❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mea wrote:Doskonale cię rozumiem, ja że stresu sztywną byłam, spać nie mogłam dobrze że mąż mnie zawiózł bo ja za kierownicę się kompletnie nie nadawalam ale później jakby z ciała tona cegieł spadła ulgą tego ci życzę no i koniecznie się zamelduj po 😊 obyś też poznała płeć
A w pracy wiedzą o ciąży?
Chcę utrzymać to w tajemnicy jeszcze ok miesiąca z różnych względów ( m.in rozwód)....
By_ann termin mamy wstępnie ten sam🙂By_ann lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 wrote:Nie wiedzą.
Chcę utrzymać to w tajemnicy jeszcze ok miesiąca z różnych względów ( m.in rozwód)....
By_ann termin mamy wstępnie ten sam🙂
I oby tak zostało🤵Azospermia 👰niedoczynność
Łódź Salve:
3*IUI nieudane
Gameta Rzgów
2* IUI nieudane
I IVF:
Punkcja 07.05 - 8 komórek. Mamy 4 (❄️ 5, ❄️❄️❄️ 6). Przygotowania do FET (cykl sztuczny).
Estrofem(3*2), Duphaston(3*1), Cyclogest(2*1), Euthyrox n75
*04.06 FET (20dc), 5dniowy ❄️
11.06 prog 8,37 beta <0,2 (7dpt)
*06.07 FET (20dc), 6dniowy ❄️
09.06 prog 11,2; beta <0,2 (3dpt), 13.07 prog 10,9; beta 57,4 (7dpt), 15.07 prog 10,9; beta 149 (9dpt), 17.07 prog 10,9; beta 275 (11dpt), 20.07 prog 9,56; beta 1118 (14dpt), 02.08 beta 40361 (27 dpt)
03.08 (28 dpt) Jest zarodek i 🖤 -
Soprecious, o jak super, że już czujesz malucha. Ja raz też coś 'dziwnego' czułam, ale sama nie wiem czy to dzidziuś czy jelita to moja pierwsza ciąża, więc nawet nie wiem czego się spodziewać i czy to to mam nadzieję, że niedługo się doczekam i już będę wiedziała, że to na pewno fikołki malucha
3❤️Ciąża, witamy -
soprecious wrote:Wstyd się przyznać, ale ja mam na wadze 3 cyfry, a więc sama się dziwię, że coś czuję
Mi powiedział Gin, że będę musiała, ale że przez wymioty na razie schudłam biorę jedynie acard. Nie wiem co będzie pozniej -
Dziękuję Mea🤗
Dziewczyny aplikujące tabletki z luteiny - czy one się Wam rozpuszczają do rana?„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Dziękuję Mea🤗
Dziewczyny aplikujące tabletki z luteiny - czy one się Wam rozpuszczają do rana? -
Ja mam dziś taki spadek formy, że masakra nic mi się nie chce. Na dodatek czuje, że rozkręca się ból głowy a miałam kilka dni spokoju. Jakoś moja waga niekonieczne chce rosnąć,dopiero 2 kg od początku. . Brzuch też zamiast rosnąć, to stanął w miejscu. Lekko zaokrąglony pod pepkiem i tyle.Eh...
-
Aga___ wrote:Wiesz co ja mam zawsze dawkować rano i wieczorem. Ale nawet jak wezmę wieczorem i rano aplikuje kolejna to zawsze coś z tej nocnej zostaje. Generalnie nie wchłania się do końca.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Dziękuję Mea🤗
Dziewczyny aplikujące tabletki z luteiny - czy one się Wam rozpuszczają do rana? -
nick nieaktualny
-
Aga___ wrote:Ja mam dziś taki spadek formy, że masakra nic mi się nie chce. Na dodatek czuje, że rozkręca się ból głowy a miałam kilka dni spokoju. Jakoś moja waga niekonieczne chce rosnąć,dopiero 2 kg od początku. . Brzuch też zamiast rosnąć, to stanął w miejscu. Lekko zaokrąglony pod pepkiem i tyle.Eh...
-
Witam nowe Mamy w naszym gronie ❤️
Byłam dzisiaj na wizycie u mojej lekarki. Z Bobasem wszystko ok, chociaż to kolejne USG na którym się mało ruszała. Nie wiem czy trafiam na taką porę czy ona jest po prostu taka spokojna... Tętno było ok.
Poza tym lekarka zapisała mi acard i codziennie muszę mierzyć ciśnienie. To profilaktyka, bo moja mama miała zatrucie ciążowe. Niby profilaktyka, ale trochę mnie to zaniepokoiło.
Zawsze wychodziłam zadowolona z gabinetu, a dzisiaj mam mieszane uczucia.
Kolejna wizyta 05.10.Malinowa98 lubi tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:A który masz tc? U mnie waga nic nie ruszyła,ale u mnie dopiero 11+4 no i brzucha nic nie widać 🤷♀️ mam nadzieję, że potem nagle nie wywali mi brzucha, bo będę się chyba kulać 🙈
-
Maggy, spokojnie, ja też mierzę ciśnienie w domu bo u lekarza mam zawsze tak wysokie, że kwalifikuje się na nadciśnienie. Ale u mnie rodzinny jest tzw. syndrom białego fartucha. A w domu ciśnienie idealne. Zawsze lepiej dmuchać na zimne i wszystko kontrolować nawet jakby potem miało okazać się bezsensowne
-
K&K wrote:No mi nie dużo brakuje, a pewnie w ciąży to na luzie do tego dojdę 😤 ja ogólnie na początku ciąży bardzo się wystraszyłam, bo ginekolog mi powiedziała że z taką waga mogą być problemy, i jak się naczytałam w internecie to dostałam takiej paniki że szok 😭 czy bierzesz heparyne?
Mi powiedział Gin, że będę musiała, ale że przez wymioty na razie schudłam biorę jedynie acard. Nie wiem co będzie pozniej -
Alexis1987 wrote:Współczuję stresu...miałaś płatne badanie i tam wyszło ok
Nie chcesz iść z tymi i tymi wynikami do genetyka? Ja podczas moich badań prenatalnych usłyszałam, że jest ryzyko trisomii 21 czyli zespołu downa. Dostałam skierowanie do genetyka,na echo serca i na amnipunkcje. W ten sam dzień dostałam wynik płatnych. Wszędzie ryzyko bardzo niskie. Mój lekarz powiedział żeby się nie przejmować
W USG wszystko w porządku było? -
Aga___ wrote:Wiesz co u mnie 14+1.zawsze wydawało mi się, że 3 miesiące to już będzie widać. Wiadomo, jka założę obcisla koszulke, to bardziej mi na wzdęcie wygląda. Może też dlatego, że to moja pierwsza ciąża. Nie wiem...
Alexis1987 lubi tę wiadomość