Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla nie martw sie.U mojej coreczki tez cos wykryli na serduszku i musze isc na powtorke badan we wtorek bo nie wiadomo co konca o co chodzi.Ale staram sie myslec pozytywnie-choc chwilami jest ciezko.Pamietaj tez ze medycyna XXI wieku potrafi zdzialac cuda.Najwazniejsze ze nie ma zagrozenia zycia.Twoj synek bedzie po prostu wyjatkowy
-
Vira- nie martwimy się
staramy się myśleć pozytywnie i dobrze, że robisz tak samo bo to dodaje siły
Daj znać po badaniach co powiedzieli lekarze- trzymam kciuki, ja też dam znać jak będę wiedziała kiedy uda nam się dostać do kliniki. Będzie dobrze, musi być
muminka83 lubi tę wiadomość
Samuel
-
Witam dziewczynki. Kolejny wspaniały tydzień przed nami, oby był pomyślny, wypełniony pozytywnymi wiadomościami. Pogoda nastraja pozytywnie, wchłaniajmy kochane witaminę D
MoniaKr - myślałam o Tobie cały wczorajszy dzień, a nastrój sprzyjał refleksji. Bardzo Ci współczuję. Trzymaj się mocno!!!
olatychy - witam OluMieszkasz w Tychach? Ja ok. 20km od tego miasta
Est lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Pozdrawiam z łóżka, wczoraj nawet na cmentarzu nie byłam ale lepiej wylezec niż później brać antybiotyk. Gardło boli mniej, kaszel meczy troszkę, teraz walczę z katarem.
Basia kopie, wiec radość mnie rozpiera.
Miłego dnia :*
Wizytujace - kciuki zaciśnięte na cały tydzień -
Wczoraj wykorzystałam pogodę i poprosiłam męża o kilka fotek w plenerze. Jak na nasze amatorskie zdolności do fotografii, to nawet coś będzie można wybrać. Chwalę się jednym zdjęciem, na którym brzuszek mało widoczny, ale jakoś przypadło mi do gustu
Nataszka2200, olatychy, Kajola, Vincent, anitka19953, wiewiórka17, M+M+?, Renka88, muminka83, Gośśś, domiii, Est, d'nusia, Mietka 30:), RudyTygrysek, Kate84, A.Kasia, Karka, Kokaina, Kaarolina, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny nie nadrobię Was po weekendzie, ale mam pytanko.
Dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze została duża ilość śluzu, biała galaretowata kulka wielkości piłeczki kauczukowej (ok 2-3 cm średnicy) myślicie że to normalne czy powinnam się martwić ? -
Witam sie w 23 tygodniu:-) Wczoraj caly dzien zbieralam sie zeby cos napisac, ale jakos tak sie zdania nie kleily, brakowalo slow. Moze to aura wczorajszej daty, moze przykre wiadomosci z rana tak przybily na caly dzien... Nie lubie listopada. Jakis taki ponury miesiac mimo ze pogoda za oknem poki co piekna. Ech, nie ma co marudzic.
Wieczorem sie usmialismy z mezem z corci. Tak sie smiesznie ulozyla, ze na brzuchu mialam gory i doliny:-P Wypchnela cos, pewnie pupe, zaraz kolo pepka i jak tylko sie poruszyla to pepek podskakiwal razem z nia do gory. Alez mielismy radosci:-) Dzis tez grasuje od rana. Jutro lekarz kontrolnie wiec moze uda sie podejrzec Ksiezniczke.
Milego dnua wszystkim nowym i starym marcowym mamusiom;-)Karolina@, Martita88, RudyTygrysek, Kate84, A.Kasia, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
witam sie w 21tc:D włansie sie zbieram na krew i moocz:D bo w srode wizytaaaa:D:D:
Juz sie doczekać nie mogę
Kate84, A.Kasia, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Wchodze dziś żeby zobaczyć co tam u was słychać, a tu takie wieści
MoniaKr - trzymaj się mocno kochana, przytulam Cie
Ola - witajFajnie, że jeszcze ktoś dołączył
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
kleo2426 wrote:Witajcie dziewczyny nie nadrobię Was po weekendzie, ale mam pytanko.
Dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze została duża ilość śluzu, biała galaretowata kulka wielkości piłeczki kauczukowej (ok 2-3 cm średnicy) myślicie że to normalne czy powinnam się martwić ?
Kochana, nie odpowiem na to pytanie bo ciężko coś stwierdzić. A kiedy wizytujesz? Powiem Ci, że ja od wczoraj na papierze mam taki gęsty śluz, jak w trakcie płodnych, ale nie zamartwiam się bo w piątek robiłam badanie moczu i na wynikach mam jakieś bakterie. Wnioskuję, że bakterie mogą być przyczyną tego śluzu. Jutro mam wizytę to wyjaśnię to. A może u Ciebie też jest to spowodowane jakąś infekcją?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 08:40
-
Renka co bierzesz na to przeziębienie? Mnie na razie boli tylko gardło bez kataru i kaszlu, mam nadzieję że tak zostanie
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
kleo2426 wrote:Witajcie dziewczyny nie nadrobię Was po weekendzie, ale mam pytanko.
Dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze została duża ilość śluzu, biała galaretowata kulka wielkości piłeczki kauczukowej (ok 2-3 cm średnicy) myślicie że to normalne czy powinnam się martwić ?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Witam się w 21 tygodniu.
Dziś mam połówkowe o 18:20 jestem podekscytowana i zestresowana, nie mogę doczekać się, aż zobaczę czy wszystko jest ok i wtedy odetchne
Odezwę się po wizycie.
Miłego dnia życzę Wam dziewczyny :-*Kajola, Karolina@, Martita88, kleo2426, Nataszka2200, Mietka 30:), Kate84, A.Kasia, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny