Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wypróbowałam te plasterki na oprychę i powiem Wam że o kant d*** potłuc
przykleiłam wczoraj w ciągu dnia ale zdjęłam po 3h bo bąbel nasiąkł i zaczął się paskudzić. Zaraz polecę do apteki po spirytus i będę suszyć... w sobote ślub a ja będę parchata
Love_life lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny, wczoraj milczałam bo pociąg do Poznania, później na szybko musiałam zobaczyć paczki z wyprawka co przychodziły no i oglądanie meczu z mamą
cóż to były za emocje i Amelce chyba też się udzieliły
Popołudniu jak znajdę chwilę to wrzucę Wam choć parę fotek kompletów minky co kupiłam, śliczne są
Na 11 wizyta w luxmed i będę mogła podejrzeć małąa teraz lecę zrobić badania krwi tarczycowe bo jutro endokrynolog.
Witam Nową Mamusie, powiem szczerze ja bym nie dała rady z jednym usg na całą ciążę
Życzę Wam wszystkim udanych wizyt, dużo zdrówka i jak najmniej dolegliwości w tym tygodniu :-* -
Hej
Troszkę się nie odzywałam ale czytałam wszystko na bieżąco
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Przynieście same pozytywne wieści
A ja jakoś muszę wytrzymać do jutra do swojej wizyty, po 5-ciu tygodniach od ostatniej!
I witam nową koleżankę
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
muminka83 wrote:Miłego dnia. U nas od rana pada śnieg
Jak ja nie lubię zimy
A ja uwielbiam zimęJuż czuję święta, może w tym roku wreszcie będą białe.
W tym roku święta będą piękniejsze niż zwykle, bo będziemy zasiadać do Wigilii już z wielkimi brzuchami i wielkimi nadziejami na następny rok. Poza tym to będą ostatnie święta solo. Święta Wielkanocne już będą n naszymi pociechami
Muminka pamiętaj, że po zimie wreszcie wiosna i marzec. Nasz czasKarolina@, A.Kasia, RudyTygrysek, Kajola, arien, paola87, Karka lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
śnieg ! kocham zimę ! kocyk+herbatka+świeca+mąż Mmmmmmmm.........
ryjkek, anie93lica, muminka83, domiii, Karolina@, A.Kasia, Mietka 30:), arien, Magda lena, Kate84 lubią tę wiadomość
-
ryjkek wrote:A ja uwielbiam zimę
Już czuję święta, może w tym roku wreszcie będą białe.
W tym roku święta będą piękniejsze niż zwykle, bo będziemy zasiadać do Wigilii już z wielkimi brzuchami i wielkimi nadziejami na następny rok. Poza tym to będą ostatnie święta solo. Święta Wielkanocne już będą n naszymi pociechami
Muminka pamiętaj, że po zimie wreszcie wiosna i marzec. Nasz czas
No tak :d większość właśnie lubi z powodu świąt. My od paru lat nie świętujemy. Owszem spotykamy się całą rodziną ale by spędzić razem czas i pobyć jako rodzina.
Uwielbiam cały rok celebrować wspólne posiłki. Synek na tym nie traci bo i tak dostaje prezenty nie tylko od świętaale przynajmniej raz - dwa razy w miesiącu plus małe przyjemności
. najbardziej przestałam lubić zimę w związku z tym że w zeszłym roku końcem listopada a początkiem grudnia straciliśmy dziecko i jakoś to powoduje że mam awersję to tej pory roku większą a w styczniu 25 złamałam nogę w 4 miejscach. Więc wróciłam do żywych pod koniec kwietnia
No ale masz rację z jednym :-* staram się nikomu nie odbierać radości bo jednak coś jest w tym okresie innego niż w ciągu całego roku -
Love_life wrote:Mania a w jakim celu ta glukoza?
ja nic nie pije
Love_life glukozę pije się w celu wykrycia ewentualnej cukrzycy ciążoweji to jest jednorazowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:56
Love_life lubi tę wiadomość
[/link]
-
I ja się witam w ten mroźny i biały dzień. Na Śląsku sypie śniegiem. Dzisiaj mam jechać po ten nieszczęsny wypis ze szpitala oddalonego o 20km, a w samochodzie letnie opony...;/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące. Wracajcie z dobrymi wiadomościami, nasycone widokiem maluszków!
Wczoraj byłam na urodzinach babci i dała mi lampkę wina do wypicia. Pytam się ją, czy zapomniała o moim stanie, a ona: "przecież nic ci się nie stanie". Taaa....;/