Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiki wrote:O kurczę, A dlaczego?
Ogólnie mój kupil w polskim sklepie, nie mam tu dobrego źródła, tylko Polski sklep i aldi ;( to mnie teraz zmartwilas -
Auricomka wrote:O wątróbkę chodzi -za dużo witaminy a mam ale niektóre pasztety są bez wątróbki. Sprawdź w składzie sobie . I drugie że chyba pieczony a potem stoi i mogą się bakterie mnożyć ale tu bym nie przesadzała ja sobie upiekłam boczek w.piekatniku ten tłuszcz się wytopił i takie fajne miesko. Wiem wiem że tłuste ale miapammocjote a to zdrowsze niż wędlinka chyba
Właśnie spojrzałam, ten Polski ma i wątróbkę z kurcząt i gęsi, ale Niemcy nie wiedzą co to wątróbka 😂 akurat ten co mam pisze ze samo mięso z indyka 78% no i reszta tych dodatkow ... ale o wątróbce śladu nie ma . -
Jeżeli chodzi o seks to ja korzystam póki się da poźniej po urodzeniu, zachwiane hormony, karmienie, zmęczenie to dopiero będzie czas na posuche w tych sprawach... Także moja rada... Te które nie mają przeciwskazań niech nacieszą się chwilą przyjemności :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:Beta i okres pokazują 5+ 4 dzien i pecherzyk pol cm a lekarz moei ze powinien juz byc 1 cm
-
Auricomka wrote:Wiesz bo to bardzo duża różnica czy jesteś np na początku piątego tygodnia np 4+3(pęcherzyk jest mały ) czy na końcu szostego . Tu każdy dzień ma znaczenie bo dzidizusia rośnie codziennie . Podałaś taki zakres 5-6 to bardzo szeroki zakres
5+4 -
Witam wszystkie przyszłe mamusie można tu do Was dołączyć? Ja po ponad dwóch latach ciężkiej, bolesnej walki w końcu doczekałam się pierwszej ciąży, szukałam wielu informacji i tak trafiłam na ten wątek marcowych mam. U mnie również termin na marzec, a konkretnie to 12.03.2020 ma nadejść mój wielki dzień. Zatem leci 6 tydzień, a dzisiaj 5t4d ciąży.
KolendrA, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
pineapple wrote:Witam wszystkie przyszłe mamusie można tu do Was dołączyć? Ja po ponad dwóch latach ciężkiej, bolesnej walki w końcu doczekałam się pierwszej ciąży, szukałam wielu informacji i tak trafiłam na ten wątek marcowych mam. U mnie również termin na marzec, a konkretnie to 12.03.2020 ma nadejść mój wielki dzień. Zatem leci 6 tydzień, a dzisiaj 5t4d ciąży.
Pewnie, rozgosc sie :p -
pineapple wrote:Witam wszystkie przyszłe mamusie można tu do Was dołączyć? Ja po ponad dwóch latach ciężkiej, bolesnej walki w końcu doczekałam się pierwszej ciąży, szukałam wielu informacji i tak trafiłam na ten wątek marcowych mam. U mnie również termin na marzec, a konkretnie to 12.03.2020 ma nadejść mój wielki dzień. Zatem leci 6 tydzień, a dzisiaj 5t4d ciąży.
Cześć Ananasku
Będziemy razem rodzić. Też mam termin w OM na 12.03
Byłaś już u ginekologa?