X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • kamka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj mala fikolki kreci... Od dobrych 15 min non stop...

Est, Karka, Kajola lubią tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moja dzidzia nic..może 2 razy ją czułam tydzień temu, a teraz nic...

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Ja dzisiaj walcze ze skurczami.. ani magnez ani buscopan czy scopolan nie pomaga :/ zaczęłam na dodatek wymiotować co jeszcze bardziej potęguje te skurcze :/

Kochana jeśli nie pomaga to może zastanów się nad IP <3

A.Kasia lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecyduję się na wózek Camarelo Carera :-) jesli chodzi o Rico to slyszalam duzo zlego, ktos w jednym sklepie mowil mi, ze maja bardzo dużo reklamacji na te wózki.

She86, Kajola lubią tę wiadomość

• kamka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26Asia wrote:
    a moja dzidzia nic..może 2 razy ją czułam tydzień temu, a teraz nic...
    Nie wiem co jej dzisiaj tak prztpasowalo ze sie kreci pierwszt dzien taki ze co chwile ja czuje tak mocno... Wczesniej czulam rano i chwile wieczorem...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też myślę nad wózkiem Camarelo, ale też mam drugi wybór peg perego 500, typowy wózek miejski, i bardziej się skłaniam kup peg perego

Dziewczyny może któraś będzie zainteresowana, koleżanka z innego forum, urodziła bliźnięta przed czasem, jedna dziewczynka zmarła, szyje maskotki, żeby dorobić do rehabilitację dla Hani. Tutaj na tej grupie jest więcej informacji :
    https://www.facebook.com/groups/1056557064356512/1059328434079375/?notif_t=group_comment_reply

Dorka87, Est, She86 lubią tę wiadomość

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26Asia wrote:
    ja też myślę nad wózkiem Camarelo, ale też mam drugi wybór peg perego 500, typowy wózek miejski, i bardziej się skłaniam kup peg perego

Dziewczyny może któraś będzie zainteresowana, koleżanka z innego forum, urodziła bliźnięta przed czasem, jedna dziewczynka zmarła, szyje maskotki, żeby dorobić do rehabilitację dla Hani. Tutaj na tej grupie jest więcej informacji :
    https://www.facebook.com/groups/1056557064356512/1059328434079375/?notif_t=group_comment_reply

Są śliczne. Właśnie złożyłam zamówienie :P

26Asia, RudyTygrysek lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuje czy wychodzi mój suwaczek :-)

Est, Magda lena, 26Asia, A.Kasia, RudyTygrysek, Kate84, She86, Andriel, Martita88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi - jestem genialna :-)

muminka83, Kate84, MeAmerie, Kajola, Love_life lubią tę wiadomość

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira witaj :) rozgosc sie u nas :)

Ktoras z dziewczyn pytala o wozek firmy ADAMEX moje dwie kolezanki ktore teraz rodzily we wrzesniu maja te wozki i sa bardzo zadowolone, ja tez wlasnie nad nim sie zastanawiam :)

Jusia ja to na Twoim miejscu szlabym do jakiegos porzadnego lekarza, ktory zbada Cie przez usg i na fotelu, bo z takimi rzeczami nie ma zartow... Moja klucie w szyjce i bole podbrzusza byly spowodowane zapaleniem ukladu moczowego, u dziewczyn takie klucia sa na porzadku dziennym, dla tego wydaje mi sie, ze powinnas isc gdzies do dobrego gina :) bo zadna z nas nie powie Ci ze jest ok, bo kazda ciaza jest inne...

Karolina co u Ciebie? przeszly Ci te skurcze?

Kasiu slicznego masz brzusia :)

Moj cos mnie dzisiaj boli :/ chyba z nerwow :/ chce ktoras tesciowa? oddam, a nawet zaplace jak ktoras ja weznie :P

Est lubi tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bardzo niezdrowa kolacja mnie czeka i to późna. Karkóweczka na grillu dochodzi do siebie :P :D A jak pachnie ..... a ja .... tylko na to miałam dziś ochotę tak to cały dzień na maślance i koktajlach owocowych <3

RudyTygrysek lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Są śliczne. Właśnie złożyłam zamówienie :P
    Widziałam Cię na fb na tej grupie :) Tez już sobie napisałam na kartce jakie mnie interesują kolory i jak mój ukochany wróci z morza to mu pokaże i raczej zamówimy.

She86 lubi tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś - Gosia, to może wyślijmy nasze teściowe razem do jakiegoś sanatorium ;) Może nie znajdą drogi powrotnej :P Moja wczoraj przyszła i pół godziny ględziła, między innymi o tym, że moja siostra na pewno się dużo modliła, że urodziła zdrowe dziecko i w terminie. I skoro ja teraz muszę leżeć to mam czas, więc najlepiej żebym cały czas zmawiała modlitwy (tu wręczyła mi książeczkę "113 litanii") to może i mi się uda... Producenci herbatek z melisy zarobią na mnie majątek...

RudyTygrysek, kofeinka, muminka83, Karolina@, Kajola, Lilou1984, Martita88 lubią tę wiadomość

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Gośśś - Gosia, to może wyślijmy nasze teściowe razem do jakiegoś sanatorium ;) Może nie znajdą drogi powrotnej :P Moja wczoraj przyszła i pół godziny ględziła, między innymi o tym, że moja siostra na pewno się dużo modliła, że urodziła zdrowe dziecko i w terminie. I skoro ja teraz muszę leżeć to mam czas, więc najlepiej żebym cały czas zmawiała modlitwy (tu wręczyła mi książeczkę "113 litanii") to może i mi się uda... Producenci herbatek z melisy zarobią na mnie majątek...

Ja chyba też muszę zacząć pić melisę.... I BARDZO chętnie oddam również teściową...
    Wnerwia mnie ostatnio, bo wymyśliła sobie, że będziemy mieć synka i będzie miał na imię Franek.... Ja absolutnie nic nie mam do tego imienia ale NIE pozwolę sobie, by ktoś mi wybierał imię dla dziecka tym bardziej, że nawet nie znamy jeszcze płci, a męża rodzina już planuje sobie chłopca i już.
    Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza... a wczoraj jeszcze teściowa podkurwiła mnie jeszcze bardziej, zadzwoniła do mojej mamy i składając jej życzenia imieninowe życzyła jej "Franka"... kur*a mać!!!!!!!!!
    Bezczelna franca!
    Jak sobie pomyślę, że jedziemy do nich za tydzień na weekend to już mi się wszystko gotuje

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudyTygrysek wrote:
    Widziałam Cię na fb na tej grupie :) Tez już sobie napisałam na kartce jakie mnie interesują kolory i jak mój ukochany wróci z morza to mu pokaże i raczej zamówimy.

a Ja cię nie widziałam :D a szkoda :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

Taaa. Co za bzdury. Znam mnóstwo rodzin gdzie chodzili nawet na pielgrzymki. Zamawiali msze i modlili się a dziecko zmarło np na białaczkę. Gdyby modlitwa miała moc to by tak było. Pieprzenie o szopenie. Mi moja teściowa mówiła to samo to znaczy powiedziała po poronieniu że może za mało się modliłam a teraz mówię jej że dla odmiany modlę się do szatana bo skoro modlitwy do Boga nie dały rezultatu to może Diabeł może :P

Teresa1992 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    a Ja cię nie widziałam :D a szkoda :D
    Polubiłam Twój jeden komentarz. Mam na imię Natalia :D

muminka83 lubi tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Ja chyba też muszę zacząć pić melisę.... I BARDZO chętnie oddam również teściową...
    Wnerwia mnie ostatnio, bo wymyśliła sobie, że będziemy mieć synka i będzie miał na imię Franek.... Ja absolutnie nic nie mam do tego imienia ale NIE pozwolę sobie, by ktoś mi wybierał imię dla dziecka tym bardziej, że nawet nie znamy jeszcze płci, a męża rodzina już planuje sobie chłopca i już.
    Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza... a wczoraj jeszcze teściowa podkurwiła mnie jeszcze bardziej, zadzwoniła do mojej mamy i składając jej życzenia imieninowe życzyła jej "Franka"... kur*a mać!!!!!!!!!
    Bezczelna franca!
    Jak sobie pomyślę, że jedziemy do nich za tydzień na weekend to już mi się wszystko gotuje

Ja bym dała inne imię. Moja mama powiedziała mimochodem że podoba jej się Piotruś. jak będzie chłop będzie mieć Michał ale ukłon w jej strone jest. Na drugie by miał Piotr

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudyTygrysek wrote:
    Polubiłam Twój jeden komentarz. Mam na imię Natalia :D

Nawrocka ? :d wow jak ty młodo wyglądasz. Ile ty masz lat :d ja bym ci dała 15
    <3

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 - też Cię widziałam :D

kofeinka - niestety to są takie niereformowalne egzemplarze :/ Ja na takie wtrącanie się jeszcze do niedawna reagowałam ale przestałam bo okazuje się, że jak po prostu siedzę cicho i kiwam głową to pogada sobie i pójdzie. A ja dalej robię swoje. Za to jeśli zabiorę głos to gada i gada i gada... Niereagowaniem chociaż skracam sobie mękę ;)

Jak już narzekam to dodam, że jutro szwagierka wyprawia córce urodziny i naspraszała dzieciarni. Wie, że muszę leżeć a nawet jej do głowy nie przyszło zapytać mnie o zdanie bądź przenieść imprezy na dół. Jeszcze jutro zniosę te wrzeszczące dzieciaki ale chociaż z natury wredna nie jestem, to z uśmiechem na twarzy będę witać dzień, kiedy Piotrek swoją siostrę wypieprzy na dół.

‹‹ 807 808 809 810 811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ