Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo, dzis niestety zaglądam do was sporadycznie, mam Holtera a on ponoć nie lubi żadnej elektroniki
ale bez przesady
musze jakoś oderwać myśli. Niby to badanie ma buc obiektywne bo w domu i w naturalnych czynnościach ale ja nie czuje żebym robiła wszystko naturalnie. Ciagle myśle o tym ze je mam
Do mnie z pracy tez wydzwaniają kiedy wrócę...powiem wam ze poważnie sie zastanawiam czy jednak juz nie odpuścić. Dzis lekarz w poradnii w której zakładali mi holtera dość ostro mi przygadał i miał racje. Na sile chciałam pracowac i m: przeziębienie z grypa, kołatanie serca. Chyba niewarto -
Martka, mnie chyba zaraz zaczną mówić, że noszę bliźniaki taki duży mam. Przynajmniej mam takie wrażenie. Ze jak na ten etap ciąży to jest już ogromny.
I zgadzam się - powinnas odpuścić, odpocząć. Pamiętaj co i kto jest teraz najważnieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:07
-
nick nieaktualnyMartka89 - zdecydowanie nie warto, szczególnie jak organizm daje sygnały, że należy zwolnić
Co do brzuszka to ciesz się z tego, że jest malutki! Dużo łatwiej się funkcjonuje z małym brzuszkiem. Widocznie masz taką budowę i tak mocne mięśnie brzucha, że wszystko się ładnie na miejscu trzyma. Maluch z pewnością na tym nie traci, że brzuszek wolno rośnie. Z resztą brzuchy ciążowe mają to do siebie, że lubią sobie z dnia na dzień wyskoczyć
-
Martka, u mnie dzisiejszy mail tylko przyspieszył decyzję co do powrotu. Tak się zdenerwowałam, że stwierdziłam, że nie warto... tym bardziej, że napisałam mu, że od 2 dni tak mnie boli brzuch, że nie mam siły wstać z łóżka, a on do mnie, że na leżąco też można pracować... no to ja dziękuję!
I Ty też odpuść, organizm daje Ci sygnałyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:16
Est, d'nusia, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Love_life wrote:Ja mam katar od 2 tyg, teraz doszedł mokry kaszel no i miałam zimno na nosie które się zagoilo a wczoraj wyrosło nowe po drugiej stronie nosa!!! lekarz mówił ze nie jest groźne dla dziecka. Biorę ten prenatal na grypę I przeziębienie
Dzięki za odpowiedźmam nadzieję, że ten prenatal zadziała u Ciebie
Aleksandrazz, myślę, że możesz tańczyć, ale przy spokojnych kawałkach -
aleksandrazz wrote:Ej dziewczyny tak się zastanawiam... 7 listopada biorę ślub i tak sobie myślę jak ja będę tańczyć?! Boje się o moją Marysie. Oczywiście każdy mówi że przesadzam.
Kochana, będziesz tańczyła na tyle, na ile będziesz czuła się komfortowoNie przejmuj się na zapas, bo może poczujesz w sobie wielkie pokłady energii tego dnia
-
noelka wrote:Dzięki za odpowiedź
mam nadzieję, że ten prenatal zadziała u Ciebie
Aleksandrazz, myślę, że możesz tańczyć, ale przy spokojnych kawałkach
Do tego pije dużo gorącej wody z cytryną i miodem i mleko z czosnkiem na noc..co się dziś z rana narobilam żeby ten odor zamaskować ale udało się cobym klientów oddechem nie zabilanoelka, Kate84 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
domiii wrote:Martka, u mnie dzisiejszy mail tylko przyspieszył decyzję co do powrotu. Tak się zdenerwowałam, że stwierdziłam, że nie warto... tym bardziej, że napisałam mu, że od 2 dni tak mnie boli brzuch, że nie mam siły wstać z łóżka, a on do mnie, że na leżąco też można pracować... no to ja dziękuję!
I Ty też odpuść, organizm daje Ci sygnały
Powiem ci ze to co ze mna robią to tez jawny mobbingtylko ze co możesz zrobić
-
domiii wrote:Martka, u mnie dzisiejszy mail tylko przyspieszył decyzję co do powrotu. Tak się zdenerwowałam, że stwierdziłam, że nie warto... tym bardziej, że napisałam mu, że od 2 dni tak mnie boli brzuch, że nie mam siły wstać z łóżka, a on do mnie, że na leżąco też można pracować... no to ja dziękuję!
I Ty też odpuść, organizm daje Ci sygnały
Co za kretyn! Niech sam sobie na lezaco pracuje!domiii lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Love_life wrote:Co za kretyn! Niech sam sobie na lezaco pracuje!
no mi też ręce opadły...szczególnie, że większość jak leżę to na boku, żeby nie uciskać na szyjkę i odciążyć brzuch - pozycja wprost idealna do pracy!
Love_life lubi tę wiadomość
-
Salomea gratuluję , cieszę się ,że wszystko dobrze
i ,że synek pozostał synkiem :)CO do wagi ja ściagam buty też zawsze ,ale w ciuchach i wieczorem też mam jakąś tam różnicę w wadze .Ale pyta mnie czy ważyłam się w domu to podaje swoją i tą zapisuje
A.Kasia w końcu coś kupiłaśsuper, też od nich coś zamawiałam
Jusiakp szczerze współczuje sytuacji,ale ja mam taki charakter ,że w życiu bym się nie tułała mając swój dom , raczej nawet kosztem mijania się jak powietrze zrobiłabym porządek z wszytkimi, a poza tym wg mnie to oni powinni dokładać się do opłat , przeciez to bardzo dużo osób w sumie i skoro tam mieszkają to ...A i wam wtedy było by lżej. Wiesz jak ja mieszkałam z rodzicami jakis czas po skończeniu liceum też dokładałam się do życia...
d'nusia ja też długo się nad tym zastnawiałam , jeden mam w domu ale nie jestem zadowolona i ostatecznie kupiłam ten, dlatego że wyczytałam same dobre opinie praktycznie:
http://www.mediamarkt.pl/poznan-ul-bukowska/nawilzacz-zelmer-ah1001-zah11000-bialo-niebieski,id-679013
Martka może faktycznie warto już zostać w domu , wykurować sie i odpoczywać ?
I pociesz się mi też wszyscy mówią , jak to 19ty tydzień chyba 15tya ja mówię nie nie , już 5 miesiąc
mimo mojego małego brzusia
U nas od wczoraj kiepsko , mieliśmy mega kłotnie i nocka osobno, całą przepłakałam spać nie mogłam ,dziś o rana do samomamy problem którego niestety chyba nie uda się pomyślnie dla nas rozwiązać
pech normalnie pech, czuję się parszywie i mam doła ...Dziś nawet na śniadanie nie miałam ochoty ani na gimnastyke ,ale w końcu się zmusiłam ,żeby pójść ,wyjść z domu i oderwać się na chwilę od płaczu
Do tego mega mnie brzuch dziś boli i to nie tak jakoś ciążowo tylko tak boki na wysokości żeber , jak bym naciągneła mieśnie czy coś nie mam pojęcia , nei mogę się przekręcić , nie mogę się podnieść jak siedzę nie wiem co mi się stałod'nusia, salomea lubią tę wiadomość