❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Kacper jest już na świecie 💙💙💙
3240g i 55cm miłości. Dochodzę do siebie po CC. Dziękuje Wam za kciuki i dobre myśli ❤️
Gratulacje! 😍 Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki ❤❤❤ i oczywiście specjalne powitania dla pierwszego urodzonego wątkowego Maluszka 😘 witaj na świecie Kacperku 💞
Caro lubi tę wiadomość
Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Agaata wrote:Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za udane, sprawne porody. Ja cc mam na 28.02, o ile dotrwam, bo w tej ciąży już ledwo chodzę 😉
Nie wytrzymuje już z drętwienie i bólem rąk, nigdy wcześniej w ciąży mi się to nie przytrafiło, a teraz bardzo mi dokucza, nie śpię przez to po nocach, na KTG nie byłam w stanie wyleżeć dzisiaj... -
Caro wrote:Kacper jest już na świecie 💙💙💙
3240g i 55cm miłości. Dochodzę do siebie po CC. Dziękuje Wam za kciuki i dobre myśli ❤️
Duży chłopak👍
Rośnij zdrowo Kacperku😍
Odliczanie zaczęło się więc i u nas Marcowek😁Caro lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Caro gratulacje!!! 💙💙💙 uściskaj Kacperka od forumowych ciotek 😉 😘 mam nadzieję że dobrze się czujecie 😘
Caro lubi tę wiadomość
-
Mój Dominik już jest na świecie 🥰. Jest taki piękny i cudowny, że nie mogę się napatrzeć 😊. Waży 3270g i 53cm długości.moja miłość 🥰😊. Dochidze po cesarce. Obolała, ale najszczęśliwsza
Na świecie 🥰😘Bąblinka, Hekate42, plinka2017, Maggy_88, Kobobo, Wojcinka, Kaś844, Makija, Caro, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Aga___ wrote:Mój Dominik już jest na świecie 🥰. Jest taki piękny i cudowny, że nie mogę się napatrzeć 😊. Waży 3270g i 53cm długości.moja miłość 🥰😊. Dochidze po cesarce. Obolała, ale najszczęśliwsza
Na świecie 🥰😘
Wspaniale, że jesteście już razem! 😍😍😍
Kochana, gratulacje dla Ciebie i świeżo upieczonego Taty 💞
Witaj na świecie Maleństwo 🎉
Aga___, Caro lubią tę wiadomość
Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Aga___ wrote:Mój Dominik już jest na świecie 🥰. Jest taki piękny i cudowny, że nie mogę się napatrzeć 😊. Waży 3270g i 53cm długości.moja miłość 🥰😊. Dochidze po cesarce. Obolała, ale najszczęśliwsza
Na świecie 🥰😘
Wszystkiego dobrego dla Was i zdrówka dla Maluszka😍Aga___, Caro lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Mamusie, serdeczne gratulacje dla Was, dużo zdrowia i radości dla Was, maluszków, tatusiow
To jest jednak hit słuchajcie, początki tego wątku, mnóstwo emocji, strachu, obaw, były też oczywiście zmutne przypadki, ale teraz zaczynają się takie piękne rozpakowanki ehhh😃🤩Caro, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
Na świecie 🥰😘Aga___ lubi tę wiadomość
-
Na świecie 🥰😘
GRATULACJE ❤🧡💚💙💜💛
Trzymajcie się zdrowo 😘Aga___ lubi tę wiadomość
-
Na świecie 🥰😘
Gratulacje!!! ❤️❤️ piękna waga! Tulcie się, dużo zdrówka i rzeki mleka dla Was Kochani!!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja już powoli do siebie dochodzę po CC. Nie było łatwo 🤭 Mały jest już ze mną, bo na początku musiał się dogrzewać w ciepłym gniazdku. Zrobili mu też USG przezciemiączkowe, bo coś zaniepokoiło gina przed samym CC na USG. Okazało się, że nie ma żadnych nieprawidłowości ❤️ Mały ładnie złapał cyca, coś tam ciągnie, dostaje też ciutke mm, jest kochany, dużo śpi. Jestem zakochana 👶💙 Mam nadzieję, że w niedzielę wyjdziemy do domu. Pewnie jutro po obchodzie będę wiedzieć coś więcej.
Bąblinka, Księgowa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro czyli same dobre wieści 😘💙 dobrze ze dochodzisz do siebie i dobrze ze Kacperek lubi pospać 😉😁
Mąż może Was odwiedzać? No i mam nadzieję że warunki w szpitalu masz dobre ☺️
A propos szpitali to my mieliśmy parę dni temu spotkanie na zoomie z polozna ze szpitala w którym będę rodzic i oprócz wielu rzeczy o których się dowiedzieliśmy typu - jakie szczepienia robią, jakie badania przesiewowe itd
to dowiedzieliśmy się tez ze po porodzie SN (jak nie ma komplikacji oczywiście) wypisują po 1 dobie a po CC po 3.
Mam jednak nadal nadzieję że uda mi się uniknąć cesarki bo jakoś mentalnie w ogóle nie jestem na to nastawiona/gotowa 😬