Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
skowroneczka87 wrote:Tez dzis mnie czeka usg. Juz zdazylam sie poryczec od rana i nawkrecac sobie roznosci:-/ Ale najadlam sie jablek, odpalilam suszarke i Mala szaleje w brzuchu wiec mam nadzieje, ze bedzie jednak ok. Kciuki poprosze dziewczyny:-)
Zaciśnięte
-
domiii wrote:mi dzisiaj skoczyła już 3 z przodu
i niesamowite jest jak bardzo to wszystko robi się realne... już niedługo
Oj!! To najlepszego DomiiSpełnienia marzeń choć zapewne to najważniejsze jest właśnie w trakcie spełniania
Młoda dupa jeszcze jesteśWszystko przed Tobą
STO LAT
Rozumiem, że wieczorkiem "alkohol" będzie płynął litrami:D
Całuję
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Ja to samo robie hehe wszystko ogladam i daje do zakladek, a w styczniu bede wybierac co mi sie najbardziej podoba
Martita wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze zycia
Teresa a mocz masz czysty? mi ostatnio wyszly bakterie w posiewie i tez wieczorami mi twardnial brzuch i gin mi powiedzial, ze to od tych bakterii i ze to mogl byc pecherz poprostu a ja czulam to jak napinanie macicy...Martita88 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
O ja głupia właśnie skumałam o co chodziło z tą 3
ale i tak najlepszego
Kalendarz ciąży BellyBestFriendGośśś, domiii, arien, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny. Jak sie dziś czujecie.
Ja dziś 20 tydzień + 0 dni - Belly mnie olało i nie wysłało maila jak co środę.
Ale nie o to chodzi.
Mam taki lekki ból w dole żeber po prawej stronie.
Nie wiem czy krzywo spałam czy rozpychająca się macica powoduje, że mi się wszystko przesuwa na góry i dlatego uciska na żebra - zastanawiam sie czy też tak macie -
noelka wrote:Nieprawda, bo ja też jeszcze ZUPEŁNIE NIC nie czuję
albo nie umiem tego rozpoznać... Jutro masz wizytę i na pewno się uspokoisz
Ja również jeszcze NIC nie czujęale jutro o 16:00 wizyta
z jednej strony strasznie się cieszę, że zobaczę maleństwo, a z drugiej ogromnie się boję...
-
Mietka 30:) wrote:Oj!! To najlepszego Domii
Spełnienia marzeń choć zapewne to najważniejsze jest właśnie w trakcie spełniania
Młoda dupa jeszcze jesteśWszystko przed Tobą
STO LAT
Rozumiem, że wieczorkiem "alkohol" będzie płynął litrami:D
Całuję
Kochanie, z tą 3 z przodu to chodziło mi o miesiące do porodu
ale z całego serduszka Ci dziękuję
co do wieku to 3 z przodu będzie za rok
całuję i ja:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:40
Mietka 30:), muminka83 lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:Hey dziewczyny. Jak sie dziś czujecie.
Ja dziś 20 tydzień + 0 dni - Belly mnie olało i nie wysłało maila jak co środę.
Ale nie o to chodzi.
Mam taki lekki ból w dole żeber po prawej stronie.
Nie wiem czy krzywo spałam czy rozpychająca się macica powoduje, że mi się wszystko przesuwa na góry i dlatego uciska na żebra - zastanawiam sie czy też tak macie
Mnie też belly olało i nie dostałam maila a zawsze lubiłam poczytać co i jak z rana. -
Vira ja tak mam i to dosyc czesto ostatnio, nic mnie nie boli, nawet wiezadla ale za to zebra bardzo
i miesnie pod zebrami
ale ja to sobie wlasnie tak tlumacze, ze macica rosnie i jelita sie pchaja w gore i one tam na zebra uciskaja
Kofeinka ja w pierwszej ciazy poczulam ruchy dopiero w 20tyg wiec spokojnie macie jeszcze czas... Nawet w drugiej ciazy poczulam w 19tygAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Mania1718 wrote:Ja dzisiaj się dowiem kogo noszę pod serduszkiem a moja forumowa psiapsiólka jest na porodowce. Ależ dzieciaczki się zgrały w tak ważne dni
Coś czuję że dziś nie raz zaplacze ze wzruszenia
Mania trzymam kciukiMania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Martita88 wrote:Hej dziewczynki!
.próbowałam Was nadrobić, ale tyle naskrobałyście że się nie da
W sobotę z panny W stałam się Panią Sweselicho było dwudniowe - razem z kapelą i w zasadzie wszystkimi gośćmi (mało kto nie był na poprawinach)
pierwszego dnia bawiliśmy się do 5:30 a drugiego od 13:00 do 20:00
zabawa była przednia
od poniedziałku leżę i odpoczywam po weselnych charcach
Dziękuję Wam za życzenia!! :*
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!Martita88 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Karolina@ wrote:Teresa1992 - jak byłam w szpitalu, to razem ze mną na sali leżał dziewczyna z skurczami. Oprócz nospy dostawała jeszcze Aspargin, tylko nie wiem czy nie jest on dostępny na receptę. Któraś z dziewczyn pisała, że to zażywa. Tylko lepiej skonsultuj to z lekarzem przed ewentualnym zażyciem.
W ogóle jak bierzesz tyle leków i jeszcze macica twardnieje, to skonsultuj to z lekarzem dla świętego spokoju.
Asparagin bez recepty. Jednak jest z Potasem i Potas to w porozumieniu z lekarzem. -
nick nieaktualny
-
Mietka 30:) wrote:O ja głupia właśnie skumałam o co chodziło z tą 3
ale i tak najlepszego
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Ale ja też pomyślałam, ze Domii ma dzisiaj 30-te urodziny i chcialam skladac zyczenia!domiii, Mietka 30:) lubią tę wiadomość