Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vira wrote:Ogólnie dziewczyny dzięki za miłe słowa.
Wiem, że pewno nie wszystkie są zachwycone moim powrotem ale może uda mi się zaskarbić waszą przychylność za jakiś czasjestem dobrej myśli.
Vira bo kopnę cię w dupskoVira lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Czy tylko do mnie się to ciasto Vincent uśmiecha :>
Ono naprawdę się uśmiechai ma oczka i nosek
ale jadłabym
a oto mój badzioch
http://www.fotosik.pl/zdjecie/34162d1032ec8c2a
http://www.fotosik.pl/zdjecie/7dacac28e9c0e216Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:00
Vincent, A.Kasia, Tunia.a, ksanka, wiewiórka17, baassiia, Kate84, Kajola, krówka_muffka, 26Asia lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:Dziewczyny mam pytanko - czy któraś teraz w ciąży zakładała sobie plombę na zęba ale te refundowaną przez NFZ tak zwaną srebrną a nie światło-utwardzalną?
Ja zakładałam. Mam taką specjalną białą z jakimiś witaminami ale ją trzeba do 3 lat wymienić.ksanka lubi tę wiadomość
-
No i od razu lepiej sie czyta teraz:-) Fajnie Vira, ze jestes, juz tym razem bez pretensji:-)
Muminka, u mnie pierogi sa srednio co dwa dni:-P Moje mlode nie jada w sumie nic innego, na zmiane pierogi ziemniaczkowe, znaczy u niego ruskie wlasnie, albo na slodko z serem:-) Czasem po 10 szt tylko jak my jemy co innego z mezem. Tak wiec lepienie pierogow mi wychodzi bokiem. Ale gratuluje, bo to kupa roboty:-\
Moj synus tez co wieczor , kiedy go usypiam pyta jak sie nasz dzidzius czuje, czy wszystko dobrze u tej naszej Weroniki, zawsze sie przytuli do brzucha i wycaluje. Dzis pierwszy raz przemawial do brzucha jako starszy brat:-) Slodkie to i strasznie rozczulajace...muminka83, ksanka, arien, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:Ogólnie dziewczyny dzięki za miłe słowa.
Wiem, że pewno nie wszystkie są zachwycone moim powrotem ale może uda mi się zaskarbić waszą przychylność za jakiś czasjestem dobrej myśli.
Nie prowokuj znowu, bo jak tu ktos pisal, zbierzemy sie i po pietach Cie;-)ksanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedyś - a może e-papieros? ( choć nie wiem czy ma nikotynę czy nie ).
Moja teściowa całą ciąże paliła i urodziła mi cudownego męża. Więc myślę, że jeśli weżmiesz sobie od kogoś dwa maszki to też krzywdy dzidzi nie zrobisz.
To tak jak niektóre z nas podbierając mężowi jeden łyczek piwa.
-
W sumie mój gin powiedział, że małe ilości papierosów są 100 razy gorsze niż małe ilości alkoholu i żeby nawet uciekać jak ktoś w pobliżu pali, więc no ja bym sobie darowała. No ale każdy ma swoje przekonania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:04
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuminko - no mnie właśnie nie chodzi o te białą plombę tylko o taką srebrną refundowaną przez NFZ.
Ja wczoraj założyłam - na górnej szóstce to nie widać, że jest srebrna więc postanowiłam nie płacić - po godzinie musiałam do dentysty wrócić bo myslałam, że zwariuje - swędziało mnie - nie umiem powiedzieć co ale myślałam, że szału dostane.
Coś tam mi podziubał coś porobił i niby przeszło. Kazał wrócić rano jeśli znowu będzie swędzić - zdążyłam dojść do auta i ujechać ze 20 metrów kiedy doszłam do wniosku, że dalej swędzi i do rana nie wytrzymam. Wróciłam tam i musiał mi rozwalić całą nową plombę. Dentysta powiedział, że to dziwne, że reakcji alergicznej być nie powinno bo już mam kilka takich plomb na zębach. Pomyślałam, że może to przez ciąże - stąd moje pytanie czy któraś miała taką zakładaną.
-
nick nieaktualny
-
Edys! Ja jarałam jak smok przed ciążą. Paczka dziennie i tak od...min 8 lat. W końcu udało mi sie to ogarnąć i nie palę nic a nic. Było ciężko i do tej pory mam czasem tak, że wstaje rano i pierwsza myśl to "papieros". Ale szybko przechodzi. Pomyśl sobie jakiego kapciocha byś w buzi miała.
Vira - Twoja opcja mi się nie podoba za bardzo. Bo od takiego czegoś jest jeden maleńki krok, żeby wrócić.
Martitaidziemy prawie równo chociaż cały czas wydaje mi się, że mój jest większy :p
ksanka, Martita88 lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:W sumie mój gin powiedział, że małe ilości papierosów są 100 razy gorsze niż małe ilości alkoholu i żeby nawet uciekać jak ktoś w pobliżu pali, więc no ja bym sobie darowała. No ale każdy ma swoje przekonania
A mój gin powiedział, że jak kobieta pali paczkę dziennie i w ciązy ograniczy do 1-2 papierosów dziennie to już należą jej sie słowa uznania bo wykonała milowy krok i że tak już jest ok. Ale wiadomo - najlepiej nie palić wcaleNadzieja87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyarien - myślę, że to kwestia silnej woli. Choć z drugiej strony jeśli ktoś ma na tyle silną wolę by powiedzieć stop po jednym czy dwóch maszkach to powinien mieć tyle samo silnej woli by w ogóle nie zacząć
Lepiej nie palić - skutki po porodzie mogą być katastrofalne. -
Dziewczyny czy Wy jak położycie lapki na brzuszkach to czujecie serduszka maluszka.
Ja mam tak ze jak dotykam brzucha to czuję mój puls z tętnic a.jak przesune tam gdzie Zosia zaległa to czuję takie szybkie serduszkowe pykanie.
Poza tym wczoraj po ok 1,5 miesiąca uruchomiłam mój detektor tętna i słyszałam zarówno przepływy w pepowine, jak i serduszka,bo obydwa się różnią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:22
baassiia lubi tę wiadomość