X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • noelka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Ola :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nie martw sie.U mojej coreczki tez cos wykryli na serduszku i musze isc na powtorke badan we wtorek bo nie wiadomo co konca o co chodzi.Ale staram sie myslec pozytywnie-choc chwilami jest ciezko.Pamietaj tez ze medycyna XXI wieku potrafi zdzialac cuda.Najwazniejsze ze nie ma zagrozenia zycia.Twoj synek bedzie po prostu wyjatkowy :-)

• olatychy Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira- nie martwimy się :) staramy się myśleć pozytywnie i dobrze, że robisz tak samo bo to dodaje siły :) Daj znać po badaniach co powiedzieli lekarze- trzymam kciuki, ja też dam znać jak będę wiedziała kiedy uda nam się dostać do kliniki. Będzie dobrze, musi być :)

f2w39jcg6huwx58r.png

muminka83 lubi tę wiadomość

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola witamy :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA witamy :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Olu, miło że zdecydowałaś się dołączyć:* z Nami będzie raźniej:*

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki. Kolejny wspaniały tydzień przed nami, oby był pomyślny, wypełniony pozytywnymi wiadomościami. Pogoda nastraja pozytywnie, wchłaniajmy kochane witaminę D :)

MoniaKr - myślałam o Tobie cały wczorajszy dzień, a nastrój sprzyjał refleksji. Bardzo Ci współczuję. Trzymaj się mocno!!!
    olatychy - witam Olu :) Mieszkasz w Tychach? Ja ok. 20km od tego miasta :)

Est lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • olatychy Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za tak miłe przyjęcie :)

Karolina@- tak mieszkam w Tychach :)

f2w39jcg6huwx58r.png

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Pozdrawiam z łóżka, wczoraj nawet na cmentarzu nie byłam ale lepiej wylezec niż później brać antybiotyk. Gardło boli mniej, kaszel meczy troszkę, teraz walczę z katarem.

Basia kopie, wiec radość mnie rozpiera.
    Miłego dnia :*
    Wizytujace - kciuki zaciśnięte na cały tydzień :)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wykorzystałam pogodę i poprosiłam męża o kilka fotek w plenerze. Jak na nasze amatorskie zdolności do fotografii, to nawet coś będzie można wybrać. Chwalę się jednym zdjęciem, na którym brzuszek mało widoczny, ale jakoś przypadło mi do gustu :)
    esoxft.jpg

Nataszka2200, olatychy, Kajola, Vincent, anitka19953, wiewiórka17, M+M+?, Renka88, muminka83, Gośśś, domiii, Est, d'nusia, Mietka 30:), RudyTygrysek, Kate84, A.Kasia, Karka, Kokaina, Kaarolina, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny nie nadrobię Was po weekendzie, ale mam pytanko.
    Dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze została duża ilość śluzu, biała galaretowata kulka wielkości piłeczki kauczukowej (ok 2-3 cm średnicy) myślicie że to normalne czy powinnam się martwić ?

• skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 23 tygodniu:-) Wczoraj caly dzien zbieralam sie zeby cos napisac, ale jakos tak sie zdania nie kleily, brakowalo slow. Moze to aura wczorajszej daty, moze przykre wiadomosci z rana tak przybily na caly dzien... Nie lubie listopada. Jakis taki ponury miesiac mimo ze pogoda za oknem poki co piekna. Ech, nie ma co marudzic.

Wieczorem sie usmialismy z mezem z corci. Tak sie smiesznie ulozyla, ze na brzuchu mialam gory i doliny:-P Wypchnela cos, pewnie pupe, zaraz kolo pepka i jak tylko sie poruszyla to pepek podskakiwal razem z nia do gory. Alez mielismy radosci:-) Dzis tez grasuje od rana. Jutro lekarz kontrolnie wiec moze uda sie podejrzec Ksiezniczke.

Milego dnua wszystkim nowym i starym marcowym mamusiom;-)

Karolina@, Martita88, RudyTygrysek, Kate84, A.Kasia, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie w 21tc:D włansie sie zbieram na krew i moocz:D bo w srode wizytaaaa:D:D:D: Juz sie doczekać nie mogę;)

Kate84, A.Kasia, krówka_muffka lubią tę wiadomość

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze dziś żeby zobaczyć co tam u was słychać, a tu takie wieści :(

MoniaKr - trzymaj się mocno kochana, przytulam Cie <3

Ola - witaj :) Fajnie, że jeszcze ktoś dołączył :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:
    Dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze została duża ilość śluzu, biała galaretowata kulka wielkości piłeczki kauczukowej (ok 2-3 cm średnicy) myślicie że to normalne czy powinnam się martwić ?

Kochana, nie odpowiem na to pytanie bo ciężko coś stwierdzić. A kiedy wizytujesz? Powiem Ci, że ja od wczoraj na papierze mam taki gęsty śluz, jak w trakcie płodnych, ale nie zamartwiam się bo w piątek robiłam badanie moczu i na wynikach mam jakieś bakterie. Wnioskuję, że bakterie mogą być przyczyną tego śluzu. Jutro mam wizytę to wyjaśnię to. A może u Ciebie też jest to spowodowane jakąś infekcją?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 08:40

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka co bierzesz na to przeziębienie? Mnie na razie boli tylko gardło bez kataru i kaszlu, mam nadzieję że tak zostanie

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:
    Kasia kiedyś pisała że tak u niej wyglądał czop... Nie chce Cię straszyć ale może pojedz na IP, lepiej dmuchać na zimne

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • anitka19953 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 21 tygodniu.
    Dziś mam połówkowe o 18:20 jestem podekscytowana i zestresowana, nie mogę doczekać się, aż zobaczę czy wszystko jest ok i wtedy odetchne :-)
    Odezwę się po wizycie.
    Miłego dnia życzę Wam dziewczyny :-*

Kajola, Karolina@, Martita88, kleo2426, Nataszka2200, Mietka 30:), Kate84, A.Kasia, Karka lubią tę wiadomość

• Kajola Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

MoniaKr Strasznie mi przykro. Nie wyobrażam sobie nawet co teraz przeżywasz. To okropne :-(

olatychy Fajnie, że do nas dołączyłaś :-)

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleo ja zgadzam sie z aleksandrazz -i pojechalabym sprawdzic.Ja juz to kiedys pisalam ale lepiej wyjsc na histeryczke ale sie upewnic i spac spokojnie.

‹‹ 945 946 947 948 949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ