Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 19 tygodniu
I gratuluje wszystkich wizyt, maluszki urocze:)
my zaczynamy w przyszły poniedziałek remont pokoju córeczki:) już nie mogę się doczekać, tapeta już kupiona. Zastanawiam się, bo tapetę mamy w chmurki, czy jak zamówię pościel w chmurki to nie będzie za dużo ?d'nusia, Kajola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć.
Nie znam niestety płaci maleństwa. W 12-13 tyg dwóch lekarzy mi powiedziało, że na 80% chłopiec a w 17 tygodniu jeden lekarz, że dzidziś ma skrzyżowane nóżki więc trudno dostrzec ale coś mignęło tylko pani doktor nie była pewna czy to pośladki czy wargi sromowe.
Potem byłam na USG 3D u innego lekarza to dzidziuś dalej miał skrzyżowane nóżki ale powiedział, że też się skłania ku dziewczynce bo nie widzi worka mosznowego.
W zeszłym tygodniu dzidziuś dalej nie chciał się dokładnie pokazać ale udało się spojrzeć od dołu na pupkę to takie 3 kreseczki, które mogłyby sugerować wargi sromowe ale pani doktor powiedziała, że nie na 100% bo czasem się pindolek np na brzuszek zawinie.
Połówkowe mam dopiero 26ego - licze, że wtedy się dowiem.
Dziewczyny co to za urzędzenie do domowego słuchania serduszka u maleństwa ? -
nick nieaktualnyWypas ten sklep, który Ksanka poleciła. Niedawno zrobiłam zamówienie a już dostałam email, że paczka wysłana
26Asia - a to zależy od gustuw sumie to sama nie wiem..., trzeba by było zobaczyć
Vira - a to wstydniśTo urządzenie o którym mówisz to detektor tętna. Dziewczyny mają sprawdzone to może Ci coś polecą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:51
-
Aleksandrazz przyjemności u Babci.
Jusiakp co do tych bóli to też nie pomogę, bo tam na dole żadnych nie miałam , o szyjce nic nie mówił lekarz?
A.Kasia pięknie wyglądasz, masz taki słodki ten brzusio:-)
Mi dwa dni temu konkretnie wysadzilo i zaczęłam tyć
Kajola to u Ciebie taki brzusio? Mówią, że na grudzień a mi, że na maj wrrrchoć w ciuchach faktycznie nie widać, chyba mam go tak nisko?
Ja w Italian Fashion ostatnio też kupiłam piżamki takie zwykłe ale większe narazie i majtki bardzo jestem zadowolona a i cena super! Tylko ja kupuje w outlecie w Gdańskufajny materiał, bawełna, nic się nie dzieje z nimi.
Witaj Vira fajnie, że się dopisałas.A to faktycznie długo Wam się nie chce zdradzić dzidziuśJa też linii też nie mam jeszcze
To urządzenie to chyba detektor tętna płodu choć ja pewna nie jestem bo nie mam.
Czuję teraz malutką co dzień, wspaniałe uczucieA.Kasia, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:A.Kasia - Jaki sklep, bo chyba mnie coś ominęło
http://www.italianfashion.pl/
PS. jeśli to Rozalia Mancewicz jest modelką dla tej firmy to ją grafik strasznie skrzywdził na tych reklamowych fotkach. No chyba, że to nie ona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:58
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajna sprawa ten detektor - kupiłabym chętnie ale pewno mój mąż stwierdzi, że przesadzam
no ale dzięki temu byłabym spokojniejsza.
Jak to określiła moja przyjaciółka - jestem mistrzem w wynajdywaniu nieprawidłowości w mojej ciąży - a to nie ma kreski, a to nie kopie, a to cycki nie bolą etc etc etc.
Jestem trochę zeschizowana bo pierwszą moją ciąże poroniłam w 5tyg i jestem troche przewrażliwiona -
Hej Vira:) sorki za późną odp ale obiadek robiłam, no i nie wiedziałam jak wstawić fotkę ale już wiem:) Oto mój sprzęt do słuchania dzidziusia:)
Ja też poroniłam w 6 tyg i też pierwsza ciąża, więc sama nie jesteś ze schizowaniem
Zrób sobie suwaczek to będziemy wiedzieć w którym jesteś tygodniu ciąży:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:55
-
nick nieaktualny26Asia wrote:Witam się w 19 tygodniu
my zaczynamy w przyszły poniedziałek remont pokoju córeczki:) już nie mogę się doczekać, tapeta już kupiona. Zastanawiam się, bo tapetę mamy w chmurki, czy jak zamówię pościel w chmurki to nie będzie za dużo ?A.Kasia, She86, Love_life lubią tę wiadomość
-
Po oglądaniu wózków mam jeden wielki mętlik. Bebetto luca s-line na który się napaliłam jest okej, fajny. Ma trochę małą gondolę, ale w sumie na cholerę dłuższa.
Ale jest cięży niż np. Camarelo Carmela, w którym zakochał się mąż. Ten camarelo jest bardzo lekki. Stelaż i gondola ważą nie więcej niż 11 kg.
Za dużo jest tego. I jeszcze tylko kolorów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:37
Dorka87 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena, my też mamy problem z wózkami. Pierw chcieliśmy Rico Branco Ecco i byliśmy w sumie zdecydowani, ale koleżanka ma do sprzedania Emmaljunga Mondial Duo Combi i mąż stwierdził, że lepszy. Mi niestety nie podoba się strasznie stelaż tego wózka, a z kolei Rico jest taki zgrabny ale według męża ma tandetne wykończenia
-
A.Kasia wrote:Witaj Vira
A wiesz już jaka płeć maluszka? Co do kreski to to dość indywidualna sprawa, teraz jeszcze nic nie mam, w poprzedniej ciąży pojawiła się koło 24 tygodnia
Zdarzają się dziewczyny, które wcale jej nie mają w ciąży
A ja już mam linea nigra od dwóch tygodni
Za to ruchów dziecka nadal nie czuję ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:28
Natalia27.03.2016
-
26Asia wrote:Witam się w 19 tygodniu
my zaczynamy w przyszły poniedziałek remont pokoju córeczki:) już nie mogę się doczekać, tapeta już kupiona. Zastanawiam się, bo tapetę mamy w chmurki, czy jak zamówię pościel w chmurki to nie będzie za dużo ?
Zależy czy tapeta na wszystkich ścianach czy tylko na jednej. Jak tylko na jednej to takie nawiazanie pościelą wg mnie będzie bardzzo fajneNatalia27.03.2016
-
She86 wrote:Zależy czy tapeta na wszystkich ścianach czy tylko na jednej. Jak tylko na jednej to takie nawiazanie pościelą wg mnie będzie bardzzo fajne
ale tak myślę, żeby było pięknie, ale motyw chmurki bardzo mi się podoba, i już znalazłam pokrowiec na przewijak
http://pl.dawanda.com/product/83371171-pokrowiec-na-przewijak-chmurki-szare i taki będzie wzór
chyba zrobię tak
ochraniacze i falbanka w chmurki
a pościel szara w białe kropeczki albo gwiazdki
a że dziewczynka to z jednej strony różowy minkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 18:05
A.Kasia, She86, d'nusia lubią tę wiadomość