❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maggy, nie, nic nie chudłam. 😊
Przed ciąża 45kg, teraz 47,5kg 🙈 mam 154cm wzrostu. Chyba po prostu to jeszcze nie czas na tycie, może później?
Lekarz powiedział jak pytalam, że z mala jest wszystko okej, więc to najwazniejsze. A waga to najwidoczniej taka moja uroda 🙈
Przed przyjściem do szpitala mój brzuszek wyglądał tak :
https://naforum.zapodaj.net/12caf7ae34f6.jpg.htmlWojcinka lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Maggy, nie, nic nie chudłam. 😊
Przed ciąża 45kg, teraz 47,5kg 🙈 mam 154cm wzrostu. Chyba po prostu to jeszcze nie czas na tycie, może później?
Lekarz powiedział jak pytalam, że z mala jest wszystko okej, więc to najwazniejsze. A waga to najwidoczniej taka moja uroda 🙈
Przed przyjściem do szpitala mój brzuszek wyglądał tak :
https://naforum.zapodaj.net/12caf7ae34f6.jpg.html
Ale masz prześliczny brzuszek 😍😍😍😍
W porównaniu do mojego bebzola to jestem w szoku 😂
Zdjęcie robione dokładnie 01.11.
https://zapodaj.net/234051f1e9033.jpg.html
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kaś844 wrote:Ale masz prześliczny brzuszek 😍😍😍😍
W porównaniu do mojego bebzola to jestem w szoku 😂
Zdjęcie robione dokładnie 01.11.
https://zapodaj.net/234051f1e9033.jpg.htmlKaś844 lubi tę wiadomość
-
Kaś844 wrote:Księgowa- kciuki za powrót do domu ✊✊
Co do tycia to ja od początku stymulacji mam ok.7kg na plusie 😁
Młody codziennie tańcuje w brzuchu
Ostatnio w sklepie kasjerka zaprosiła mnie do kasy obok bo z takim brzuszkiem i w maseczce to pewnie mi ciężko... Aż dziwne bo dla większości ludzi jestem niewidzialna...Szczególnie dla ludzi w laboratorium 🤷♀️
Dziewczyny dzisiaj kupiłam laktator, rozglądam się też za podgrzewaczem.
Pytanie mam odnośnie butelek i smoczków- czy jesteście w stanie polecić coś sprawdzonego? Myślę, że butelki antykolkowe się sprawdzą ale nie wiem czego szukać.
To samo jeśli chodzi o smoczki? 🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ -
Super macie brzuszki 😁 A to mój z końca października: https://zapodaj.net/9550a7bbdfbc3.jpg.html
Jednak co kobieta to inaczej i nie ma co porównywać i dopasowywać się do "standardów".
Mąż nie może się powstrzymać od głaskania. Z resztą ja też 😅
Zamówiłam pakę ubrań dla dziewczynki na 56-62, na vinted. Już nie mogłam się powstrzymać ...
Koleżanka polecała mi butelki i inne akcesoria z dr Browns, ale jeszcze te zakupy przede mną. Wolałabym żeby dziecko nie używało smoczków, ale zobaczymy jak to wyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2021, 12:01
Kaś844, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Każda z was pięknie wygląda;) ja chcialam wstawić zdjęcie ale jakoś mi zapodaj nie działa;) może później ja już przytyłam okół 8kg .. brzuszek mam taki średni wydaje mi się na 24 tydzień byłam u lekarza w środę to maluch waży już 660g ale nie chciał się pokazać i plecami był odwrócony;) ja z glukoza mam okej ale za to anemia... brałam jedna tabletkę i wyniki gorsze niż bez a teraz kazał mi być dwie zobaczymy na następnej wizycie ...
Maggy_88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, piękne brzuszki! Wielkość brzuszka jest mocno indywidualna jak widać. Podobnie jak waga. Ja bym tylko nie chciała przytyć więcej niż 15-16 kg. Mam nadzieję, że mi się to uda, ale zobaczymy. Na razie 4,5 na plusie. Ale wydaję mi się, że też nie do końca mamy na to wpływ..
A to mój https://zapodaj.net/2ae32f85aab96.jpg.html
Ja też już mam sporą piłkę, w lutym będę się toczyć jak bałwan 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2021, 12:34
Maggy_88 lubi tę wiadomość
-
Fajne macie brzuszki ♥️ takie do głaskania wlasnie. Mój się nadaje do głaskania po obiadku 😅Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dziewczyny, a może założymy grupę na FB? 🤔 Tam będzie łatwiej dzielić się zdjęciami itp. co uważacie?
Ja smoczki polecam z Lovi, sprawdziły się u Małej, laktator miałam z Avent, zwykły ręczny, bo przydał mi się tylko do rozkręcenia laktacji i potem ewentualnie jak musiałam gdzieś wyjść. Butelke też miałam z Avent. Tą najmniejszą. A i tak mało ja używałam. Dosłownie kilka razy 😅 Potem od 6msc przy rozszerzeniu diety to już wszedł bidon b.box 🙂
Mój brzuszek też już spory 😅😅Księgowa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro, na pewno będzie łatwiej. 😊
Ja zostaje w szpitalu. Nie ma wynikow, nie chcą ryzykować 😭
No i kuzwa rozumiem ich, ale naprawdę mialam nadzieję, że wyjdę na weekend i zdążę sobie odpocząć w domu.Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Noo dobra, to może spróbujemy z FB 🙂 Założyłam grupę. Musicie mnie zaprosić do przyjaciółek a ja Wam podeślę linka do grupy. Zrobiłam prywatną i zamkniętą, żebyśmy były tylko my 🙂
Księgowa kurczę.. 😓😓 A wiedzą chociaż kiedy te wyniki będą??Księgowa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Mam wyniki z krzywej cukrowej :87/155/146.Chyba jest dobrze - z tego nie czytałam na wujku Google. Natomiast morfologia się chyba skopała, bo mam podwyższone neutrofile i erytrocyty-wczesniej były w normie.. Czekam jeszcze czy TSH się zmieniło - miesiąc temu było 2,11,pr,y euthoryx 50. Potem tylko zapytanie do doktorka. Co prawda wizyta w najbliższy czwartek, ale jakoś mogę nie wytrzymać.
-
Księgowa wrote:Caro, na pewno będzie łatwiej. 😊
No i kuzwa rozumiem ich, ale naprawdę mialam nadzieję, że wyjdę na weekend i zdążę sobie odpocząć w domu.
Caro a jak Cię znaleźć na FB?Księgowa lubi tę wiadomość
-
Księgowa wrote:Caro, na pewno będzie łatwiej. 😊
No i kuzwa rozumiem ich, ale naprawdę mialam nadzieję, że wyjdę na weekend i zdążę sobie odpocząć w domu.Księgowa lubi tę wiadomość