Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Love Life, wszystkiego najlepszego!
Mi też ciuszki z NEXT bardzo się podobają i fajnie, że dostawa jest gratisowa. Jak dotąd zamówiłam trzy pajace i jestem bardzo zadowolona z ich jakości.
Jeszcze co do No-Spy, każda z nas ma własny rozsądek, ale też inny próg bólu, u jednej przy napięciu dyskomfort będzie uciążliwy, ale do przeżycia i wystarczy magnez, a u innej będzie powodował ogromny niepokój i objawy fizyczne, które będzie potrzebowała złagodzić No-Spą. Żadna z nas nie chce zrobić dziecku krzywdy, za to każda chce dla niego jak najlepiej, dlatego po pierwsze kierujmy się zaleceniami lekarza, a po drugie pamiętajmy, że żaden lek nie jest obojętny. Ja czasami biorę No-Spę, od początku ciąży wzięłam około 8 tabletek. Ale napięcie zwalczam raczej zaleconym przez lekarza Asparginem, ponieważ są badania, które wskazują, że regularne zażywanie No-Spy może prowadzić do obniżonego napięcia mięśniowego u noworodków i bardzo chciałabym tego uniknąć.Love_life, Est, Teresa1992 lubią tę wiadomość
-
Love_life wrote:Domii we mnie dziś tez coś wstapilo pomyślałam ahh taki urodzinowy sexik heh chociaż forma już nie ta sama
Love-life wszystkiego najlepszego, zdrowego maluszka i szybkiego bezbolesnego porodu
Dziewczyny Gratuluje udanych wizyt w tym tygodniu. cudownie czyta się dobre wieści! Kilka z Nas już po połówkowym! a teraz to się już posypią kolejne codziennie :)jak ten czas leci!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:59
Love_life, Est lubią tę wiadomość
-
Love Life wszystkiego najlepszego
Mania gratuluję synka i dobrej intuicji
U mnie dziś pól dnia przeplotkowałam z sąsiadką i teraz nadganiam i wpisy na forum i domowe obowiązkiW ramach obiadu dziś szybkie racuchy z jabłkami i zaraz kończę gotowanie żurku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 14:29
Mania1718, Love_life lubią tę wiadomość
-
aaa zapomniałam się pochwalić Naszym wczorajszym późno-wieczornym spotkaniem z maleństwem. dzidzia rośnie jak na drożdżach, wg usg cały czas tydzień wyprzedza suwaczek. pięknie było widać rączki z paluszkami i ładnie podzielone serduszko na 2 przedsionki i 2 komory
doktor powiedział że dzidzia nam pięknie rośnie i że połówkowe już za 3 tygodnie zrobimy.
No i wygląda na to że kolejna dziewczynka do dopisania do listyJesteśmy bardzo szczęśliwi chociaż moje przeczucia mnie zawiodły bo byłam pewna że zobaczymy siusiaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 14:34
Karolina@, Mietka 30:), Mania1718, Love_life, d'nusia, paola87, A.Kasia, Kajola, edyś, muminka83, domiii, skowroneczka87, Hannia123, kleo2426, She86, Martita88, Est, Kate84, Izoleccc, Karka, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Love life - sto lat sto lat!! Samych słonecznych dni i duuużo miłości
Dziewczynki w excelu same możecie dodawać i przestawiać co chcecie. Zakładki są zrobione, więc wrzucajcie sprzedawców, linki czy co dusza zapragnieMagda lena, Love_life, d'nusia, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Love_live wszystkiego co w zyciu najlepsze
Duzo zdrowka i szybkiego bezbolesnego porodu
Tutaj w Uk ciuszki Z Next sa bardzo popularne, sliczne, dobre jakosciowo i dostepne na kazda kieszen. A.Kasia czesto mozna kupic w uzywancach ubranka z tej firmy i nie musialabys oprozniac konta a zapelniac szafe za bezcen
A to moje lowy z dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f2473c9ad2d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ff66fea7488.jpgarien, Love_life, Magda lena, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Mania1718 wrote:Love_live wszystkiego co w zyciu najlepsze
Duzo zdrowka i szybkiego bezbolesnego porodu
Tutaj w Uk ciuszki Z Next sa bardzo popularne, sliczne, dobre jakosciowo i dostepne na kazda kieszen. A.Kasia czesto mozna kupic w uzywancach ubranka z tej firmy i nie musialabys oprozniac konta a zapelniac szafe za bezcen
A to moje lowy z dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f2473c9ad2d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ff66fea7488.jpg
Mania, cudowne ciuszki dla syneczka!! A ta koszula w szczególnościZ tymi używanymi ciuszkami z Next masz rację. W PL w lumpeksach można trafić na używane, często jeszcze z metką.
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
mój humor coraz lepszy
jedziemy wybierac dachowkę na nasz dom
apotem zakupyyyyy!!!!!!!!!!!!
A.Kasia, Kajola, Karolina@, Love_life, arien, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilou1984 - doganiają dziewuszki nam chłopaczków na forum
A dopiero co była taka przewaga siusiaków
Super wieści kochana, wspaniale, że mała zdrowo rośnie
Mania1718 - niestety dla mnie w chwili obecnej jedyną opcją zakupów jest internetNo i mam też 4 kartony ubranek od siostry, więc lepiej żebym już nic nie kupowała bo jeszcze szafy na to wszystko nie mam
Za to po porodzie będę szaleć zakupowo i w ciuchlandach i w sklepach i wszędzie
Wyżyję się za te całe 9 miesięcy
Mania1718, Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane macie może doświadczenie z takimi nosidełkami dla dziecka?
http://www.babytula.pl/products/prism-nosidelko-ergonomiczne-tula
Mój mąż wczoraj zobaczył coś takiego w telewizji i zapowiedział, że chceTak jak patrzę w internecie, to raczej zaleca się używać tych nosidełek dla dzieci siedzących, niby jest jakaś wkładka dla noworodka ale nie wiem czy to bezpieczne... Wie może któraś? Od razu powiem, że chustowanie u nas odpada.
-
nick nieaktualnyRobaczek89 wrote:Kasia, zerknij tu. Niżej masz też artykuły o innych nosidłach: http://mamygadzety.pl/nosidlo-ergonomiczne-tula-milosc-od-pierwszego-uzycia/
Ja mam zaplanowany zakup nosidła po pierwszej, "bioderkowej" wizycie u ortopedy.
Wypas, dziękiTeraz to i ja już jestem zdecydowana na 100%
A te wzory nosideł Tula są wspaniałe!
-
Love_life wrote:A puszczacie maluchowi Mozarta? Ja ogólnie Lubie muzykę klasyczną od czasu od czasu chociaż ten Mozart trochę dolujacy jakiś heh ale czytałam ze dobrze na dzidzie jak i mamę wpływa wiec słuchamy
W związku z tym że synek chodzi do szkoły muzycznej i uczy się grać na pianinie codziennie słuchamy Mozarta,Szuberta,Beethovenabardzo lubimy
RudyTygrysek, Magda lena, Love_life lubią tę wiadomość
-
Hej, po dwóch tygodniach w końcu odebrałam wypis z wynikami Holtera. Ufff, wszystko dobrze
Jestem taka szczęśliwa, bo w zasadzie ciągle siedziało mi to z tyłu głowy.
Co do leków to ja od początku ciąży nie wzięłam ani jednej no-spy apapu ani tym podobnych - chociaż przeszłam chorobę z tm 38 st i twardnieje boleśnie mi brzuch. Chyba mam wysoki próg pobudliwościPoza tym ból trwa chwilę i przechodzi.
Wyprawkę zacznę kompletować po badaniach połówkowych, chociaż mój mąż ciągle mówi żeby jeszcze poczekać z tą radością do granicy przeżywalnościale śledzę wasze zakupy i zapisuję sobie linki
Buziaki dla was!baassiia, Kajola, A.Kasia, Est, Karka, Andriel lubią tę wiadomość
-
A ja jeszcze wracajac do staran o dzidzie, to oprocz leczenia, wiele z Was pisalo jak wazne byla psychika i po prostu odpoczynek i relaks:) teraz taki swiat, ze ogolnie duzo stresow, siedzacy tryb zycia itp
W kazdym badz razie wniosek z tego taki, ze w ciazy trzeba potrzymac zrelaksowana forme