Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kamka wrote:Sa kremy z perfekta mama do piersi lagodzace i przeciw rozstepom od 4 mc ciazy...
Kamka ja kremu z Perfecty (z wyciągiem z kapusty) używam od momentu jak dowiedziałam się o ciąży. Zrozumiałam jednak edyś, że pytała o smarowanie brodawek specjalną maścią ? -
Rudy Tygrysek ja nawet pytałam gina czy orgazmy na pewno nie szkodzą, odpowiedź nie, zapytałam więc czy częste orgazmy Hehe to powiedział że nawet 2,3 razy na dzień nic nie szkodzą. Oczywiście mówię w momencie gdy zezwolił nam na seks po 14 tc
Co do piersi mnie strasznie bolały w 1 trymestrze, urosły wtedy też ale niestety nie za dużoHehe teraz nie bolą, jedynie często swędzą i skutki oraz brodawki wrażliwe.
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
skowroneczka87, będę miała wizytę w środę, dokładnie w ostatnim dniu 18. tygodnia i też zastanawiam się czy będzie za wcześnie na badania połówkowe? Z jednej strony chciałabym już je przejść, a z drugiej mój lekarz mówił, że chyba będę musiała umówić się na dodatkową wizytę za jakieś 2-3 tygodnie... Do którego tygodnia wykonuje się te badania?
edyś, jeśli chodzi o piersi, to mnie strasznie bolały w I trymestrze, ale już od 3. miesiąca się to uspokoiło. Teraz zostały tylko wrażliwe i ciemniejsze sutkiJa smaruję balsamem przy smarowania całego ciała. Jeśli bardzo Cię bolą, to może rzeczywiście warto czymś zacząć smarować?
RudyTygrysek, ja nie mam zagrożonej ciąży i pozwalam sobie na orgazm jak często się daNa początku obawiałam się bólów lub plamienia, ale nie miałam ani razu żadnej przygody. Gdziekolwiek czytałam o orgazmie w ciąży, to powtarzały się informacje, że jeśli tylko nie ma żadnych przeciwwskazań w postaci ciąży zagrożonej, to można. Dzidzia w jego trakcie czuje tylko przyjemne kołysanie. A jak wiadomo, szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina@ wrote:Kamka ja kremu z Perfecty (z wyciągiem z kapusty) używam od momentu jak dowiedziałam się o ciąży. Zrozumiałam jednak edyś, że pytała o smarowanie brodawek specjalną maścią ?
Ale w przyszłym tygodniu zainwestuję w miękki biustonosz oraz jakąś maść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:27
-
Robaczek89 wrote:Pap, ja jeszcze nie wiem gdzie mam łożysko, jeśli chodzi o dziecko to nie czuję jego ruchów, jedynie wypinanie. To na pewno nie dziecko tylko puls, ponoć z żyły wątrobowej.
Mam to samo. Szczególnie jak leżę na plecach i próbuje wyczuć jakieś ruchy malucha:) ale chyba jeszcze za wcześnie. No i mam łożysko na przedniej ścianie co podobno utrudnia sprawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:54
-
Dziewczyny a dzieje się coś z Waszymi pępkami już
? Bo ja zauważyłam kilka dni temu, że mój stał się mniej głęboki, w zasadzie zaczyna mi zanikać ta dziurka
No i się uśmiałam, bo wcześniej tam nie zaglądałam
Myślałam, że ten pępek później zacznie wyskakiwać
-
paola87 wrote:Dziewczyny a dzieje się coś z Waszymi pępkami już
? Bo ja zauważyłam kilka dni temu, że mój stał się mniej głęboki, w zasadzie zaczyna mi zanikać ta dziurka
No i się uśmiałam, bo wcześniej tam nie zaglądałam
Myślałam, że ten pępek później zacznie wyskakiwać
-
Co do orgazmow to musze sie przyznac,ze mnie lapaly czasem przez sen. Normalnie mialam erotyczne sny i wtedy zdarzal sie orgazm i niestety mialam krwawienie w 13tyg (niewiadomo jaka przyczyna)a teraz mam ciaze pod specjalnym nadzorem (znaczy czestsze wizyty i leki) wiec seks zakazany i na szczescie poki co nie mam tych orgazmow w nocySzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
edyś - ja też mam teraz bardzo bolesne sutki, w dodatku jeszcze bardziej pociemniały a żyły jeszcze gorzej się uwidoczniły. Dziś nawet zauważyłam , że twarde się bardzo zrobiły te sutki. Rozmawiałam z mamą, mówi, że ona tak miała, a pare tygodni po takich bólach pociekły jej pierwsze kropelki mleka/ siary także zobaczymy
Dziewczyny mi lekarz powieddział, że współżycie ok, orgazmy też. Zresztą odczuwam teraz wszystko sto razy bardziej, więc w moim przypadku w chwili obecnej seks bez orgazmu jest po prostu rzadkościąSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
Mi gin kazał smarować sutki bephantenem w kremie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 08:15
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Love_life to musisz brac aspargin. Albo jesc baaardzo duzo pomidorow
masz za malo magnezu. Albo skonsultuj to z lekarzem albo po prostu zacznij brac. To bezpieczne dla kobiet w ciazy suplementy. A takie kurcze nóg to znak,ze masz za malo tych pierwiastkow (i moga dojsc skurcze macicy
). Wiec dzis zjedz pare pomidorow a jutro po aspargin.
Love_life lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dzień dobry
U nas od rana wspaniały dzień. Mój M dziś pierwszy raz poczuł kopniaka
Mały wcale się nie przejął, że ktoś inny przyłożył rękę do brzucha i kopał bardzo mocno
Miłego dniaRudyTygrysek, salomea, kleo2426, Kate84, muminka83, kateee, Karolina@, d'nusia, Karka, Love_life, Albuera lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r