Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Love_life wrote:Ja pije codziennie jedna parzona trochę mam kaca moralnego bo wiem ze kawa nie jest zdrowa ale jak nie wypije to pęka mi głowa
Ja mam dokładnie to samo :[
Jak nie wypije takiej parzonej z jednej łyżeczki to mam cały dzień pulsujący ból głowy
Może dlatego moje dziecko szaleje jak wściekłe
Mnie też coś zaczyna rozkładać przeziębieniowo- brak apetytu, lekki ból gardla.
Przejdę się do Rosmanna po coś na chorobę, chyba ten syrop Prenalen i jakąś wit C.
A.Kasia też bym się wystraszyła widząc taki skrzep :[ Ale cieszę się że z synkiem wszystko dobrze, to najważniejsze :*
Zazdroszczę tym które już mają wybrany wózek- ja się jeszcze w tym gubię, nie wiem co wybrać, buuuu ;(
Love_life lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyDziewczyny z dobrych nowin
Konsultowałam temat mojego badania połówkowego z lekarzem prowadzącym.
Pani doktor powiedziała, że bardzo trudno jej jest określić co to takiego dr. Kocyłowski zauważył, natomiast mówi, że jeśli są to jakieś białe kropki to podobno mogą być zwapnienia na serduszku, które posiada 90% dzieci i znikają po 22 tygodniu ( a ja przecież ledwo co jutro kończę 21 tydz ).
Może to to ma właśnie moje maleństwo. Pewnie to i tak co innego bo jeśli lekarz z badań prenatalnych chce się temu dokładnie przyjrzeć a zwapnienia na serduszku są tak częste to pewnie by powiedział i nie kazał znowu przychodzić.
No ale jakieś tam światełko z tunelu się pojawiło. -
Vira wrote:Dziewczyny z dobrych nowin
Konsultowałam temat mojego badania połówkowego z lekarzem prowadzącym.
Pani doktor powiedziała, że bardzo trudno jej jest określić co to takiego dr. Kocyłowski zauważył, natomiast mówi, że jeśli są to jakieś białe kropki to podobno mogą być zwapnienia na serduszku, które posiada 90% dzieci i znikają po 22 tygodniu ( a ja przecież ledwo co jutro kończę 21 tydz ).
Może to to ma właśnie moje maleństwo. Pewnie to i tak co innego bo jeśli lekarz z badań prenatalnych chce się temu dokładnie przyjrzeć a zwapnienia na serduszku są tak częste to pewnie by powiedział i nie kazał znowu przychodzić.
No ale jakieś tam światełko z tunelu się pojawiło.muminka83 lubi tę wiadomość
-
Kokaina najlepiej wybrać się na jakieś targi albo pochodzić po sklepach z wozkami, pojeździć, sprawdzić,dotknac na spokojnie ja tak zrobiłam i mniej więcej wiem co mnie interesuje. My napewno będziemy kupować używany na eBay lub gumtree
Kokaina, Mania1718 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualnyKamka - dzięki za miłe słowa. Kochana jesteś.
Wszystkie dziewczyny jesteście kochane - bardzo mi potrzebne słowa wsparcia.
Co do wózka to ja uciekam od tego problemu. Jak już pisałam wcześniej, wierzę w głupi zabobon i mój mąż ma kupić wózek jak nasza córeczka się urodzi.
Akurat pod tym kątem mogę zaufać mężowi bo wiem, że zanim kupi to przeczyta w Internecie na 150 stronach opinie o danych wózku i sprawdzi wszystkie za i przeciw.
Akurat nie jestem wybredna - powiedziałam tylko, że nie ma być czarny, granatowy ani brązowy ( taki smutek mi się wydaje by od nich zionął ).
Co by nie było dziewczyny ważne by wózek był wygodny i bezpieczny dla dziecka i był w miarę funkcjonalny i zwrotny - reszta jest mniej istotna.muminka83, Love_life lubią tę wiadomość
-
anie93lica wrote:Love_life, jeju parzoną, jak Ty to przełykasz;)
Mój M taką piję, to zawsze mu mówię że nie dość że się napije to i zje troche fusów ;P
Podziwam:*
Właśnie w pierwszej ciąży na samą myśl mnie mdlilo a teraz jest okw tym ze duuuuzo mleczka no i słabsza trochę niż przed ciążą
wiewiórka17 wrote:mam pytanie czy Wam też tak twardnieje brzuch wieczorem dołem ? mam się zacząć martwić?
Mi czasami twardnieje w ciągu dnia, czasami rano, czasami jak kładę się spać.
https://parenting.pl/portal/twardniejacy-brzuch-w-ciazy
Love_life, kochana lepiej ograniczyć taką mocną kawkę, by nie zaszkodzić dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:18
-
Love_life wrote:Właśnie w pierwszej ciąży na samą myśl mnie mdlilo a teraz jest ok
w tym ze duuuuzo mleczka no i słabsza trochę niż przed ciążą :)polecam mężowi cafeterie czy tam zaparzacz jeśli pije z fusami
jest super!
to i My wam się pokażemy jak powoli rośniemy
http://ifotos.pl/zobacz/121827299_srhahqs.jpg
P.s Dzięki anielica za tego linka to się troszkę uspokoiłamanie93lica, Madzialena90, A.Kasia, alinalii, Kate84, Lilou1984, Martita88, Karolina@, Andriel, Vincent, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ślicznie wyglądacie!!!
)
Wiewiorka, proszę bardzo
aaa właśnie, mam takie głupie pytanie, jak u Was wyglądają pępki?
U mnie zawsze był taki malutki, wklęsły, a teraz powoli zaczyna stawać się wypukły, bo rozciągniety to już dawno się zrobił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:28
wiewiórka17, RudyTygrysek lubią tę wiadomość