Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vira wrote:Tygrysku filmik super - kopniak pierwszorzędny
To będzie piłkarz ?
A jeśli chłopiec to może po tatusiu rowerzysta rośnie
-
nick nieaktualnyTo tak jak u nas - liczę na to, że dowiem się jutro jaka jest płeć mojego słonka.
Choć z przygód innych koleżanek obserwuje, że w większości przypadków jak ma być chłopiec to wiadomo o tym wcześniej - a jak na takim etapie nie wiadomo to zwykle są dziewuszki
W tym filmiku jestem absolutnie zakochana - jest geeenialnyRudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Ja jak byłam ostatnio u ginekologa to nie było potrzeby badania usg bo świetnie się czułam tylko badanie palpilacyjne mi Pani wykonała i serduszka słuchaliśmy a jak chciałam usg bo chciałabym wiedzieć pleć to mówiła że jądra u chłopców obniżają się do 20 tygodnia więc nie chciała fałszować wyniku
Ja mam połówkowe 6 listopada i już się doczekać nie mogę aby zobaczyć maluszka
U mojego chłopaka w rodzinie sami chłopcy są, kalendarz chiński mówi mi że my będziemy mieć córeczkę kilkoro znajomych tez stawia na dziewczynkę moja mama tak samo, a stosunek mieliśmy przed owulacja więc też szansa na dziewuszkę. Zobaczymy kto miał rację, i tak kochamy już mocno naszego szkraba -
rzadko się udzielam ale dzisiaj wpadam pochwalić się że stuknęło mi 50% ciąży
Tygrysek ja też nie znam płci Gwiazdeczek ale 5.11 na połówkowym myślę że się już dowiemy
trzymam kciuki za kolejne wizytujące &&&&&&&&&&Andriel, A.Kasia, She86, RudyTygrysek, muminka83, d'nusia, edyś, Hannia123, Mania1718, Kate84, Love_life, Kajola, Izoleccc, Karka, Martita88, Renka88, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Andriel ja rowniez leniuchuje, obiadek robi dzis mama
ale zaraz mam zamiar farbnac sobie wloski, bo juz odrost sie pojawil, a przeciez za 6 dni bedzie maaaz
idziecie tam w Norwegii na wybory? Maz sie wlasnie wybiera i podobno wszyscy co sa w Norwegii glosuja na Kukiza heh
Love_life lubi tę wiadomość
jusiakp
-
Nie mieliśmy tego w planach bo w sumie mamy podejście podobne do wielu polaków, że Nasz głos niczego nie zmieni. Ale coraz bardziej coś mnie korci by iść
No trzeba się odpicować na przyjazd mężulkaNiech wie co traci jak go nie ma
jusiakp lubi tę wiadomość
-
Cześć
Aleksandra, o kurczę... dobrze, że zawuważyłaś te objawy. Pewnie obcasy też miały na to wpływ.
Vira, trzymam kciuki za połówkoweNie przejmuj się mężem, może jednak będzie mógł być trochę później w pracy? a gdzie idziesz na to badanie?
U nas też dzisiaj leniwa niedzielapóźniej tylko znajomi przychodzą na chwilę
-
Andriel wrote:Dziewczyny, bo ja się tak zastanawiam nad laktatorami. Który lepszy, manualny czy elektryczny? I jak marka ewentualnie?
na pewno elektrycznymniej czasochłonny, energochłonny etc.
przy ręcznym, szczególnie jak się nie ma wprawy, trzeba się narobić -
domiii - Dziękuje
Napatrzyłam się na swoją szwagierkę jakie miała problemy z piersiami po porodzie i miała elektryczny laktator i manualny ale nic nie pomagało i zgłupiałam.
noelka - Właśnie ciężko przewidzieć sytuacje, ale im szybciej da się odciągnąć tym lepiej chyba? -
Dziewczyny zazdroszczę wam że macie już tyle rzeczy bo ja oprócz kilku par spioszkow z lidla nie mam nic. Dzisiaj też mam dzień lenia i cały dzień leżę w łóżku
Jutro jadę do Rzeszowa po BALERINY ślubne, bo widać obcas mi nie służy. Może też rozejrze się za czymś dla Maryni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 14:31
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka