X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    muminka83 - też Cię widziałam :D

kofeinka -

Jak już narzekam to dodam, że jutro szwagierka wyprawia córce urodziny i naspraszała dzieciarni. Wie, że muszę leżeć a nawet jej do głowy nie przyszło zapytać mnie o zdanie bądź przenieść imprezy na dół. Jeszcze jutro zniosę te wrzeszczące dzieciaki ale chociaż z natury wredna nie jestem, to z uśmiechem na twarzy będę witać dzień, kiedy Piotrek swoją siostrę wypieprzy na dół.

a bo przez to zdjęcie :p jestem rozpoznawalna :P

może się mylę ale chyba powinna zapytać o zgodę bo nie mieszka u siebie a u Ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:55

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 - widać czuje się bardziej u siebie niż ja ;)

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    muminka83 - widać czuje się bardziej u siebie niż ja ;)

eh rodzina :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wrote:

Ktoras z dziewczyn pytala o wozek firmy ADAMEX moje dwie kolezanki ktore teraz rodzily we wrzesniu maja te wozki i sa bardzo zadowolone, ja tez wlasnie nad nim sie zastanawiam :)

Ja dziś bawiłam się Adamexem barletta. Bardzooo mi się podobał. Za dużo tego jest! :-/

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Nawrocka ? :d wow jak ty młodo wyglądasz. Ile ty masz lat :d ja bym ci dała 15
    <3
    Tak to ja, w tym roku skończyłam 21 dużo osób mi mówi że na więcej niż 16 nie wyglądam :)

muminka83 lubi tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudyTygrysek wrote:
    Tak to ja, w tym roku skończyłam 21 dużo osób mi mówi że na więcej niż 16 nie wyglądam :)

Z grzywką max 16 ;) Ale ładnie Ci było w takiej fryzurze :)

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Z grzywką max 16 ;) Ale ładnie Ci było w takiej fryzurze :)
    Której fryzurze dokładnie? Mam plan iść do fryzjera ale nie wiem jak włosy ściąć.

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ja to swoja tesciowa osobiscie nawet spakuje do tego senatorium :P zeby tylko chciala jechac... hehe a ze ona uwielbia latac z dupa to pewnie problemu by nie bylo :P

Kofeinka ja bym jej od razu powiedziala, ze wybor imienia to nalezy do was i niech sie do Franka nie przyzwyczaja...

Moja sie nie wtraca i cale szczescie, ale przegina innymi rzeczami... Gorzej falszywej osoby to ja nie widzialam :/ naprawde jestem w szoku jak mozna byc takim egoista w obec swoich dzieci :/ ostatnio moj M. robil na polu, prawie caly dzien, ona siedzi w domu bo ma ponad 60lat, Moj M. wrocil z pola i chcial sie wykapac, ale oczywiscie musial sobie napalic w piecu (ja tego nie zrobilam bo musialabym nanies drzewa, a nie moge), i nie zauwazyl, ze jest przekrecone tylko na bojler, a grzejniki zakrecone... A tesciowa myslala, ze on jej grzejniki zakrecil i ze napalil tylko u nas na gore :/ zaczela sie drzec, ze dzwoni po policje, bo on jej specjalnie zakrecil grzejniki :/ myslalam, ze ja jebne :/ wszystko miala zrobione za nasze pieniadze, do sklepu, do lekarza wszedzie ja wozilismy i pomagalismy, ale teraz sie skonczylo :/ po tym wszystkim moj M. sie do niej nie odzywa i nic kompletnie jej nie pomaga... A dzisiaj latala z pretensjami, ze nawet jej opony nie ma kto zrobic w rowerze i nie ma czym jezdzic... Wkur** sie i jej powiedzialam, zeby juz na nas nie liczyla, bo przegiela z ta policja :/

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudyTygrysek wrote:
    Której fryzurze dokładnie? Mam plan iść do fryzjera ale nie wiem jak włosy ściąć.

polubiłam zdjęcie z tą fryzurą, w której mi się podobasz ;)

Gośśś - rany, no to faktycznie dowaliła. Bardzo dobrze jej powiedziałaś, może jej rozum wróci...

• Andriel Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia, co za tupet ma ta twoja szwagierka. Nie mogę się doczekać jak zdasz relacje eksmisji :P

Teściowe to faktycznie zmory, choć moja nie jest taka zła. Tylko ja też za dużo z nią nie przebywam a jak już to za dużo się nie odzywam kiedy może i powinnam.

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bierę :) wlasnie słonia potrzebuje :D

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia żeby te moje kochane włosy chciały się tak teraz układać to było by wspaniale :) Ostatnio zrobiłam sobie taką grzywkę ale po prostowaniu jej każdy włos odstawał w inna stronę i nie mogłam zapanować nad nimi.

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudy Tygrysku, ooo nowe zdjęcie!
    Rzeczywiście wyglądasz bardzo młodo! No ale też jesteś młodziutka :-)

Wlosy tylko rude! Ja bym obcięła do ramion. I tak jak tu na zdjęciu, bez grzywki zdecydowanie :-)

RudyTygrysek lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena one maja akurat model Pajero, ale one sa bardzo do siebie podobne i z tego co mowily to jest dosyc lekki i fajnie sie go prowadzi i nie jest taki niski..tez go widzialam na zywo i bardzo mi sie podoba :) Heh zebys wiedziala, ze za duzo tego :/ im wiecej ogladam tym bardziej nie wiem co wybrac :P

Tygrysku faktycznie mlodo wygladasz :) Ale to dobrze :P bedziesz miec 40lat to powiesz, ze masz 30 :P tez Cie podejrzalam na fb :P

Kasiu jej sie juz niestety nie nauczy :/ cale zycie taka byla, ze liczyla sie tylko jej dupa i nawet dziecmi sie nie interesowala :/ nie wspomne juz o wnukach :/ jak Amelka sie urodzila to ani razu sie nie zapytala jak mala...

Adriel jak ja bym sie nie odzywala to ona wlazla by mi na glowe, a na to sobie nie pozwole akurat :/

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goss , współczuję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:53

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś - to widzę, że świetnie by się z moją dogadały. Na szczęście nikt nie żyje wiecznie, może to okropne tak mówić ale tylko ta myśl momentami trzyma mnie przy zdrowych zmysłach.

• Andriel Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś, no nie twierdzę, że jest idealnie o czym się przekonałam jak teraz byłam w Polsce bez męża. Zjebkę dostałam i od niej i od teścia, że chciałam wyjechać na spotkanie ze znajomymi, z czego 3 to chłopacy byli i jedna koleżanka. Przez 9 lat związku nigdy nie zostałam tak zwyzywana.

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak czytam o przebojach z teściami, to cieszę się, że moi mają gdzieś ciąże i dziecko :P

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Rudy Tygrysku, ooo nowe zdjęcie!
    Rzeczywiście wyglądasz bardzo młodo! No ale też jesteś młodziutka :-)

Wlosy tylko rude! Ja bym obcięła do ramion. I tak jak tu na zdjęciu, bez grzywki zdecydowanie :-)
    Dziękuje wam wszystkim za ten komplement co do młodego wyglądu :)
    Zastanawiałam sie właśnie niedawno nad włosami do ramion albo lekko za i bardzo spodobałam mi się fryzura Taylor Swift. A co do koloru to zdecydowanie w rudych czuję się najlepiej :D Trzeba kliknąć w zdjęcie to się wyswietli
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56350b1cdf78.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:01

A.Kasia, Est lubią tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est oj jest czego... najgorszemu wrogowi takiej tesciowej nie zycze :/

Kasiu dokladnie mam tak samo... Ile razy juz to powtarzalam... :/ tylko najbardziej szkoda mi mojego M. bo moja mama jest taka, ze co by mogla to by nam oddala, zawsze na nia moge liczyc i widze ze jego boli zachowanie jego matki, tym bardziej ze duzo jej pomogl i zero wdziecznosci za to :/ jeszcze z nia na dole mieszka jej drugi syn stary kawaler i za to wszystko co dobre i jej pomoglismy to siedzi i z nim nas obgaduje... :/

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
‹‹ 808 809 810 811 812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ