Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
noelka wrote:Vira, dzięki
z takich większych rzeczy to my właśnie kupujemy tylko wózek i fotelik - łóżeczko mamy po moim siostrzeńcu.
Muminka, co się stało?
Przygnębiła mnie wiadomość Moni. Do tego ten dzień ten miesiąc jest ponury. Dziewczyny tu opłakują swoje dziecii ja też bo końcówka listopada to strata rok temu radości jaka we mnie żyła.
Jutro będzie lepiej byle przeżyć ...
Bardzo współczuje Moni -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
można dołączyć ? Termin mam na 7 marca i będzie synek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:11
A.Kasia, Est, d'nusia, kateee, Dorka87, krówka_muffka, RudyTygrysek, Gośśś, Martita88, M+M+?, edyś, Karka, Kate84, Renka88, Lilou1984, muminka83, Kajola, baassiia, Karolina@, arien, Mietka 30:), anie93lica, Izoleccc lubią tę wiadomość
Samuel
-
Dorka87 wrote:Też nie lubię listopada! To najgorszy miesiąc w roku... Taki smutny, przygnębiający, ponury...
Ja niestety też już nie lubię.. za 3 dni pierwsza rocznica śmierci mojej mamy...
Dziś mija równy rok odkąd ostatni raz się widziałyśmy w szpitalu, niby się poprawiało wiec miałam ją odwiedzić dopiero 5-go, nie zdążyłam
Nic nie smucę, lece na Ukrainki a potem MasterChefa
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
muminka83 wrote:Przygnębiła mnie wiadomość Moni. Do tego ten dzień ten miesiąc jest ponury. Dziewczyny tu opłakują swoje dzieci
i ja też bo końcówka listopada to strata rok temu radości jaka we mnie żyła.
Jutro będzie lepiej byle przeżyć ...
Bardzo współczuje Monija jestem w szoku po jej wiadomości, to było tak nagłe...
-
nick nieaktualny
-
Kasmira wrote:Dziewczyny czy wam puchną czasem nogi? Bo mi dziś baloniki wyskoczyły. A nigdy z tym problemu nie miałam. Dziś cały dzień na nogach, może dlatego.
Kasmira lubi tę wiadomość
-
No więc mam 26 lat, jesteśmy 2,5 roku po ślubie a od ponad roku staraliśmy się o dziecko. Udało się w końcu
w piątek dowiedzieliśmy się, że będzie to chłopczyk więc imienia jeszcze nie wybraliśmy chociaż szczerze powiem, że mojemu mężowi bardzo zależy na tym aby to on podjął
decyzję jak mały będzie miał na imięjak tylko coś wybierze to dam Wam znać. A tak poza tym to mały rośnie, waży 400 gram. Na ostatnich badaniach dowiedzieliśmy się, że prawdopodobnie ma anomalie w sercu a mianowicie prawostronny łuk aorty. Lekarz mówi że nie zagraża to życiu ani zdrowiu malca ale mamy się udać na echo serca do kliniki. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 21:24
Samuel