Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita spokojnie do soboty Ci przejdzie, tylko żebyś nie przedobrzyła... Ja tak zrobiłam przed studniowką, okazało się ze mam uczulenie na maść i wysypało mnie na całej twarzy
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
u mnie też śnieg, i też liczę, że te święta będą bardzo piękne, choć piękniejsze będą za rok. Ja dwa lata temu poroniłam dokładnie w wigilię i od tego czasu święta są smutne...ale teraz wszystko się odmieni, i za rok nasz maleństwa będą ubierały choinkę
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
u mnie śniegu brak, ale 0 stopni, czyli klimaty już iście zimowe!
lubię zimę jak jest słońce i kilka stopni na minusie, a nie chlapa...
bardzo nie lubię z kolei świąt, ale to wynika z mojego dzieciństwa. dlatego zawsze sobie powtarzałam, że jak będę miała swoją rodzinę to na pewno będzie inaczej i czuję, że tak będzie z naszym Maluszkiem
no i to będzie pierwsza moja zima w domu, bo do tej pory mieszkałam w bloku zawsze, więc wiecie - biały ogród, lampki, kominek..
oj czuję, że będzie inaczej! już jest inaczej!
ja mam USG połówkowe o 15:45 - jestem podekscytowana ale i poddenerwowana, bo nie widziałam malucha 1,5 miesiąca!!! sama nie wiem jak to wytrzymałam...
no i mam nadzieję, że Miłosz ma swojego siusiaka na miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:40
Mania1718, kleo2426, d'nusia, Kajola, A.Kasia, Magda lena, muminka83, Renka88, Est, paola87, Karka, Mietka 30:), Kate84, M+M+? lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydomiii wrote:Dzień dobry Kochane
u mnie śniegu brak, ale 0 stopni, czyli klimaty już iście zimowe!
lubię zimę jak jest słońce i kilka stopni na minusie, a nie chlapa...
bardzo nie lubię z kolei świąt, ale to wynika z mojego dzieciństwa. dlatego zawsze sobie powtarzałam, że jak będę miała swoją rodzinę to na pewno będzie inaczej i czuję, że tak będzie z naszym Maluszkiem
no i to będzie pierwsza moja zima w domu, bo do tej pory mieszkałam w bloku zawsze, więc wiecie - biały ogród, lampki, kominek..
oj czuję, że będzie inaczej! już jest inaczej!
ja mam USG połówkowe o 15:45 - jestem podekscytowana ale i poddenerwowana, bo nie widziałam malucha 1,5 miesiąca!!! sama nie wiem jak to wytrzymałam...
no i mam nadzieję, że Miłosz ma swojego siusiaka na miejscu
Trzymam kciuki za wizytęi podziwiam bo mi ciężko miesiąc wytrzymać
po dwóch tygodniach zaczynam już świrować
Co do świąt też nigdy nie lubiłam tego czasu, ale teraz kiedy mam własne dzieci i własną rodzinę, uwielbiam ten czas a szczególnie kiedy widzę ile radości mają chłopaki.
U Ciebie będzie tak samodomiii, muminka83, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Trzymam kciuki za same dobre wieści
Do mnie dziś z samego rana dotarł kurier z tą osłonką na łóżeczko i już sobie ją zdążyłam wyprasować i założyć
Wygląda ok, wykonana bardzo starannie i z dobrej jakościowo tkaniny. Nie prałam jej jeszcze, więc póki co nie mogę się w tej kwestii wypowiedzieć. Bliżej porodu wrzucę ją do pralki i sprawdzę czy nie blaknie w praniu.
Martka89 - nawet się nie wygłupiaj i siedź w domuPrzy takiej specyfice pracy jak Twoja nie ryzykowałabym powrotu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:44
Magda lena, muminka83, kleo2426, d'nusia, Vincent, Renka88, Kajola, Mania1718, 26Asia, Love_life, arien, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane.
Ja dalej męczę się z ogromnym kaszlem. Mam już dość. Mam nadzieję, że ten antybiotyk zadziała. Jak kaszlę to czuję ból w klatce piersiowejJeśli do środy nie minie to idę znowu do internisty.
3mam kciuki za wizyty dzisiejsze! :* Pokazuje swoje maluszki! Czekam na relację.
A ja tymczasem robię listę dla Małże na zakupy. Dziś robię risotto z dynią mmmmm -
Hejka
Ja mam dzisiaj wizyte, az sie doczekac nie mogegdzie tam do 19ej
Trzymam kciuki za reszte wizyt
Kasia ladnie ta falbanka wygladaA.Kasia, kleo2426, muminka83, Kajola lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyHannia123 wrote:A.Kasia bardzo ładnie wygląda ta zasłonka. Ja też miałam problem z kurzem na szufladzie i zastanawiam się czy jednak nie zamówić. Masz może jeszcze link do tej strony?
http://www.darland.pl/category/falbany-pod-materacmuminka83, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Kasia ślicznie to wygląda. W ogóle to bardzo podoba mi się to Wasze łóżeczko, nie wiem czemu nie ma go już na stronie Klupś
Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach
Domii dałaś mi do myślenia, teraz nie wiem czy iść na te warsztaty Mama wie. W ogóle przeraża mnie czas trwania tego wszystkiego. A dobrze zrozumiałam, że to będzie pierwsza zima w domu, czyli przeprowadzka?
-
Zazdroszczę Wam, że możecie sobie wybierać gdzie będziecie rodzić. Ja miałam rodzić w Gdańsku, ale to się nie uda. Nie zrobimy mieszkania na czas, a nie chcę się gnieździć z niemowlaczkiem i mężem u moich rodziców w małym mieszkaniu ;(
Muszę rodzić w Toruniu, tu gdzie obecnie mieszkamy. Jest tylko 1 szpital gdzie można rodzić, a opinie są TRAGICZNE. Strach się bać porodu w Toruniu ;( Personel niemiły i warunki słabeJedyne co to oddział neonatologiczny jest godny polecenia.
-
nick nieaktualnyA.Kasia
Świetna ta falbanka daje takie wrażenie wykończenia łóżeczka
Martka89
Ty się nie wygłupiaj kochana rodzinka ma racje siedź w domku
Magda lena
Hannia123
Zdrówka życzę dziewczynki, ja też jeszcze się kuruję ale jest o niebo lepiej
Gośśś
trzymam kciuki i czekamy na relacje i foto
Est
Ja nigdy nie miałam problemu z piciem glukozy
nawet mi to smakuje
Gośśś lubi tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Zazdroszczę Wam, że możecie sobie wybierać gdzie będziecie rodzić. Ja miałam rodzić w Gdańsku, ale to się nie uda. Nie zrobimy mieszkania na czas, a nie chcę się gnieździć z niemowlaczkiem i mężem u moich rodziców w małym mieszkaniu ;(
Muszę rodzić w Toruniu, tu gdzie obecnie mieszkamy. Jest tylko 1 szpital gdzie można rodzić, a opinie są TRAGICZNE. Strach się bać porodu w Toruniu ;( Personel niemiły i warunki słabeJedyne co to oddział neonatologiczny jest godny polecenia.