Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:muminka83 - też Cię widziałam
kofeinka -
Jak już narzekam to dodam, że jutro szwagierka wyprawia córce urodziny i naspraszała dzieciarni. Wie, że muszę leżeć a nawet jej do głowy nie przyszło zapytać mnie o zdanie bądź przenieść imprezy na dół. Jeszcze jutro zniosę te wrzeszczące dzieciaki ale chociaż z natury wredna nie jestem, to z uśmiechem na twarzy będę witać dzień, kiedy Piotrek swoją siostrę wypieprzy na dół.
a bo przez to zdjęcie :p jestem rozpoznawalna
może się mylę ale chyba powinna zapytać o zgodę bo nie mieszka u siebie a u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:55
-
nick nieaktualny
-
Gośśś wrote:
Ktoras z dziewczyn pytala o wozek firmy ADAMEX moje dwie kolezanki ktore teraz rodzily we wrzesniu maja te wozki i sa bardzo zadowolone, ja tez wlasnie nad nim sie zastanawiam
Ja dziś bawiłam się Adamexem barletta. Bardzooo mi się podobał. Za dużo tego jest!
-
nick nieaktualny
-
Kasiu ja to swoja tesciowa osobiscie nawet spakuje do tego senatorium
zeby tylko chciala jechac... hehe a ze ona uwielbia latac z dupa to pewnie problemu by nie bylo
Kofeinka ja bym jej od razu powiedziala, ze wybor imienia to nalezy do was i niech sie do Franka nie przyzwyczaja...
Moja sie nie wtraca i cale szczescie, ale przegina innymi rzeczami... Gorzej falszywej osoby to ja nie widzialamnaprawde jestem w szoku jak mozna byc takim egoista w obec swoich dzieci
ostatnio moj M. robil na polu, prawie caly dzien, ona siedzi w domu bo ma ponad 60lat, Moj M. wrocil z pola i chcial sie wykapac, ale oczywiscie musial sobie napalic w piecu (ja tego nie zrobilam bo musialabym nanies drzewa, a nie moge), i nie zauwazyl, ze jest przekrecone tylko na bojler, a grzejniki zakrecone... A tesciowa myslala, ze on jej grzejniki zakrecil i ze napalil tylko u nas na gore
zaczela sie drzec, ze dzwoni po policje, bo on jej specjalnie zakrecil grzejniki
myslalam, ze ja jebne
wszystko miala zrobione za nasze pieniadze, do sklepu, do lekarza wszedzie ja wozilismy i pomagalismy, ale teraz sie skonczylo
po tym wszystkim moj M. sie do niej nie odzywa i nic kompletnie jej nie pomaga... A dzisiaj latala z pretensjami, ze nawet jej opony nie ma kto zrobic w rowerze i nie ma czym jezdzic... Wkur** sie i jej powiedzialam, zeby juz na nas nie liczyla, bo przegiela z ta policja
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyRudyTygrysek wrote:Której fryzurze dokładnie? Mam plan iść do fryzjera ale nie wiem jak włosy ściąć.
polubiłam zdjęcie z tą fryzurą, w której mi się podobasz
Gośśś - rany, no to faktycznie dowaliła. Bardzo dobrze jej powiedziałaś, może jej rozum wróci... -
A.Kasia, co za tupet ma ta twoja szwagierka. Nie mogę się doczekać jak zdasz relacje eksmisji
Teściowe to faktycznie zmory, choć moja nie jest taka zła. Tylko ja też za dużo z nią nie przebywam a jak już to za dużo się nie odzywam kiedy może i powinnam.muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdalena one maja akurat model Pajero, ale one sa bardzo do siebie podobne i z tego co mowily to jest dosyc lekki i fajnie sie go prowadzi i nie jest taki niski..tez go widzialam na zywo i bardzo mi sie podoba
Heh zebys wiedziala, ze za duzo tego
im wiecej ogladam tym bardziej nie wiem co wybrac
Tygrysku faktycznie mlodo wygladaszAle to dobrze
bedziesz miec 40lat to powiesz, ze masz 30
tez Cie podejrzalam na fb
Kasiu jej sie juz niestety nie nauczycale zycie taka byla, ze liczyla sie tylko jej dupa i nawet dziecmi sie nie interesowala
nie wspomne juz o wnukach
jak Amelka sie urodzila to ani razu sie nie zapytala jak mala...
Adriel jak ja bym sie nie odzywala to ona wlazla by mi na glowe, a na to sobie nie pozwole akuratAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Gośśś, no nie twierdzę, że jest idealnie o czym się przekonałam jak teraz byłam w Polsce bez męża. Zjebkę dostałam i od niej i od teścia, że chciałam wyjechać na spotkanie ze znajomymi, z czego 3 to chłopacy byli i jedna koleżanka. Przez 9 lat związku nigdy nie zostałam tak zwyzywana.
-
Est wrote:Rudy Tygrysku, ooo nowe zdjęcie!
Rzeczywiście wyglądasz bardzo młodo! No ale też jesteś młodziutka
Wlosy tylko rude! Ja bym obcięła do ramion. I tak jak tu na zdjęciu, bez grzywki zdecydowanie
Zastanawiałam sie właśnie niedawno nad włosami do ramion albo lekko za i bardzo spodobałam mi się fryzura Taylor Swift. A co do koloru to zdecydowanie w rudych czuję się najlepiejTrzeba kliknąć w zdjęcie to się wyswietli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56350b1cdf78.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:01
A.Kasia, Est lubią tę wiadomość
-
Est oj jest czego... najgorszemu wrogowi takiej tesciowej nie zycze
Kasiu dokladnie mam tak samo... Ile razy juz to powtarzalam...tylko najbardziej szkoda mi mojego M. bo moja mama jest taka, ze co by mogla to by nam oddala, zawsze na nia moge liczyc i widze ze jego boli zachowanie jego matki, tym bardziej ze duzo jej pomogl i zero wdziecznosci za to
jeszcze z nia na dole mieszka jej drugi syn stary kawaler i za to wszystko co dobre i jej pomoglismy to siedzi i z nim nas obgaduje...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]