❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Ooo, widzisz to super. Masz lek to możesz być już spokojniejsza. Co do suplementu to w sumie nie wiem, ja biorę na niedoczynność Letrox i z supli Pregna Plus i dodatkowo kwasy DHA z omegaMed. Ale ja jem bardzo mało ryb. W sumie nie jem wcale 🤦 nie lubię.
-
nick nieaktualny
-
Paulinka1995, zrób awanturę - to do ch*** nie podobne🤬
Albo serce bije i sa po prostu problemy, albo nie bije i masz poronienie zatrzymane.
Nosz qrwa mać!
Zażądaj rozmowy z ordynatorem - koniecznie!„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Paulinka1995, zrób awanturę - to do ch*** nie podobne🤬
Albo serce bije i sa po prostu problemy, albo nie bije i masz poronienie zatrzymane.
Nosz qrwa mać!
Zażądaj rozmowy z ordynatorem - koniecznie! -
nick nieaktualnyPoszłam się dopytać z tą betą hcg chciałam zobaczyć ile wynosi dokładnie to 10 tysięcy a druga że taka sama ale już nie sprawdziła dokładnie, ale taka sama to co do jednego czy trochę inna.. Chyba mam prawo w wgląd swoich wyników.. Jeszcze dodała Jak taka sama to taka sama ja nic nie odejmę ani nie dodam.. Wrrr
-
Beta, przy zasniadzie nie spada tak szybko, a nawet bardzo wolno - tym się nie sugeruj, że będzie dobrze.
Ja miałam zaśniad częściowy- stwierdzony po histo z łyżeczkowania.
4,5’miesiaca czekałam na spadek bety do 0,4...
USG powinno rozwiać wszystkie wątpliwości.
W jakim mieście jesteś w szpitalu ?
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Paulinka bardzo współczuję takiego traktowania przez obsługę szpitala zwłaszcza w sytuacji kiedy powinni okazywać największe wsparcie. Oczywiście że masz prawo do wglądu do swoich wyników, niestety w naszych szpitalach pacjenci muszą miec twarda dupę i grzecznie ale asertywnie domagać się swoich praw.
-
Ja dziewczyny właśnie wróciłam od gina gdzie zrobiłam szybki podgląd przed nifty. Maluch ma 3 cm, z usg równo 10+0 i co było niesamowite widziałam po raz pierwszy jak się rusza i macha mocno nóżkami 😍🥰 niesamowity widok
Patrycja3791, Norka01, Titanickova, Maggy_88, Caro, Malinowa98, Bąblinka, K&K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWojcinka wrote:Ja dziewczyny właśnie wróciłam od gina gdzie zrobiłam szybki podgląd przed nifty. Maluch ma 3 cm, z usg równo 10+0 i co było niesamowite widziałam po raz pierwszy jak się rusza i macha mocno nóżkami 😍🥰 niesamowity widok
10 tydzień i już macha? U mnie 10 i oprócz małego jajka nie widać nic ake słychać było serduszko... -
Paulinka! To okropne co Cie spotyka co to za lekarze w tym szpitalu, konowaly chyba! I te okropne teksty współczuje Ci i przesyłam dużo siły. Może jeszcze nie wszystko stracone. Zycze Ci mocno by jeszcze było dobrze. Trzymaj się!
Wojcinka wspaniale ze masz takie dobre wieści 😍
Dziewczyny, coś się ostatnio mocno stresuje choć prawdopodobnie nie mam powodu ale jakoś mi ciężej w tej ciąży. Jednak się zdecyduje na badanie nifty. Czy ktoras z Was wie czy jeśli kupie badanie w Geneplanet dziś to może je wykonać np za 2 tygodnie? Czy będą do mnie dzwonić i umawiać od razu? Chce kupić z kodem przez stronę wiec zależy mi teraz zanim minie promocja.Mama 35 l, 2 urwisów czeka na 3 😉
2014 córka 41 tc 3750 gr SN
2016 syn 38 tc 3210 gr SN
💔 ciąża biochemiczna 02.02.2021
3 ciąża rozpoczęta OM 11.06 długie cykle przewidywana owu 24 dc
30.07 zarodek 3 mm z widocznym ❤️
11.08 7 tc zarodek 1,13 cm 😍
26.08 10 tc 2,76 cm człowieka 🥰 -
Marianka, myśle ze duzo zależy od aparatu usg. Może ten na którym robiono Ci badanie nie jest najlepszej jakości? 🤔
Tez byłam niedawno na usg, dzidzia mniej niż 3 cm i ruszała łapkamiWojcinka lubi tę wiadomość
Mama 35 l, 2 urwisów czeka na 3 😉
2014 córka 41 tc 3750 gr SN
2016 syn 38 tc 3210 gr SN
💔 ciąża biochemiczna 02.02.2021
3 ciąża rozpoczęta OM 11.06 długie cykle przewidywana owu 24 dc
30.07 zarodek 3 mm z widocznym ❤️
11.08 7 tc zarodek 1,13 cm 😍
26.08 10 tc 2,76 cm człowieka 🥰 -
Titanickova wrote:Czy ktoras z Was wie czy jeśli kupie badanie w Geneplanet dziś to może je wykonać np za 2 tygodnie? Czy będą do mnie dzwonić i umawiać od razu? Chce kupić z kodem przez stronę wiec zależy mi teraz zanim minie promocja.
Do mnie następnego dnia po dokonaniu wpłaty zadzwoniła miła i pomocna pani. Nie było problemu by wykonać badanie za jakiś czas,w wybranym przeze mnie konkretnym dniu.Titanickova lubi tę wiadomość
-
Marianka wrote:10 tydzień i już macha? U mnie 10 i oprócz małego jajka nie widać nic ake słychać było serduszko...
Tak jak pisze Titanickova pewnie kwestia sprzętu, ułożenia głowicy itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2021, 17:34
-
nick nieaktualny
-
Paulinka1995 wrote:Jeszcze dali mi babkę tu do sali leży. W ciąży już ma rodzić lada moment.. Coraz lepiej..
Szczyt chamstwa.. przykro mi, że musisz przechodzić przez takie coś..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyMi przy pierwszym poronieniu też dali dziewczynę ze skurczami i robili ktg. Na dodatek lekarz był takim bucem że przez 3 dni nie powiedział nic na temat wyników badań a że doszło do poronienia powiedział przy wypisie... Już sama zdążyłam się domyślić. Za drugim razem, mimo że to ten sam szpital było o niebo lepiej. Na sali z paniami po zabiegach, lekarz miły, pomocny, pielęgniarki anioły, nawet podczas zabiegu głaskały i trzymały za rękę, także mimo koszmarnego bólu nie było tak źle.
Trzeba jakoś to przetrwać niestety 🙁 -
Paulinka1995 wrote:Jeszcze dali mi babkę tu do sali leży. W ciąży już ma rodzić lada moment.. Coraz lepiej..
Przykro mi, że i Ciebie to spotyka...
Nie rozumiem dlaczego często kładą kobiety po stracie czy w trakcie poronienia razem z rodzącymi. Ciężko mi uwierzyć w take przeładowania oddziału...
W zeszłym roku trafiłam do szpitala z krwawieniem. Lekarz chamski był, sypał kretynskimi tekstami. Przyszedł drugi z nieco lepszym podejściem. Bo drugi musiał potwierdzić, że serduszko przestało bić w 12 tygodniu. Ale i tak stwierdzili, że zrobią betę i następna po 48 h. Dopiero po tym kolejne USG i zabieg. Wyszłam na własne życzenie i pojechalam do innego miasta do szpitala. Zupełnie inne podejście było.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Ja jak trafiłam do szpitala w Poznaniu na łyżeczkowanie to trafiłam na oddział ginekologiczny więc nie było żadnych ciężarnych. Było za to dużo kobiet tak ja ja do łyżeczkowania i też do innych zabiegów.
Może zagadaj do jakiejś pielęgniarki czy nie mogą Cię gdzieś przenieść bo jest do dla Ciebie za dużo... -
nick nieaktualnyWojcinka - powiedzieć mogę ale to dodatkowy stres będzie bo powiedzą to niech pani zmieni szpital.. Teraz już dwie że mną leży bo o 3 w nocy przyszła. Jedna w 37tc a druga w 39tc i właśnie ktg mają.. one wiedzą że ich maleństwo żyje a ja nic nie wiem ;( ;( nie mam ochoty nawet wstawać