Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie mamuśki
Mnie od wczoraj też rozbiera jakaś grypa. Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa nawet drzemka nie pomogła. Nos zapchany i zaczyna boleć gardło. Jak synek wróci z kościoła to wypiję kubek mleka z miodem i do łóżka, mam nadzieję że do czwartku mi przejdzie bo mam wizytę u ginka i endo.
Miłej niedzieli Wam życzęLove_life lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja w 19 tygodniu
Co do piersi to moje w I trymestrze w ogole nie bolaly i nie urosly, za to teraz nadganiajaw II trym. urosly mi o rozmiar i caly czas sa nabrzmiale, jakby byly napompowane
I strrrasznie swedza mnie sutki
Love life na nastepnej wizycie powiedz o tych skurczach lekarzowi, a teraz kup sobie magnez i go jedz, mnie na poprzedniej wizycie sama gin sie zapytala, czy mnie skurcze w nogach nie lapia...
Kleo zdrowka dla Ciebie
Milej niedzieli kobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 10:24
kleo2426, Karolina@, Kate84, A.Kasia lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Heloł
Ja wróciłam, było cudnie! Super pogoda się trafiłakocham nasze polskie morze
No i mi wczoraj stuknął PÓŁMETEKtakże teraz już tylko z górki...
muminka83, Kasia24, Est, d'nusia, Renka88, ksanka, kateee, She86, Kate84, Kokaina, Kajola, Martita88, Karka, Magda lena, Love_life, Izoleccc, Mietka 30:), Albuera, krówka_muffka, anie93lica, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
salomea wrote:Ja nie byłam, ale zwróciłam uwagę na ten film. Moja siostra jutro na niego idzie z mężem. A Ty się wybierasz? Jeśli tak, daj znać jak wrażenia!
No właśnie tak myślimy czy nie isc na ten film.
Jakbym byla to dam znac jak wrażenia
-
Hej Ciężaróweczki.
Wróciliśmy wypoczęci. Byliśmy nad morzem, w Borach Tucholskich na grzybach i jestem okropnie zmęczona i do tego podziębiona
Leżę w wyrku się się kuruję. Kupiłam prenatal grip. Robię też napary z imbiru, podwójna dawka tranu i leżenie w łóżku kilka dni. Aż maluch dziś mało się rusza
Mam nadzieję, że u Was i Waszych brzuszków wszystko dobrze :*Kokaina lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 18:18
Renka88, muminka83, Kasia24, d'nusia, ksanka, RudyTygrysek, domiii, kateee, She86, 26Asia, Kate84, Kajola, Kokaina, M+M+?, Martita88, Karka, Love_life, Izoleccc, Mietka 30:), wiewiórka17, krówka_muffka, anie93lica, A.Kasia, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Witam się i ja w tą cieplutką i słoneczną niedzielę.
Jestem już po mszy, obiad powoli "dochodzi" a potem wycieczka rowerowa z mężemW Super-Pharm jest promocja na maść Bepanthen - 9,99zł.
Miłego dnia!
Ja też dzisiaj byłam godzinkę na rowerze:) dopóki będzie pogoda postaram się jeździć 2 razy w tygodniu
I dzisiaj zamówiliśmy rowerek stacjonarny na zimniejsze dni
Magdalena , fajny brzunio, ja zaczynam mieć podobny :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 19:20
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Dziewczyny pomocy połknęłam kulkę od kolczyka z języka. Czy to może zaszkodzić emili?
-
alinalii wrote:Dziewczyny pomocy połknęłam kulkę od kolczyka z języka. Czy to może zaszkodzić emili?
-
Dzięki dziewczyny juz przed ciążą nie raz ale rzadko łapał mnie skurcz w tej samej nodze ale teraz no prawie codziennie i z ciekawisci sprawdzilam i prenatal classic który biore nie ma magnezu w składzie
pomidory na szczęście to moje uzależnienie i jem je codziennie
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*