliwaa, jagood, baassiia, Est, d'nusia, Karolina@, Kajola, Dorka87, Lula_w, Madzialena90, kleo2426, Kokaina, Mietka 30:), 26Asia, krówka_muffka, M+M+?, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
kateee wrote:Ja juz po wizycie! No i mamy kolejna Księżniczkę do kompletu
Z usg wszystko ok tylko sie gwiazda zasłaniała raczkami i fochy strzelaławaga 250g i termin OM taki sam jak z usg czyli zostaje 2 marca
Powiedziałam o tym twardnieniu macicy wiec wysłała mnie odrazu na morfologię i jonogram. Czekam na wyniki i znowu do niej jadę wiec pózniej sie dowiem co i jak. Mówiła ze prawdopodobnie dostanę luteinę i zobaczymy co jeszcze. Ale jak juz zobaczyłam male serduszko to jest spokojniejsza
I to jest dobry lekarz. Najpierw zrobi badanie by dać ewentualne leki. Będzie dobrze. :-* No i gratuluję córeczki.
kateee, Est lubią tę wiadomość
-
kateee wrote:
Powiedziałam o tym twardnieniu macicy wiec wysłała mnie odrazu na morfologię i jonogram.
I to mi się podoba!Fajnie, że masz rozsądnego lekarza. Najprościej jest walić podwójną dawkę hormonów od razu jak niestety większość to robi
kateee lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Chwilę temu poczułam wyraźnie 2 ruchy!!!I aż łzy mi poleciały...
A dzisiaj przyśniła mi się córka, wyraźnie mówiłam o tej dzidzi w nosidełku HaniaPrzed ciążą mężowi śniła się dziewczynka, z wróżby obrączką nad ręką najpierw dziewczynka (drugie dziecko chłopak), i koleżanka "opętana przez szatana" też mi mówiła o córce
No to tego 13tego musi się okazać baba
hehe Chociaż jak będzie syn będę tak samo szczęśliwa
Byle zdrowy!
Co do tycia - ja chyba zaczęłam przybierać, ok 2 kg, mój gin powiedział że chce abym przytyła tylko 10kg, obawiam się znając mój apetyt, że to będzie więcej
A po ciąży jak tylko będę miała możliwości to będę chodzić na basen i fitness, może zumba? Moja przyjaciółka jest instruktorką to mi pomoże
Ksanka trzymam kciuki za Ciebie mocno żeby Ci wreszcie to założyli i żebyś do domku wyszła, tak długo mam wrażenie, że tam już jesteś...
Plecy mnie tylko czasami bolą, ale nie tak jak Was bidulki...
Jagood trzymaj się ciepło, przemyśl wszystko na spokojnie i dbaj o siebie i dzieciątko
HIV miałam z zalecenia lekarza, wraz z innymi badaniami.
Toxo robiłam sama na początku, teraz musiałam powtórzyć bo gin kazał.
Mocz wyszedł mi mętny i żółty w wynikach, zresztą sama widzę, zaczęłam pić herbatkę żurawinową, bo tabletkami nie chcę się szpikować.
Muminka ja się cieszę, że nie muszę robić zębów w ciąży - zawsze mam dawane mocne znieczulenia, więc teraz bym nie wytrzymała po prostu pewnie... Życzę powodzenia na wyrywaniu, szybko i bezboleśnieShe86, Love_life, Kate84, ksanka, kateee, d'nusia, Karolina@, Kajola lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
muminka83 wrote:Mam u nich kartę stałego klienta i swoje konto u nich on line. Rozumiem że i ten wynik sprawdzę on line czy muszę osobiście się udać. Powiem szczerze że nie chce mi się iść
o dziwo sprawdzisz go on-linemuminka83 lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Karka wrote:Cześć dziewczyny
Chwilę temu poczułam wyraźnie 2 ruchy!!!I aż łzy mi poleciały...
A dzisiaj przyśniła mi się córka, wyraźnie mówiłam o tej dzidzi w nosidełku HaniaPrzed ciążą mężowi śniła się dziewczynka, z wróżby obrączką nad ręką najpierw dziewczynka (drugie dziecko chłopak), i koleżanka "opętana przez szatana" też mi mówiła o córce
No to tego 13tego musi się okazać baba
hehe Chociaż jak będzie syn będę tak samo szczęśliwa
Byle zdrowy!
Co do tycia - ja chyba zaczęłam przybierać, ok 2 kg, mój gin powiedział że chce abym przytyła tylko 10kg, obawiam się znając mój apetyt, że to będzie więcej
A po ciąży jak tylko będę miała możliwości to będę chodzić na basen i fitness, może zumba? Moja przyjaciółka jest instruktorką to mi pomoże
Ksanka trzymam kciuki za Ciebie mocno żeby Ci wreszcie to założyli i żebyś do domku wyszła, tak długo mam wrażenie, że tam już jesteś...
Plecy mnie tylko czasami bolą, ale nie tak jak Was bidulki...
Jagood trzymaj się ciepło, przemyśl wszystko na spokojnie i dbaj o siebie i dzieciątko
HIV miałam z zalecenia lekarza, wraz z innymi badaniami.
Toxo robiłam sama na początku, teraz musiałam powtórzyć bo gin kazał.
Mocz wyszedł mi mętny i żółty w wynikach, zresztą sama widzę, zaczęłam pić herbatkę żurawinową, bo tabletkami nie chcę się szpikować.
Muminka ja się cieszę, że nie muszę robić zębów w ciąży - zawsze mam dawane mocne znieczulenia, więc teraz bym nie wytrzymała po prostu pewnie... Życzę powodzenia na wyrywaniu, szybko i bezboleśnie
8 miesięcy temu też musiałam wyrwać i choć mam wysoki próg bólu myślałam że urodzę na tym fotelu. 3 zastrzyki nie pomogły ale może dlatego że przyszłam z bólem. Teraz pytałam i podobno są dobre znieczulenia dla kobiet w ciąży no i będę rwać na chirurgii szczękowej a więc w miejscu gdzie robią to codziennie kilkadziesiąt razy a więc mają większą wprawę w rwaniu. Najwyżej po wszystkim epitety się posypią a lekarza pogryzę. Przecież nie zamkną kobiety w ciąży na dołkuCiągle żyję nadzieją że będzie dobrze :-* i że nie będę darła się na całe Zabrze bo wstyd byłby
-
Ale jazda ile dzieciaków przychodzi na świat! wczoraj na madalińskiego przyjęli 21 dzieci, na IP jest 18 kobiet z czego 8 już rodzi a nie ma miejsc.
Ze względu na taką ilość rodzajach to zmienili politykę, że przyjmują na wywołanie dopiero jak jest 7 dni po terminie! Ale masakra. Podobnie jest teraz w zofii i na karowej. Mam nadzieję że jak my zaczniemy rodzic będzie spokojniejShe86, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Noelka ja na Polną właśnie ze względu na lekarza, zawsze jak miałam tam coś robione to nie mogłam narzekać, a dwa ostatnio czekałam na opinie koleżanki co rodziła, tydzień temu SN i bardzo zadowolona z sali do porodu rodzinnego i z obsługi, tak to znałam same opinie po Cc.
Właśnie jesteśmy w drodze do Gdańska ale 11 wracam i możemy się umówić na gimnastykę na 13 tego jak będziesz miała ochotę
Muminko ja robiłam HIV w komplecie badań na początku ciąży bo lekarz chciał z pozostałymi np Kiła, zapalenia wątroby itp
Robiłam w luxmed i czekałam chyba z 3 dni.
Ksanka super mocno trzymam kciuki oby do poniedziałku
Kateee gratuluję córeczki, daj znać po drugiej wizycie.kateee lubi tę wiadomość
-
Karka - też wizytę mam 13-go i też chciałabym dowiedzieć się płci
Apropo u nas przewaga dziewczyn teraz to może niedługo chłopaki zaczną się sypać
Ksanka - oby spokojniej, bo brak miejsc to masakraIdziesz z bólem a tu brak miejsc
muminka83, Karka lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
niecierpliwaa wrote:Karka - też wizytę mam 13-go i też chciałabym dowiedzieć się płci
Apropo u nas przewaga dziewczyn teraz to może niedługo chłopaki zaczną się sypać
Ksanka - oby spokojniej, bo brak miejsc to masakraIdziesz z bólem a tu brak miejsc
Nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Jak dobrze że idę bezpośrednio z skierowaniem :p. Myślę że przeładowanie często wynika z lokalizacji bowiem są placówki gdzie porodówki są spokojne a są takie gdzie o matko