Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arien Ty też widzę, że myśli masz identyczne jak ja miałam kilka tygodni temu
Na pewno wszystko będzie dobrze. Mi na to czarnowidztwo pomogły częstsze usg
Jak miesiąc nie miałam to już bzikowałam
A jeśli chodzi o ruchy, to mam 2 znajome, które są na tym etapie co ja (jutro zacznę 22 tydzień) i nie czują ruchów, a na usg wszystko idealnie, więc tym też się nie sugerujJa czuję ruchy od 17 tygodnia, ale raz buszuje cały dzień a niekiedy kopnie od niechcenia raz może dwa
a mamusia ma kolejny powód do zmartwień wtedy
Wczoraj na usg gin powiedział, że mały strasznie rozrabia, a ja w ogóle tego nie czułam
To ciekawe co on tam wyprawia wtedy kiedy czuję go mocno
A mieliśmy nadzieję, że będzie spokojny w tatusia...
A tu się szykuje istny pierun
arien lubi tę wiadomość
-
Tez uwazam ze w tych 5% sa tez bardzo lagodne choroby. Np synek mojej siostry mial zaczatek 6 paluszka (lekarze mowili ze to przez leki, ktore siostra musiala brac), paluszek szybko wycieli, a chlopczyk (8 lat) jest okazem zdrowia, bardzo zadko choruje, super sie uczy, ogolnie zlote dziecko, zawsze zadowolone z zycia:)
Ad lekow ja wogole jestem anty i irytuje mnie lykanie tych wszystkich witamin i zurawinowych tabsow :p zapomina mi sie i tak lykam co 2 dzien, wg mnie wazne, ze wyniki krwi i badan u gina ok:)
-
A właśnie jutro wyjeżdżam w poszukiwaniu czerwonych zamszowych szpilek, oczywiście nie wysokich i stabilnych, potrzebuje na sobotę, jestem taka zła bo mogłam zamówić na allegro, ale juz nie przyjdą do piątku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:14
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziewczyny a jakby założyć maila? Tam wysyłać wszystkie potrzrbne linki i informacje a już na mailu segregować je na foldery? Tyle że nie ryzykowałabym wstawiania loginu i hasła na forum, raczej w wiadomościach prywatnych bo zaraz znalazłby sie jakiś żartowniś z zewnątrz który 'dla jaj' zmieniłby nam hasło. Co myślicie?
Vira może i 95 % dzieci rodzi się zdrowe ale pomyśl sobie że nie jesteśmy jedynymi marcowymi mamami w Polsce a co dopiero na świecie
Ja myśle że nasze Marcowe Mamusie będą w 100% należeć do tych 95%ksanka, noelka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wiadomo, że każda z nas ma jakieś zmartwienia i obawy, ale trzeba myśleć pozytywnie
Negatywne myślenie tylko pogorszy sytuacje.
Ja jak mam głupie myśli to wchodzę sobie na allegro , oglądam różne ciuszki, bujaczki itp i od razu mi się poprawia humor bo wyobrażam sobie jak nasze maleństwo będzie w tym wszystkim wyglądałoRudyTygrysek, Est, Andriel lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Hej dziewczynki!
.próbowałam Was nadrobić, ale tyle naskrobałyście że się nie da
W sobotę z panny W stałam się Panią Sweselicho było dwudniowe - razem z kapelą i w zasadzie wszystkimi gośćmi (mało kto nie był na poprawinach)
pierwszego dnia bawiliśmy się do 5:30 a drugiego od 13:00 do 20:00
zabawa była przednia
od poniedziałku leżę i odpoczywam po weselnych charcach
Dziękuję Wam za życzenia!! :*A.Kasia, Kate84, paola87, RudyTygrysek, Mietka 30:), domiii, Lucky, Magda lena, She86, Vincent, Mania1718, Hannia123, kateee, Gośśś, Renka88, Marlena, ksanka, Tunia.a, Love_life, kleo2426, muminka83, Est, Kajola, Kokaina, edyś, kamka, noelka, d'nusia, Izoleccc, Karka, Lilou1984, krówka_muffka, Andriel, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Dziewczyny wiadomo, że każda z nas ma jakieś zmartwienia i obawy, ale trzeba myśleć pozytywnie
Ja jak mam głupie myśli to wchodzę sobie na allegro , oglądam różne ciuszki, bujaczki itp i od razu mi się poprawia humor bo wyobrażam sobie jak nasze maleństwo będzie w tym wszystkim wyglądało
Ja tez zaglądam na allegro w poszukiwaniu fajnych gadżetów. Zawsze humor się poprawia i czas szybciej leciU mnie wszystkie ciekawe sklepy internetowe z ciekawymi ciuszkami pościelą i innymi rzeczami lądują w zakładkach, później czeka mnie sortowanie tego i kupowanie
-
niecierpliwaa wrote:Dziewczyny wiadomo, że każda z nas ma jakieś zmartwienia i obawy, ale trzeba myśleć pozytywnie
Ja jak mam głupie myśli to wchodzę sobie na allegro , oglądam różne ciuszki, bujaczki itp i od razu mi się poprawia humor bo wyobrażam sobie jak nasze maleństwo będzie w tym wszystkim wyglądało -
Kate84 wrote:
Ja sobie wczoraj przed spaniem myślałam ,że jeszcze parę dni i od 1 listopada to zostaną tylko 4 miesiące))))))))))) już zaczęłam myśleć jak mała będzie wyglądać , czy będzie mieć włosy ,czyje oczy- ja niebieskie, M piwne, jaka będzie długa
to będzie cudowny moment zobaczyć ją po raz 1wszy
To moje 1wsze doczekane dziecko więc może dlatego tyle myślę
!
mi dzisiaj skoczyła już 3 z przodui niesamowite jest jak bardzo to wszystko robi się realne... już niedługo
Mietka 30:), ksanka, Kate84, Est, Kajola, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarita88 - gratulacje i szczęścia na nowej drodze życia.
Ja już od ponad roku w małżeństwie i jak najbardziej sobie chwalę. Mam takie jakieś większe poczucie bezpieczeństwa.
Tobie również życze samych miłych chwil - wkrótce z maleństwemmuminka83, Love_life, Martita88, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Laski, właśnie dostałam paczkę z Jelpa.
Jest promocja, może Was zainteresuje:
Wystarczy napisać maila na [email protected] i w tytule maila "Będę Mamą!"
JELP "WYPRAWKA" w skład której wchodzą:
. Proszek JELP Color Soft 1,6 kg = 20 prań
. Płyn do zmiękczania tkanin Sensitive 1l.
. Kapsułki do prania 11szt.
. Żel do prania Fresh 1l.
. Odplamiacz punktowy 250ml
. Chusteczki nawilżane 20szt.
. Bawełniana torba na zakupy 1 szt.
Promocyjny koszt całego pakietu to 99,99 zł.
Promocja uwzględnia darmową przesyłkę.
Normalnie jak podliczałam to cały ten zestaw wychodzi około 140 pln + przesyłka, no albo dźwiganie samej co raczej odpada...
Magda lena, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny przepraszam za "śmierdzące" pytanie... Czy któraś z Was pdkąd przyjmuje żelazo ma zmienioną barwę kału? Bo u mnie czarny, mniej więcej od kiedy zaczęłam brać. Czy to normalne?
ja odkąd zwiększyłam dawkę żelaza też mam w odcieniach czerni -
paola87 wrote:Dziewczyny przepraszam za "śmierdzące" pytanie... Czy któraś z Was pdkąd przyjmuje żelazo ma zmienioną barwę kału? Bo u mnie czarny, mniej więcej od kiedy zaczęłam brać. Czy to normalne?
To normalne. Mi lekarz od razu po przepisaniu tabletek powiedział, że wypróżnienia będą czarne.Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Tez dzis mnie czeka usg. Juz zdazylam sie poryczec od rana i nawkrecac sobie roznosci:-/ Ale najadlam sie jablek, odpalilam suszarke i Mala szaleje w brzuchu wiec mam nadzieje, ze bedzie jednak ok. Kciuki poprosze dziewczyny:-)
domiii, Mania1718, RudyTygrysek, Kate84, Love_life, Hannia123, Kajola, Kokaina, Izoleccc, krówka_muffka, Andriel lubią tę wiadomość