Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez trzymam kciuki za bete
Mi pod wzgledem wymiotow pierwsza ciaza dala naprawde popalic i mam nadzieje, ze teraz bede miec spokoj :p
Pamietam jak zazdroscilam szwagierce braku objawow (bylysmy w tym samym czasie w ciazy), a teraz ona mi zazdrosci bo jej dziecko jest tak ruchliwe i pelne zycia, ze nie nadaza, a moj synek ma spokojne usposobienie
Kurcze, mam mega ochote na frytki z ketchupem, a raczej unikam takiego jedzenia...jak zyc 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 14:58
-
Katy wrote:Tez trzymam kciuki za bete
Mi pod wzgledem wymiotow pierwsza ciaza dala naprawde popalic i mam nadzieje, ze teraz bede miec spokoj :p
Pamietam jak zazdroscilam szwagierce braku objawow (bylysmy w tym samym czasie w ciazy), a teraz ona mi zazdrosci bo jej dziecko jest tak ruchliwe i pelne zycia, ze nie nadaza, a moj synek ma spokojne usposobienie
Kurcze, mam mega ochote na frytki z ketchupem, a raczej unikam takiego jedzenia...jak zyc 😂
Panna B a który tydzień dzień ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 15:08
Katy lubi tę wiadomość
-
Katy wrote:O pizza tez moze byc 😂 Ciesze sie, ze mam frytkownice zepsuta bo juz bym pewnie frytki robila :p
Panna B czyli jest ok? -
PannaB wrote:Pasuje bo z okresu 5- 6 tydz czyli sie zgadza nie wiem jak wrzucic Wam zdj
Co do alkoholu i skóry to.nie ma potzrebh rezygnować z kosmetyków takich jak myślałam -znalazłam.badania https://scbeautymagazine.pl/alkohol-nie-wchlania-sie-przez-skore/
Jedynie retinoidy ale inne w częstym użyciunk stężeniachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 15:49
-
Mozesz przez zapodaj.com, klikasz zakladke "na forum"jak zaladujesz zdjecie to kopiujesz link chyba trzeci i tu wklejasz
Auricomka, wiadomo:p ja ogolnie wyznaje zasadę 80/20 czyli 80% czasu jem zdrowo, a 20% to takie grzeszki wlasnie
Panna B super ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 15:47
-
Ja tez czekam dzis na wynik drugiej bety i jesli wszystko bedzie ok, to umawiam sie na wizyte
Stres trzyma mnie non stop. Jestem szczesliwa, ale przerazona. Marze, zeby byc juz po wizycie serduszkowej! -
Nikodemka wrote:Ja tez czekam dzis na wynik drugiej bety i jesli wszystko bedzie ok, to umawiam sie na wizyte
Stres trzyma mnie non stop. Jestem szczesliwa, ale przerazona. Marze, zeby byc juz po wizycie serduszkowej!
Nikodemka, doskonale Cię rozumiem. Też mam mega stresa, ale staram się myśleć pozytywnie.
Właśnie położyłam się na drzemkę i śniło mi się, że ginekolog w gabinecie uprawiał ze mną seks oralny...
Chyba za bardzo przeżywam tę wizytę albo brak seksu z M.
Czy Wy macie opory przez kochaniem się z chłopami? Ja się boję że on mi coś tam uszkodzi. Zwłaszcza na takim wczesnym etapie.Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Talku - ja intuicyjnie, poki co, rezygnuje z seksu. Bedziemy musieli radzic sobie jakos inaczej
Mam jakis lęk. Jak bede pewna, ze wszystko jest dobrze, to wrocimy do tematu.talku lubi tę wiadomość
-
Moja ginekolog mówi że nie ma przeciwwskazań do sexu z powodu ciąży. Nawet jakieś badania mimpokazywala że regularny kontakt z naiseniem costam robi tak że mniej antygenów na dziecko się wytwarza . I mniejsze ryzyko odrzucenia dzidizusia przez ciało kobiety.
Ja też mam mega stresach zastanawiam się na kiedy się umówić na wizytę ale chyba poczekam do końca 8tyg z tą wizyta.
Kate ja też myślę że nie ma co głupiec z ta dieta. W końcu nasze samopoczucie jest bardzo ważne w ciąży.
Wiecie ja mam mega ochote na dobre salami a tu nie mzona mięsa surowego-ale ginekolog mówi że jak sobie raz na ruski rok upiekę na pizzy salami to mogę zjeść. A wy macie jakieś zachcianki swoje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 17:16
-
Auricomka - chyba moim pierwszym objawem ciazy byla galareta z kurczakiem Normalnie jej nie znosze, a teraz jechalam specjalnie po nia do sklepu. To chyba ostatnia jedzeniowa zachcianka jakiej bym sie po sobie spodziewala
-
Nikodemka wrote:Auricomka - chyba moim pierwszym objawem ciazy byla galareta z kurczakiem Normalnie jej nie znosze, a teraz jechalam specjalnie po nia do sklepu. To chyba ostatnia jedzeniowa zachcianka jakiej bym sie po sobie spodziewala
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Imari wrote:Bez jakiegoś zbędnego straszenia;) jestem pod opieką dietetyka. Mam w zaleceniach unikanie pasztetu. Ale jeśli masz sprawdzone źródło to pewnie ok;)
O kurczę, A dlaczego?
Ogólnie mój kupil w polskim sklepie, nie mam tu dobrego źródła, tylko Polski sklep i aldi ;( to mnie teraz zmartwilas