Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuminka83 - ja mam identycznie z tym uczuciem pełności
Zjem jedną kanapkę i już nie mam miejsca na więcej, nawet gdybym chciała. Staram się na siłę nie wpychać bo czasem jak mi coś bardzo smakuje i zjem trochę więcej to później mam taki ucisk w brzuchu i jest to nieprzyjemne.
M+M+? - też chyba przerzucę się na częstsze wizyty, już nawet nie USG ale zwykłe przeglądy bo tak raz na miesiąc to mnie nie uspokaja. Chociaż w sumie jak będę miała pessar założony to chyba i tak trzeba to będzie częściej kontrolować? Ksanka - co ile masz teraz wizyty? -
Dorka87 wrote:Hej, ja także byłam wczoraj na warsztatach mamo to ja i wróciłam bardzo zadowolona, dla mnie nie jest najważniejsze jakie prezenty dostałam, tylko czego mogłam sie dowiedziec, posłuchać,a upominki to miły dodatek. Dla mnie bylo ciekawie i polecam.
O dzięki, w takim razie ja tez się wybiorę.Dorka87 lubi tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Jestem po wizycie
rodzinny zbadał mi mocz jakimś paskiem po czym powiedział ze wszystko jest ok. Żadnych bakterii mocz czysty
wspomnialam o moich bolączkach i stwierdził że najprawdopodobniej nadwyrężylam mięśnie myjące okna. Mam się oszczędzać i tyle. Zalecenia odpoczynek i paracetamol
Paracetamol co za nowość hehodpoczywaj kochana
Mania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Hej.
Właśnie wróciłam od pracodawcy zawieźć zwolnienie i dowiedziałam się że likwidują nam oddział. Morale w biurze 6 stóp poniżej gruntu, ale ja chyba jestem chroniona.
Niestety trwało to jakieś 2 h i boli mnie brzuszek. Ale już leżę.
Kasiu, ja teraz będę miała wizyty kontrolne co 2 tygodnie by sprawdzic czy wszystko jest ok z pessarem. Wcześniej mialam co 3-4 tygodnie.
-
Mania1718 wrote:Dzięki za cenne rady
zaraz przygotuje sobie i mam nadzieje że pomoże
Ja ostatnio oprócz mleka z czosnkiem pije gorąca wodę z imbirem, cytryną i miodem fajnie rozgrzewa.czuje ze przechodzi mi to przeziębienie w końcu a i jeszcze ten prenatal gripcare. Szczepilas się na grype? Ja idę w sobotę bo mi położna kazała.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Love_life wrote:Ja ostatnio oprócz mleka z czosnkiem pije gorąca wodę z imbirem, cytryną i miodem fajnie rozgrzewa.czuje ze przechodzi mi to przeziębienie w końcu a i jeszcze ten prenatal gripcare. Szczepilas się na grype? Ja idę w sobotę bo mi położna kazała.
Czekam na męża bo muszę kupić miódByłam pewna że mam. A tu zonk. Gdzie kupujesz imbir? Spróbować można wszystko co naturalne
Mi położna nic nie wspomniała o szczepieniua następna wizyta 25 listopada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:52
[/link]
-
Imbir w asdzie lub tesco kupuje. Tylko najpierw tre imbir na malych oczkach i zalewam wrzatkiem i wtedy caly smak sie wydobywa. A pozniej duzo cytryny i miodu. Mój gp robi teraz szczepienia "flu jabs" zadzwonilam I powiedziałam ze jestem w ciazy i chce szczepienie zrobić.są dwie dawki jedna teraz a druga później.
Mania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
nick nieaktualnyWiele z Was popija tą herbatkę z żurawiny, więc przy okazji wizyty w sklepie i ja postanowiłam zakupić ale to jakieś żarty są - na 5 rodzajów herbaty "żurawinowej" jedna miała 30% żurawiny a reszta w granicach 10%
Rozbój w biały dzień. Macie jakąś sprawdzoną herbatkę, gdzie tej żurawiny jest więcej?
-
Est ja też bym cały dzień siedziała i jadła. A moim ulubionym zajęciem są zakupy spożywcze co widać po przyroście wagi. Ciekawe kiedy lekarz zwróci mi uwagę, że za dużo przybieram
A.Kasia Aż spojrzałam na swoją herbatkę malina- żurawina a tam skład:
-kwiat hibiskusa 50%
suszony owoc aronii 25%
suszony owoc żurawiny 8%
suszony owoc maliny 8%
aromaty i kwas cytrynowy
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Mania1718 wrote:No to ruszam na asde
A jutro będę w przychodni to zapytam o to szczepienieDziękuję za kolejne dobre rady
I normalnie mam straszną ochotę na czosnekjuz widzę miny moich dzieci jak poczują zapach
Ehh Mania czytam teraz na forach o tych szczepieniach i sama już nie wiem co robić opinie podzielone..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*