Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
anie93lica wrote:Kofeinka, oby się odwinela!
Domii do dr Jakubiaka. Chciałam najszybszy termin;)
Byłam tam na teście Pappa i mi się podobało, robią tam wszystko super profesjonalnie, mój ginek nic mi nie wspomniał nawet ze powinnam na połówkowe iść.
A Ty u jakiego byłaś?
to nie znam.. ja tak jak pisałam wielokrotnie USG robię u doktora LewczukaEst lubi tę wiadomość
-
A ja jestem po wizycie u fryzjera. Dzidzia kopała jak miałam włosy myte i przy ścinaniu też. Uwielbiam chodzić do fryzjera i uwielbiam jak ktoś mnie czesze.
Jestem bardzo zadowolona ze ściecia A tu móje zdjęcie po ścieciu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b18b3554b9a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:56
anie93lica, perła ziemi, muminka83, edyś, Renka88, kateee, A.Kasia, krówka_muffka, Kate84, Mania1718, Est, She86, Karolina@, kofeinka, ksanka, Karka, Madzialena90, paola87, Andriel, Hannia123, Gośśś, Gośśś, kleo2426, Vincent, Izoleccc, Mietka 30:), Kajola, Martita88, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku - fajne cięcie - na tyle wygodne, że zawsze też może spiąć włosy w razie czego
Też się zastanawiam nad jakimś ścięciem - chciałabym iść do Andrzeja Wierzbickiego ale jakoś nie mam pomysłu na siebie póki co.
Dziewczyny czy wasi partnerzy już czuli kopniaki?
Ja sobie za punkt honoru postawiłam dziś, że mój mąż poczuje - no i się udało
Moja dzidzia reaguje jak najpierw leże chwilkę na prawym boku a potem się przewracam na plecy - reakcja jest niemal natychmiastowa -
hej!
Muminko ja miałam e.coli w posiewie z szyjki macicy przed ciążą, co z resztą było prawdopodobnie przyczyną naszych problemów z zajściem w ciążęudało nam się w pierwszym cyklu po przeleczeniu, zrobiłam test- pozytywny, a dzień później odebrałam wynik posiewu i było czyściutko
dzisiaj byłam u swojego lekarza i pod wpływem Twojego postu poruszyłam ten temat powiedział mi, że będę musiała mieć zrobiony posiew w 3 trymestrze, żebym w razie wu zdążyła się wyleczyć. teraz kazał mi byś spokojną, więc mu wierzę i jestem
Sprawdziłam swoich lekarzy i jest i mój prowadzący i od usg każdego trymestru. trochę się zdziwiłam, bo mój doktorek wysyła swoje pacjentki do takiej prywatnej kliniki na te ważne usg i to nie do siebie. myślałam, że on nie ma uprawnień odpowiednich a tu się okazuje, że to chyba tylko kwestia sprzętu. może to lepiej, dobrze, jak innym okiem ktoś na nas spojrzy
a po dzisiejszej wizycie u nas hit: będzie dziewuszkamoja wyśniona córeczka
chociaż powiem Wam, że byłam tak silnie przekonana, że to chłopiec tam siedzi, że trochę trudno mi teraz przestawić myślenie. miał być Maksiu i byłam zafiksowana już na tym punkcie. a tu dzisiaj... dziewczynka! uwierzę po połówkowym
Tygrysek - śliczna z Ciebie dziewczyna! uwielbiam taki typ urody.
anielica- jakie paznokcie robisz? ja od kilku miesięcy jestem fanką hybryd. sama robię je sobie w domu
a i jeszcze chciałam napisać, że po tym jak poskarżyłam się dzisiaj na ból pleców powiedział, że w takim razie musimy zbadać szyjkę usg dopochwowym i po zmierzeniu powiedział, że jest super, bo 4,5 cm. cy to w ogóle możliwe?
a wiecie, że nie miałam ani razu usg przez brzuch robionego. jak jest u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:19
A.Kasia, baassiia, d'nusia, Karolina@, edyś, ksanka, Andriel, Hannia123, kleo2426, 26Asia, Izoleccc, Karka, Mietka 30:), Kajola lubią tę wiadomość
-
u nas jakoś tak ciężko się skorelować żeby był mąż w domu i dzidak się ruszał, ale teraz to już tak kopie, ze nie tylko przez skore czuje, ale tez jakby mi się wszytko "w środku" ruszało
Poza tym mam wrażenie, że mój brzuch "ruszył", dodatkowo od 3 dni non stop burczy mi w brzuchu :o także dzidziuś chyba ostro się wziął do roboty i wysysa
Przyszły dziś te getry, które miałam przez jedną z Was polecone z allegro i potwierdzam - bardzo fajne. Kupiłam czarne rozmiar 36 i 38, 36 jest na teraz idealne. Nie odstają w nogach i w tyłkuTakże dziękuje :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:33
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
baassiia wrote:u nas jakoś tak ciężko się skorelować żeby był mąż w domu i dzidak się ruszał, ale teraz to już tak kopie, ze nie tylko przez skore czuje, ale tez jakby mi się wszytko "w środku" ruszało
Poza tym mam wrażenie, że mój brzuch "ruszył", dodatkowo od 3 dni non stop burczy mi w brzuchu :o także dzidziuś chyba ostro sę wziął do roboty i wysysa
Przyszły dziś te getry, które miałam przez jedną z Was polecone z allegro i potwierdzam - bardzo fajne. Kupiłam czarne rozmiar 36 i 38, 36 jest na teraz idealne. Nie odstają w nogach i w tyłkuTakże dziękuje :*
Podasz linka?
perła ziemi lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam moją małą kosmitkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70e45308803b.jpg
(na zdjęciu jest twarz małej, pomiędzy błyskiem lampy tak na środku, widać czarne oczodoły)
Ciąża to jednak dziwny stan, mała dziś wyglądała na usg właśnie jak typowy kosmita i jak wróciłam do domu to płakałam że mi się obcy urodzi
Mąż dopiero uspokajałWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:31
d'nusia, Kate84, perła ziemi, Karolina@, domiii, edyś, muminka83, Magda lena, Andriel, Gośśś, kleo2426, 26Asia, Karka, Mietka 30:), Kajola lubią tę wiadomość
-
Marlena wrote:Podasz linka
?
są 100% kryjące także można swobodnie krótszą tunikę ubrać do nich. Nie wiem jak będzie z trwałością, ale przy takiej cenie można kupić 2-3 pary
Magda lena lubi tę wiadomość
-
baassiia wrote:P
Poza tym mam wrażenie, że mój brzuch "ruszył", dodatkowo od 3 dni non stop burczy mi w brzuchu :o także dzidziuś chyba ostro sę wziął do roboty i wysysa
Basiu, u mnie to samo,no normalnie ciągle się czuję głodna:P na belly wyczytałam ,że tygodniowo będziemy przybierać około 0,5 kg ;p
Właśnie zjadłam głęboki talerz sałatki greckiej, a za pół godzinki kanapeczki z ciepłą pieczenią z karkówkipyszota..
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
baassiia wrote:http://allegro.pl/legginsy-getry-ciazowe-zimowe-ocieplane-s-36-i5095080581.html
są 100% kryjące także można swobodnie krótszą tunikę ubrać do nich. Nie wiem jak będzie z trwałością, ale przy takiej cenie można kupić 2-3 pary
Dzięki
Cena faktycznie megaJa kurcze nie lubię chodzić w leginsach bo czuje się jak w rajstopach, ale chyba do chodzenia "po domu" to będzie najwygodniejsza opcja
baassiia lubi tę wiadomość
-
Vira wrote:Tygrysku - fajne cięcie - na tyle wygodne, że zawsze też może spiąć włosy w razie czego
Też się zastanawiam nad jakimś ścięciem - chciałabym iść do Andrzeja Wierzbickiego ale jakoś nie mam pomysłu na siebie póki co.
Dziewczyny czy wasi partnerzy już czuli kopniaki?
Ja sobie za punkt honoru postawiłam dziś, że mój mąż poczuje - no i się udało
Moja dzidzia reaguje jak najpierw leże chwilkę na prawym boku a potem się przewracam na plecy - reakcja jest niemal natychmiastowa
Chodziło mi właśnie o takie ścięcie żeby można było kitke zrobić i w razie w grzywkę spiąć bo jak wiadomo nie zawsze ma się na nią ochotę. Ja idąc do fryzjera też nie miałam za bardzo pomysłu chciałam wycieniować a dalej ręce Pani fryzjerki zrobiły fajną fryzurkę
Ja 2 tygodnie temu byłam u lekarza i tego dnia pojechałam do mamy z chłopakiem i tego dnia sama poczułam kilka kopniaków i mój chłopak też dostał jednego. A wczoraj jak oglądałam serial i miałam lekko bluzkę uniesioną to widziałam jak mi się brzuszek uniósł od kopniaczka. Mega przyjemny widok, niestety nie udało się nic nagrać bo mój maluszek za cwany na takie coś jest. -
nick nieaktualny
-
Haniu , ten certyfikat o którym piszesz i ten link z listą nazwisk, to lekarze uprawnieni do wykonywania badań prenatalnych I trymestru. Tutaj potrzebny jest specjalny certyfikat, żeby moc te badania wykonac. Ze znajomością i uprawnieniami do wykonywania usg ogólnie, nie ma nic wspólnego. To po prostu certyfikat do wykonywania badań prenatalnych.
W sumie najbardziej liczy się doswiadczenie, no ale Ci lekarze z listy na pewno je mają.
Aleksandra , chyba umarlabym ze śmiechu, gdybym uslyszala "Zajebiscie" na pytanie jak z dzieckiem. Jak dla mnie- hicior
Kasiu , koszule rzeczywiście bardzo ładne.