Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nas też czeka remont pokoju i wiemy że łatwo nie będzie mamy stary piec kaflowy który jest już nieczynny i chcemy go zlikwidować bo zajmuje miejsce do tego mamy stare klasyczne meble: kredens, komodę i szafę z witryną na książki na szybę nakleimy naklejkę lustro weneckie i tam będą ciuszki maleństwa. Do tego mamy w pokoju łóżko i biurko, musi się zmieścić łóżeczko dla maleństwa i za żadne skarby nie mam pojęcia jak ustawić wszystko aby było funkcjonalnie i ładnie. Kolor ścian raczej coś koloru brzoskwini bo inne będą kiepsko wyglądały z tymi klasycznymi meblami. Zastanawiam się czy nie wynająć jakiegoś projektanta który nam pomoże wszystko ustawić.
-
nick nieaktualnyskowroneczka87 - oglądałam je w internecie ale nigdzie nie ma takiego jak to, które mi się podoba, więc pozostaje mi namalować. W razie jak się znudzi to mi tata ścianę wygładzi i przemaluje bo jest ekspertem w wykończeniówce
skowroneczka87 - Love_life dobrze radzi, poszukaj sobie inspiracji w necie. Osobiście lubię jak wszystkie pomieszczenia w domu są w jednakowym stylu z jednym dominującym kolorem (lub jego odcieniami). O tyle wtedy łatwo, że do zmiany aranżacji wystarczy pozmieniać barwne dodatki (typu poduszki, narzutę na łóżko, zasłony) na inny kolor i już wszystko wygląda inaczej ale nadal spójnie. Mam przyjaciół, u których każdy pokój to całkiem inna bajka, wszędzie feria barw, salon na czerwono-czarno, sypialnia na szaro-fuksjowo, łazienka na żółto... Oni taki mają styl i pasuje to do ich charakteru ale ja w takich wnętrzach się męczę -
CZEŚĆ DZIEWCZYNY !
kompeltnie nie wiem co u Was , mam nadzieję że dobrze !
bardzo bym chciała tutaj z Wami pisać,ale brak czasu robi swoje:(
u nas ok, za tydzień połówkowe
A.Kasia, Est, Karolina@, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Póki co nic nie mamy
Nawet pary skarpeteczek.
Na razie oglądam w internecie, zbieram wiedzę i pieniądze a na zakupy wybierzemy się pewnie po połowkowym. Wózek na sam koniec, żeby gwarancja trwała jak najdłużej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:57
M+M+? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Uff na szczęście my już po wizycie i wszystko jest ok
Zostajemy przy synku, waga 320 g, serduszko, zoladek, pęcherz, wszystko prawidłowe i na swoim miejscu
Śmiesznie było, bo Olek okladal się piąstka po głowie, lekarz zrobił nawet zbliżenie i śmiał się że puka się po głowie że go podgladamy
Standardowo zdjęcia ładnego nie dało się zrobić. Synek zwiniety w kulkę z fochem w kącie macicy: D
Ale 23.10 mam kolejne usg więc może wtedy ładniej się zaprezentuje
Odnośnie bólów brzucha też wszystko ok- szyjka ma ponad 4 cm, nic się nie okleja itd. Lekarz mówi, że mogłam przetrenowac mięśnie brzucha jeżdżąc na rowerze ;/ no i mam się trochę bardziej oszczędzać.
Najważniejsze że z Małym wszystko dobrze, tak się cieszę)
domiii, A.Kasia, d'nusia, Karka, krówka_muffka, Madzialena90, arien, Est, Magda lena, edyś, 26Asia, Lilou1984, Kate84, Love_life, Izoleccc, Martita88, kleo2426, Hannia123 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Hej dziewczyny.
dziś szalony dzień. Najpierw rano odwiedziła mnie mama :p a to było wcześnie ranoByła u mnie do godziny 13 a teraz oczekujemy na gości
mąż ma małą imprezkę z okazji 45 urodzin
hihi
padam już na pysk z zmęczenia ale co robi z człowiekiem tapetazaraz lepiej wygląda
Mykam i do jutra :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 14:53
Est, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Moja Maryśka kazała mi dziś zwymiotować w aucie ! Coś mi z zewnątrz zaśmierdziało i nie zdążyłam się zatrzymać ;/
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Izoleccc mam nadzieję, że dziś lepiej u Ciebie i, że oszczędzasz się trochę.
Kokaina gratuluję, synuś jak ładnie już ważyCieszę się, że wszystko dobrze.
Co do pampersów to my już mamy dwie paczki 2 wyrwane w promocji, kupiliśmy bo jest duża różnica między 44gr a standard ok 1 zł a wiadomo,że tego akurat idzie dużo. Jeszcze poluje na 1.
Ja właśnie odpoczywam bo M dziś gra mecz wyjazdowy i do wieczora go nie ma, ja byłam ostatni raz nad morzem na spacerze bo jutro do Poznania, zrobiłam 6km z przerwą na gofraa teraz leżę i padam.
W ogóle okazało się, że w pociągu co zawsze jadę taki fajny nowoczesny wygodne siedzenia nie ma miejsc w 1 klasie zawsze biorę żeby leżeći nie dość że jadę innym z takimi siedzeniami, że chyba padne z bólu pleców to jeszcze w 1 klasie ostatnie miejsce wolne, więc będzie przedział pełen ludzi, zero możliwość leżenia, nóg opartych o inne siedzenie
oby nikt przeziębiony tam ze mną nie jechał eh. Co Ci wszyscy ludzie tak jutro do Poznania jadą
Kokaina lubi tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Kokainko! Dużego masz synka :* Cudowne wieści
Chyba rower już sobie odpuścisz, co....?
Pytałam lekarza czy na pewno ale na pewno nie mogę jeździć, choćby na stacjonarnym. Powiedział że ok, ale jak przestanie bolec :p
Zresztą na dobrą sprawę pogoda już nie sprzyja rowerkowi.
Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa :*Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Hejka
Dzieczyny mam pytanko, czy miala ktoras tak... od jakiegos czasu jak skoncze sikac to po chwili zaczyna mnie pobolewac podbrzusze i jak np wkladam luteine i wyciagne palec to po chwili tez zaczyna mnie bolec podbrzusze i zaraz przechodzi...Nie jest to jakis mocny bol tylko taki delikatny, ale to czuje... Troche mnie to martwi, bo wczesniej tak nie mialam... Nic mnie nie swedzi i nie piecze, a zauwazylam, ze od czasu, do czasu kluje mnie wlasnie w pochwie... i zastanawiam sie czy to przypadkiem nie jest jakas grzybica lub jakas infekcja pecherza?
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Dużo zdrówka dziewczyny, coraz gorsza pogoda będzie się robić z tego co widziałam. Ja na szczęście się jakoś trzymam, za to mój mąż spał osobno i dziś to samo będzie, bo chory. Wczoraj go zmusiłam żeby do lekarza poszedł, wczoraj tylko od roboty wziął wolne, ale dzisiaj już poleciał, bo niby dobrze się czuje...
A ja rano jak leżałam na lewym boczku to tak fajniutko poczułam ze 4 wypychania pod skórąCudne uczucie, potem jak na łóżku z lapkiem półleżałam to też czułam dzidzię
Przeglądałam te kocyki minky, fajne, ale takie drogie mi się wydają, ale pewnie wszystko co dla dzieci to takie jest.
Co do kosmetyków to ja używam kremu i do mycia twarzy Floslek, a micelarny z Ziaji niebieski. Cieszyłam się, że znalazłam kosmetyki dla siebie, ale po przeczytaniu na stronach Sroki o niebezpiecznych składnikach w kosmetykach, moje przekonanie spadło do 0. Powinnam większość wymienić, podkład, żel pod prysznic i krem do rąk teżStwierdziłam, że jednak nie będę przesadzać i wariować.
Love_life lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Gośśś wrote:Hejka
Dzieczyny mam pytanko, czy miala ktoras tak... od jakiegos czasu jak skoncze sikac to po chwili zaczyna mnie pobolewac podbrzusze i jak np wkladam luteine i wyciagne palec to po chwili tez zaczyna mnie bolec podbrzusze i zaraz przechodzi...Nie jest to jakis mocny bol tylko taki delikatny, ale to czuje... Troche mnie to martwi, bo wczesniej tak nie mialam... Nic mnie nie swedzi i nie piecze, a zauwazylam, ze od czasu, do czasu kluje mnie wlasnie w pochwie... i zastanawiam sie czy to przypadkiem nie jest jakas grzybica lub jakas infekcja pecherza?
Kochana, dzwoniłam z tym objawem do mojego gina kilka dni temupowiedział, że dużo kobiet się na to skarży i że to zupełnie normalne
że maluch się rozrasta i wszystko naciska również na pęcherz i to jest ok.
ale dla spokoju ja np. zrobiłam sobie badanie moczu, bo mnie zastanawiało czy to nie zapalenie pęcherza - i nic nie wyszło
także spokojnie:*