Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Renka co bierzesz na to przeziębienie? Mnie na razie boli tylko gardło bez kataru i kaszlu, mam nadzieję że tak zostanie
Witamina C, prenalen w proszku i areozol do nosa, gardło plukalam woda z wodą utleniona. Jak bardzo bolało mnie gardło to psikalam tatum verde i raz zjadłam jedna pastylke. Mąż mnie faszeruje cytryna,czosnkiem i stropem z cebuli :p -
Hejka
Ola witaj i rozgosc sie u nas
Kleo ja tez uwazam tak jak dziewczyny, ze powinnas jechac na IP, bo to nie wyglada normalnie z tego co opisujesz... Daj znac co ci powiedzieli i trzymam kciuki, zeby to nie bylo nic groznego
Trzymam kciuki za dzisiajsze wizyty
ja mam w srode i juz sie doczekac nie moge, tym bardziej, ze od kilku dni wieczorami zaczyna mi twardniec brzuch i te skurcze sa bolesneW tamtej ciazy problemy zaczely sie wlasnie w 22 tyg i zaczynam panikowac
boje sie, ze wszystko moze sie powtorzyc
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję kochane za odpowiedzi, dzwoniłam jeszcze do mojego lekarza bo wizytę mam dopiero 10-go powiedział żeby się nie martwić że raczej nic się nie dzieje mam obserwować i w razie co dzwonić.
Edyś a seks był faktyczniemyślisz że to przez to ?
-
Kleo ja też tak czasem miałam właśnie po seksie
i nic się nie działo. Pytałam o to lekarza i powiedział, że tak może się zdarzać i póki nie dzieje się jeszcze coś (skurcze, ból brzucha, pleców) to jest ok.
A tak w ogóle to dzień dobrywitam się w 21 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 09:42
kleo2426, Kate84, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
dzwoniłam dzisiaj do kliniki żeby umówić się na echo serca małego ale dowiedziałam się, że potrzebuje skierowanie NFZ, a ja chodzę do ginekologa prywatnie. Tak więc muszę umówić się do jakiegoś ginekologa i prosić o wystawienie skierowania, mam nadzieję, że nie będzie z tym problemów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 09:41
Samuel
-
Gośśś, kochana staraj się nie myśleć o tym co było. Wiem, że świetle tego co przeszłaś łatwo się mówi - "myśl pozytywnie". Kiedyś musi być dobrze i wierzę, że właśnie teraz będzie wszystko w porządku.
Przyznam się, że ja pomimo cieszenia się ciążą, ostatnio troszeczkę więcej się martwię, bo mam w pamięci Ciebie Gośśś i A.Kasię oraz wydarzenia, które miały miejsce mniej więcej na tym etapie ciąży. Ale zaraz stawiam siebie do pionu, zajmując myśli czymś przyjemniejszym -
Z okazji tego szóstego miesiąca chciałam się pochwalić naszym małym, prywatnym (jak to mówi moja siostra) inkubatorkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:27
Karolina@, olatychy, domiii, Martita88, Est, Mania1718, Magda lena, Gośśś, kateee, Vincent, kleo2426, d'nusia, edyś, Mietka 30:), RudyTygrysek, Kate84, A.Kasia, Karka, polin, Kokaina, Jacqueline, Kasia24, Lilou1984, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Renka to podobny zestaw do mojego, ja też biorę prenalen w proszku, wapno rozpuszczalne, czosnek w kapsułkach i rutinoscorbin. A jak mnie gardło bardziej zaboli to prenalen do ssania
Renka88 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
olatychy wrote:dzwoniłam dzisiaj do kliniki żeby umówić się na echo serca małego ale dowiedziałam się, że potrzebuje skierowanie NFZ, a ja chodzę do ginekologa prywatnie. Tak więc muszę umówić się do jakiegoś ginekologa i prosić o wystawienie skierowania, mam nadzieję, że nie będzie z tym problemów
A Twój lekarz nie może Ci "załatwic" skierowania? Ja też chodzę prywatnie, ale pokombinował trochę i skierowanie udało się dostać. Pogadaj z nim.
-
Wczoraj strasznie mi było smutno. Myślami byłam z mamusiami, które mają Aniołków.
Nigdy nie byłam tak smutna w ten dzień. Ale teraz moje życie się zmienia, inaczej podchodzę do niektórych spraw. Mąż stwierdził, że "dorastam" hmmmcoś w tym jest
Chociaż mam 27 lat nadal się uczę.
My z brzuszkiem już po porannej kawie i śniadaniu. Jutro kochane badanie glukozy. Najbardziej przeraża mnie siedzenie w tej poczekalni 2 godziny
W zeszłym tyg kupiłam książkę "Pamiętnik dziecka", więc zabiorę sie za czytanie
Udanego i spokojnego dnia! -
No właśnie dała mi skierowanie ale jest bez tej pieczątki i w klinice powiedzieli, że takie coś nie przechodzi. Spróbuję do innego lekarza się dostać tylko wiem jak to wygląda, lekarze nie lubią być " sługusem" innego lekarza i tego się obawiam, ale może jak pokaże wyniki badań i ładnie poproszę to dostanę
Samuel
-
Witam się i ja w ten piękny poniedziałkowy dzionek
z optymizmu to by było na tyle....
Od czwartku są u nas teście i już dziś rano każdy sfochowany, bo jak ja moge tyle spać ( oni chodzą spac o 20 a wstają o 6) a ja chodze koło 24 i wstaje ok 8-9siedzą zamknięci w sypialni, bo przeciez nie bedą mi przeszkadzać wiec atmosfera w domu jest do dupy
a jadą dopiero w środe wieczór ( mają do nas ponad 500 km uff ) M też chodzi naburmuszony więc zmykam dziś z domku na całe popołudnie, choć szczerze powiem ze poleżałabym w łóżeczku bo od czwartku nie mam chwili spokoju
Ok pożaliłam sie -
olatychy wrote:No właśnie dała mi skierowanie ale jest bez tej pieczątki i w klinice powiedzieli, że takie coś nie przechodzi. Spróbuję do innego lekarza się dostać tylko wiem jak to wygląda, lekarze nie lubią być " sługusem" innego lekarza i tego się obawiam, ale może jak pokaże wyniki badań i ładnie poproszę to dostanę
To niech ci doda pieczątkę. Ja miałam skierowanie od prywatnego na prenatalne i mam za darmo