Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusia super wiadomości dbaj o siebie i odpoczywaj w miarę możliwości. Dobrze ze po porodzie będziesz mieć męża przy sobie. Ah moja koleżanka dziś urodziła pięknego synka ja w sumie tak teraz sobie myślę że też miałam poprzednio termin na październik... jak ten czas leci.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Hej. No i 19 tydzień wita.
Pomimo temperatury synek ma dobry humor więc dalej ładujemy domowe sposoby w niego
Życzę miłej niedzieli i raczej do poniedziałku. :-*
uważajcie na siebie brzuchatkiKate84, A.Kasia, Mania1718, RudyTygrysek, Renka88, Est, Love_life lubią tę wiadomość
-
Hejj. Ja już po weselu i szczerze to teraz już naprawdę boje się jak ja wytrzymam na swoim za dwa tygodnie. Zsiniały mi paznokcie. W pewnym momencie moje paznokcie wyglądały jak u bezdomnego i to nie stało się z zimna. Później jak już położyłam die spać obudził mnie okropny skurcz łydki mimo że biorę po 500 mg magnezu dziennie. Gin powiedział że paznokcie to sprawa kardiologiczna i mam iść do rodzinnego...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Witam się po wieczorze panieńskim koleżanki.
Panna młoda przykładała mi dłoń do brzucha ale dzidziuś chyba kopie tylko jak jego mamusia przykłada dłoniehehe
Ale byłam grzeczna i wróciłam przed 12
Dziś mam dzień lenia więc chyba zaciągnę męża do jakiejś knajpy bo nie chce mi się gotować.
Jutro o 9 połówkowe - tyle piszecie o tej szyjce, chyba poproszę by mi Pan doktor zbadał. To specjalna klinika tylko od badań prenatalnych i jak byłam na prenatalnych na koniec I trymestru to mi szyjki nie badał - ale może jak zrobię ładnego spaniela to sprawdzi. Zastanawiam się czy kupować płytę z tego badania...jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
z łóżka , własnie wsunelismy z mezem sniadanko , i melduje ze za tydzien ide na l4 i bede na bierzaco z wami:-) juz sie nie moge doczekac az bede uczestniczyc w dyskusjach itd.
A.Kasia, arien, domiii, Est, Izoleccc, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
alinalii wrote:Dzien dobry
z łóżka , własnie wsunelismy z mezem sniadanko , i melduje ze za tydzien ide na l4 i bede na bierzaco z wami:-) juz sie nie moge doczekac az bede uczestniczyc w dyskusjach itd.
Ale Ci dobrze
Ja mam wizyte 5-go listopada to będzie początek 22-go tygodnia, jak teraz u Ciebie i raczej poczekam jeszcze do kolejnej wizyty, i z początkiem grudnia wezme L4Natalia27.03.2016
-
Teraz po nocy już są prawie różowe. Te skurcze łydki i sine paznokcie ewidentnie wskazują na coś z krążeniem, siedziałam tam jednak od 15 do 1, ale ogólnie dobrze się czułam
Zwykle dużo leżę w dzień a tak byłam od rana na nogach i to jeszcze na obcasach i tak zareagował organizm
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyI już mam humor zrąbany na całą niedzielę.
Jutro na 9 mam połówkowe - mówiłam o tym mojemu mężowi milion razy a ten dziś rano mi oświadczył, że na 10 musi być w pracy
i skończy się pewnie na tym, że będę musiała pojechać sama
Płakać mi się chce -
Witam się dziewczynki
Ja z zakupem łóżeczka będę czekać jak najdłużej, natomiast za jakiś miesiąc kupujemy wózek używany od koleżanki
Vira nie przejmuj się...Ja mojemu M mówię , że badanie 10listopada o 14:40 a do mnie "a no to pojedziesz z mamą bo ja w pracy bede" no żesz kur... W końcu bo wielu dyskusjach mu wytłumaczyłam, że chyba jeden dzień wolnego może sobie wziąć. ( dla niego każdy dzień jest ważny bo pracuje na dniówki). więc mam nadzieję, że pojedzie ze mną...Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Vira wrote:I już mam humor zrąbany na całą niedzielę.
Jutro na 9 mam połówkowe - mówiłam o tym mojemu mężowi milion razy a ten dziś rano mi oświadczył, że na 10 musi być w pracy
i skończy się pewnie na tym, że będę musiała pojechać sama
Płakać mi się chce
Vira, jesteście dopiero na półmetku, jeszcze kilka USG i sporo wrażeń przed Wami!
nie ma co się denerwować, naprawdę, choć wiem, że może być Ci przykro..
a może uda mu się jednak pojechać i stamtąd prosto do pracy? chyba, że ma daleko.
w każdym razie, jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki! -
Ja bym na sile nie ciagnela faceta, nie chce to nie, ale focha pewnie bym zalapala i jakims tekstem walnela na koniec ze nasze dziecko go nie interesuje. Moj maz na szczescie poki co chce, nawet zmienilam termin bo mialam wczesniej na koniec pazdziernika, a ze maz bedzie w nast tyg to zmienilam, ale to moze tez robi rozlaka bo wiecej go nie ma niz jest a jak juz jest to kazda chwile chcemy spedzic razemjusiakp
-
Dzień dobry kobitki.
Wczoraj wieczorem maleństwo kopało bardzo wyraźnie i przez piżamkę było widać kopniaczki. Mój chłopak widział je pierwszy raz a czuć to czuł już wcześniejTutaj filmik w 5 sekundzie pukniecie z lewej strony
View My VideoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:37
Teresa1992, Andriel, muminka83, Mania1718, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny