Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśś wrote:Hejka
Dzieczyny mam pytanko, czy miala ktoras tak... od jakiegos czasu jak skoncze sikac to po chwili zaczyna mnie pobolewac podbrzusze i jak np wkladam luteine i wyciagne palec to po chwili tez zaczyna mnie bolec podbrzusze i zaraz przechodzi...Nie jest to jakis mocny bol tylko taki delikatny, ale to czuje... Troche mnie to martwi, bo wczesniej tak nie mialam... Nic mnie nie swedzi i nie piecze, a zauwazylam, ze od czasu, do czasu kluje mnie wlasnie w pochwie... i zastanawiam sie czy to przypadkiem nie jest jakas grzybica lub jakas infekcja pecherza?
Tez tak mam jak robie siku to przy końcu już mnie boli. Widzę nie jestem sama[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Hej dziewczyny,
ja dzisiaj jakoś nie ma weny, żeby pisać, przepraszam. Cały dzień leżę, odpoczywam, mam nadzieję, że jutro się w końcu lepiej poczuję
Jedno dobre, że dzisiaj w końcu sprzedałam swoją suknię ślubnązawsze trochę kasy wpadło, no i miejsce się zwolniło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 18:40
Kokaina, Est, Love_life lubią tę wiadomość
-
Noelka super, ja swoją niedawno wystawiłam, ale nie wiem czy mi się uda sprzedać, bo ma dziurkę i lekko perełki się zluzowały... Cuż, może chociaż za 200zł
A jak nie to na pamiątkę zostanie. Życzę lepszego samopoczucia! Ja już po 2 praniach, zmywarce, teraz prysznic i włoski no i paznokcie muszę ogarnąć. Tak się cieszyłam, że jak nie będę pracować to wreszcie będę mieć ładne paznokcie, a tu lipa - łamią się niemiłosiernie:/
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
nick nieaktualny
-
Karka, lepsze 200 zł niż nic
ja za 300 sprzedałam, ale też ją w miarę niedrogo uszyłam. A wystawiona była od ponad roku, więc się cieszę, że w końcu ktoś się zdecydował
D'nusia, ja już się boję, jak zacznę wszystko oglądać... Chyba mój komputer tego nie wytrzyma
-
Hej Dziewczynki
Ja dziś miałam połówkowe prywatnie i wszystko super
Wszystko co trzeba na miejscu, serduszko zdrowe i ma już 290 gram
!
D'nusia, a co chcesz dziś kupić?
Wczoraj któraś z Was (przepraszam, nie pamiętam) pytała o ten miętowy minky. Kolor super, powiedziałabym nawet, że bardziej dla chłopca niż dziewczynkiJa miałam go zamówić, ale wzięliśmy w końcu ten z błękitem. W każdym razie jakość materiału super. Dużo jest minky na allegro, ale jakość jakości nie równa, wartk niekiedy brać te droższe. Ja mam już 3 kocyki, jeden minky i dwa ze smyka. W ogóle mam już sporo tego wszystkiego
Kasia, a co do tej pościeli... Jak się przedstawia jakość wypełnienia do pościeli? Bo widzę, że tam jest to w komplecie i wydaje mi się jakieś tanie jak na tyle rzeczy. Zamówiłam już jedno wypełnienie z innej strony i nie jestem zadowolona. A tu mi się pościel spodobałakrówka_muffka, Martita88, Madzialena90, Kajola lubią tę wiadomość
-
A ja poscieli w ogole nie mam zamiaru kupować. Czytałam, że taka posciel przydaje sie jak dziecko ma kolo roku. A wcześniej beciki, kocyki i spiworki. Wiadomo, przyda się na pewno prześcieradelko, ale to chyba na tyle.
A.Kasia, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa początku miałam patrzeć rzeczy do urządzania pokoju. Wybrałam naklejki na ścianę, abażur i teraz oglądam obrazki na druga ścianę. A w miedzyczasie zobaczyłam kocyki i pościel i mi sie we łbie zaczęło kręcić Hahahaha. Pokój robimy szaro biało miętowy. Ewentualnie doda sie róż
A do wózka patrzę kocyk minky granatowy....
-
Cześć dziewczyny, czytam, że wpadłyście już w szał zakupowy. Ja jeszcze nic nie kupiłam, kompletnie. Nie wiem nawet od czego zacząć. W ogóle się na tym nie znam, nie mam żadnej koleżanki z dzieckiem, ani w ciąży, mimo tego że mam już 29 lat...
-
arien wrote:A ja poscieli w ogole nie mam zamiaru kupować. Czytałam, że taka posciel przydaje sie jak dziecko ma kolo roku. A wcześniej beciki, kocyki i spiworki. Wiadomo, przyda się na pewno prześcieradelko, ale to chyba na tyle.
-
Vincent ja najpierw kupiłam kocyki, pieluszki bambusowe i rożki, a potem to już leci lawinowo
Jak już kupisz pierwsząbrzecz, to z górki
Śpisz sobie listę rzeczy do kupienia i jak Ci się coś przypomni to dopisuje, a potem wykreślaj w miarę kupowania
Vincent lubi tę wiadomość
-
arien wrote:Bo ja się znów przestraszyłam i mi w głowie zamąciłyście tym wybieraniem pościeli
Ale poczytałam teraz jeszcze raz i obstaje przy swoim
myślę, że kocyki i śpoworki wystarczą
arien lubi tę wiadomość
-
Dzięki paola87, tak będę musiała zrobić, usiąść konkretnie do tych zakupów i wszystko sobie zaplanować.
Czasami myślę, że ja sobie z tym wszystkim nie poradzę. Nigdy nawet nie trzymałam niemowlaka na rękach, już nie mówię o kąpaniu, przewijaniu... -
Vincent kochana, poradzisz. Taki instynkt się w Tobie obudzi, że z niczym nie będziesz miała problemu. Ja też nie mam/nie mialam do czynienia z noworodkami i niemowlakami, mąż też nie. Ale myślę, że to wszystko się po prostu jakoś czuje
A ja póki co nie moge się nawet zmobilizować, żeby taką listę zrobić. Nie wiem czego, ile, po co i na co
Kocyki na przykład. Mam jeden dość cienki. I tyle. I dalej nie wiem...
Vincent, Love_life lubią tę wiadomość