Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MeAmerie ja miałam wielką ochotę na seks do 16 tc i przeżycia też były niesamowite. Teraz jakby trochę zaczęłam się bać ... sama nie wiem czemu. Może przez szyjkę? Niby ostatnio była 3,5 cm , a lekarz mówi , że nie ma nic przeciwko by współżyć, ale we mnie coś wstąpiło, że mam blokadę.Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
domiii wrote:
ale dlatego, że macie zabronione przez lekarza czy się boicie?
Sam seks był genialny! Doznania nie z tej ziemi, przez to, że wszystko jest ukrwione bardziej... no i mój kochany wcześniej odpowiednio mnie rozbudził co już było jakimś szałem! Nie mówiąc o orgazmie...
To nie był nasz pierwszy seks w ciąży, ale z takimi przeżyciami pierwszymyślę, że po ciąży będzie to trudne do powtórzenia
domiii lubi tę wiadomość
-
A to dla Mamusiek, które lubią ostrą muzykę !
https://www.youtube.com/watch?v=zcOhrtAFc-Y&feature=youtu.be
Mój mąż już zapowiedział, że zajmie się edukacją muzyczną Staszka.
Pierwszy ciuszek jaki kupił samodzielnie to czarny bodziak z Matallicą - http://www.emp-shop.pl/art_260178/?wt_mc=mp.google.Odzie%C5%BC.Body.260178&gclid=Cj0KEQjwkqKxBRCIrK_riNm13Z8BEiQAdzdVkG9H-1FMlNwdpvMhN8gOMnd_8OHBDCrRNFfiN0M63lgaAhPA8P8HAQ
Podejrzewam, że wujkowie od strony taty własnie takie prezenty będą kupowaćuh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 11:52
ksanka, RudyTygrysek, muminka83, Kajola, Est, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:
ale dlatego, że macie zabronione przez lekarza czy się boicie?
Sam seks był genialny! Doznania nie z tej ziemi, przez to, że wszystko jest ukrwione bardziej... no i mój kochany wcześniej odpowiednio mnie rozbudził co już było jakimś szałem! Nie mówiąc o orgazmie...
To nie był nasz pierwszy seks w ciąży, ale z takimi przeżyciami pierwszymyślę, że po ciąży będzie to trudne do powtórzenia
Domiii zazdroszczeja już nie pamiętam co to jest
a wszytsko tylko przeze mmie.. i moją blokadę ..
jestem tylko ciekawa czy kiedys to sie zmieni
-
Domiii, mamy zabronione od lekarza. Jesli będzie wszystko okej to w 3 trymestrze możemy zacząć się seksić
No a pod koniec lutego to chyba obowiązkowo, żeby urodzić w okolicach terminu, a nie 14 dni po jak to ostatnio moje znajome rodzą.
A.Kasia, domiii lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:A! i wczoraj doświadczyłam tego co się mówi, że seks w ciąży jest ponoć lepszy... Laski! Normalnie jakby coś we mnie wstąpiło! Co ja przeżyłam!
najlepszy seks ever!
Ja w dwóch ciazach odczuwalam orgazm bardzo mocnoEuforia
Nie było przeciwskazan wiec atakowałam męża ile wlezie
czasami udawał ze śpi
Teraz kiedy zaszłam w ciążę 3 śmiałam się do A ze znowu będzie powtórka z rozrywki bo pewnie przeżyje to poraz ostatni. A tu ku mojemu zdziwieniu jest całkiem na odwrót. .. orgazmy są leciutkie wręcz mega wyciszone i czuje niedosyt. Co ciąża to nowe doświadczeniadomiii, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
niecierpliwaa wrote:MeAmerie ja miałam wielką ochotę na seks do 16 tc i przeżycia też były niesamowite. Teraz jakby trochę zaczęłam się bać ... sama nie wiem czemu. Może przez szyjkę? Niby ostatnio była 3,5 cm , a lekarz mówi , że nie ma nic przeciwko by współżyć, ale we mnie coś wstąpiło, że mam blokadę.
Wydaje mi się, a wręcz jestem pewna że u mnie to wina właśnie stresu.
W ogóle zbliżam się powoli do 23 tc, a właśnie w 23 tc moja najlepsza przyjaciółka rok temu urodziła synka który zmarł, najchętniej bym zakopała się pod kołudrę spała i obudziła w 26 tygodniu. Widzę po sobie że psycha mi siadła, nie mam ochoty jeść, waga leci, chodzę przybita. Ja wiem że to że ją to spotkało nie oznacza ze spotka to mnie, ale paraliż€je mnie strach i nie jestem w stanie nic z tym zrobić.
No dobrze, nie przynudzam, czas zrobić obiad dla rodziny. I może jakies pranie wstawię.... -
nick nieaktualnyAleż Wam zazdroszę.
W I trymestrze mi lekarz zabronił sexu.
W II powiedział, że może być ale płytko i delikatnie.
Mój mąż się wystraszył i kochaliśmy się raptem 2 razy.
Potem gin znowu zabronił bo miałam bardzo nisko łożysko - że niczego nie wkładać - nawet tamponów jakbym chciała na basen np.
I tak jedziemy na sexie francuskim dla męża ( którego nienawidze )
A ja chodzę po ścianach....
-
arien wrote:Magdalena - toż to chyba najdroższy bodziak świata
Nic nie mów. Zwróciłam mężowi uwagę, żeby może tak popatrzył na ceny czasami...
Dostałam oppppierdziel, że to też jego dziecko i on będzie kupował ciuszki, a nie tylko ja.
Więc już w szafie mamy kilka ciuszków czarnych z diabołkami itp.
domiii, ksanka, muminka83, Andriel lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Dziewczyny, powiedzcie co najbardziej bodźcuje wasze maluchy? Ja zauważyłam że jak wypije szklankę wody z imbirem i cytryna to dostaje kopniaki? A u was co stymuluje dzidziunie
U mnie najbardziej działają owoce. Jabłko, banan, ostatnio zakochałam się w pomelo i mały chyba też!ksanka lubi tę wiadomość
-
ksanka wrote:Dziewczyny, powiedzcie co najbardziej bodźcuje wasze maluchy? Ja zauważyłam że jak wypije szklankę wody z imbirem i cytryna to dostaje kopniaki? A u was co stymuluje dzidziunie
U mnie tak jak już wspomniałam muzyka z bodźców zewnetrznych, natomiast jeżeli chodzi o jedzenie to odczuwam większe "motylki" po czekoladzieksanka lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Głównie owoce, bo to cukier
Ale mój Młody fika po każdym posiłkuksanka lubi tę wiadomość