Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuminka - no to kurujcie się tam, żeby Was nie rozłożyło bo wiesz jak to z takimi choróbskami
Miłego wieczorku z mężem
Madzia - haha, masz spustSzczerze zazdroszczę bo ja to ochotę na jedzenie mam jak nigdy ale miejsca w żołądku jednorazowo to może na jedną małą kanapkę
Albo mi się żołądek skurczył albo młody go tam przytulił za mocno
-
Edys, jakie kolory zamierzacie dobrac do lozeczka? Posciel, sciany itp. Tez mam ciemne lozeczko, wogole meble do pokoiku, z waniliowym frontem i niewiem jak to ugryzc:-/ Moze jakos mnie zainspiruja pomysly innych:-) A lozeczko pierwsza klasa:-)
-
nick nieaktualnyedyś - bardzo ładne łóżeczko
Czy ja dobrze widzę, że szuflada jest bez przykrycia czy po prostu nie złożyliście do końca?
Andriel - moja przyjaciółka od lat mieszka w BergenJej mąż jest bramkarzem Brann
Wiele razy się do nich wybierałam ale jakoś zawsze mi było pod górkę
skowroneczka87 - a może zielenie? One pasują niemal do wszystkiegoCoś w takim stylu:
Andriel, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Skowroneczko, pokoj jest pomalowany na szaro i nie bedziemy tego zmieniac. Planujemy natomiast naklejke - malpki lub sowki, drzewo itp. Na przeciwko lozeczka stoi natomiast biala szafa. Pojawia sie problem jaka kupic komode - biala czy ciemna. Posciel raczej bedzie w odcieniach szarosci - zygzaki lub groszki, moze z jakims kolorowym dodatkiem.
Kasiu, szuflada nie ma przykrycia - juz sie rozgladalam za falbankaale to juz jak caly komplet bedziemy kupowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:33
-
Andriel wrote:jusiakp - To my po drugiej stronie stacjonujemy czyli w Bergen. Mąż robi jako mechanik samochodowy:) Byłaś kiedyś w Norwegii?
Byłam chyba z trzy razy na weekend. Teraz mam lecieć za miesiąc, ale nie wiem jak to będzie. W moim stanie hmm.. gdyby było wszystko ok to poleciałabym, ale póki co nie jestbilety kupiliśmy bo cena niska nie całe 100zł w dwie strony więc bajka
no i straty jakiejś by nie było gdybym nie poleciała jednak.
jusiakp
-
A.Kasia - Ojej, jaki ten świat mały. W Bergen wszyscy są zagorzałymi fanami Brann
Na dobre i na złe:)
jusiakp - W Twoim stanie to bym bardzo uważała i sobie chyba darowała ten lot. Ale najlepiej spytać lekarza. Na szczeście fakt jest taki, że czasami na prawdę można bardzo tanio kupić bilet. Ja ubolewam nad tym, że nie leci samolot z Bergen do Poznania, a z Oslo leci. A podoba Ci się tam? Co zrobicie jak maleństwo przyjedzie na świat? Mąż wróci czy jak?
Ale super te ciemne mebelki z zielenią się zgrywają
Jejku, powoli bym musiała się zabrać za kupno tych większych rzeczy...Mamy przewijak razem z wanienką. Niby taka komoda z półkami - więc coś tam już jestNajtrudniej jest mi wybrać wózek bo tyle tego jest
Bardzo mi się podobał wózek Riko Brano Ecco, ale już ktoś tu na forum pisał, że złe ma recenzje no i mąż czai się na Emmaljunge, a mi się stelaż nie podoba w tej Emmaljundze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:44
-
Kasiu, pokoj Wiktorka mamy w zieleni wiec nie bede dublowac. Nie chce tez zrobic czegos w typowym rozu:-/ A ze meble sa w dwoch kolorach to niewiem co do nich dobrac zeby nie napstroczyc za bardzo. No nic, jeszcze troche czasu jest wiec moze doznam iluminacji;-P
-
Cześć
Kate84, dziękiŚliczne ciuszki kupiłaś
D'nusia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
NZM20, cześć
Magda_lena, przeczytałam Twój wpis o szarlotce i też od razu sobie ukroiłam kawałek (akurat mieliśmy w domu)
Jusia, oszczędzaj się i dbaj o siebiemam nadzieję, że wszystko będzie w porządku już do końca
A my dzisiaj mieliśmy intensywny dzień, przyjechała moja przyjaciółka z 2-letnią córkąprzywiozła mi trochę ciuszków po swoich córkach, bardzo się cieszę
Kate84, Magda lena lubią tę wiadomość
-
Jusiakp cieszę się, że z szyjką nic się nie pogorszyło. Tak jak Dziewczyny mówią teraz staraj się w miarę możliwości oszczędzać i odpoczywać.
Skowroneczka no to faktycznie już do pół kg blisko
Muminko to będziesz miała teraz okazję częściej podejrzeć i sprawdzić wagę maleństwa.
Ps. Mam nadzieję, że synek się nie rozchoruje!
Magdalena ale pysznościsama bym ten koktajl przyjęła
Andriel dziękuję bardzo
Edyś śliczne łóżeczko! I faktycznie parapet zupełnie inny!
A ja jestem z siebie dumna bo ćwiczyłam dziś w końcu w domu godzinę tak jak na gimnastyce gdzie chodzęzobaczymy jak to wpłynie na moje plecy.
Dobranoc Piękne :-*skowroneczka87 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór:)
Jeśli chodzi o mnie, to Hania wczoraj kilkakrotnie mnie skopała, pierwszy tak intensywny dzień z jej strony
Wczoraj wieczorem miałam pierwszy raz to co Wy: twardnienie z niby kulką/wypukłością z jednej strony brzucha, ale nie trwało to krótko, zauważyłam też, że cały brzuszek czasami mi twardnieje na moment, ale nie jest to takie żeby przeszkadzało i żeby interweniować na szczęście.
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków
D'nusia sto lat!
Jusiakp odpoczywaj ile tylko będziesz mogła.
Edyś - będziemy kupować podobne, tylko białe i właśnie szukam żeby łóżko miało spód - czyli górę dla szufladytak jak A.Kasia pisała.
Ja dzisiaj wreszcie zjadłam moje ukochane ciasteczko z lodami Hot Blondi z Burger Kinga!mniam mniam
Mój mąż jest na pępkowym właśnie u kumpla, mam po niego jechać później, ciekawe w jakim stanie będzie...
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
nick nieaktualnyedyś - proponowałabym Ci jednak pomyśleć nad przykryciem, wystarczy zwykła cienka płyta wiórowa laminowana do dostania w każdym centrum budowlanym
Mimo tej falbanki i tak się trochę kurzy pod łóżeczkiem i szkoda żeby Ci się rzeczy w szufladzie pobrudziły...
-
Kate84 wrote:D'nusia wszystkiego naj naj , przede wszystkim spokojnej reszty ciąży i szybkiego porodu
Jusiakp jak ja chodziłam do mojego na dyżur to nie płaciłam nic , nie chciał na szczęściewziął kasę? Z szyjką bez zmian czyli co konkretnie powiedział?Dobrze ,że narazie nie zakłada nic!
M+M ja kupiłam i woombie i "bezpieczne wałeczki" na allegro , po takiej nazwie je wyszukiwałam
Kateee gratuluję udanej wizyty i córci Blanki
Perła ziemi ja dziś upiekłam ciasto marchewkowe dla Teściów
Kasiu mam to samo tak mnie plecy bolą , a wszyscy "życzliwi"się dziwią jakim cudem skoro nic nie tyje hmmm. Mój gin mówi ,że uciska na jakiś nerw przez tą drobną budowę ale czy aż tak?Wczoraj przy myciu naczyń po kolacji prawie wyłam z bólu, dziś jest dopiero 16 i to samo już mega bolii więzadła znów
Dziewczyny a ja dziś byłam w TK MaX i SMyku i to by mój błąd!Normalnie matka wariatka ,znów ciuszki kupiłam!Od dziś koniec,koniec!
Tylko zdjęcia jakoś nie oddają kolorów
Cudne ciuszki! Ja narazie zbieram same akcesoria heh właśnie odebrałam pompke laktacyjna. Mnie plecy też dziś naparzaja no i te żebra masakra ale już się dzis naczytalam i wiem jak sobie radzić z tym. W Londynie pogoda tragiczna ale pogoda ducha jestmiłego wieczorku
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*