Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy wrote:Kurcze, a mi wlasnie to zelazo jest potrzebne Moze zaczne pic pokrzywe, podobno ma sporo zelaza :p
Ushio, witamy, juz dopisalam:p To Twoja pierwsza ciaza?
Nikodemka, teoretycznie 6+4, ale na usg wyszlo, ze ciąża ok.tydzien mlodsza -
Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi szamponami, przeciez trzymacie go na glowie 3min jak nie mniej, nie pol godziny...
Z reszta Wasza sprawa, tylko nie wiem po co sobie komplikowac zycie niepotrzebnie :p
Ja na czas ciazy zrezygnowalam z wcierek na bazie alkoholu, ale to sie jednak wciera i trzyma duzo dluzej niz szampon...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 07:40
KolendrA, Leśny_stworek, ibishka lubią tę wiadomość
-
Ushio wrote:Hej, tak to mogą pierwsza wymarzona wyczekana ciąża... Po 2 latach się udało w momencie kiedy się nie nastawialam.
Mam chora tarczyce i chciałam ja unormowac
-hashimoto
-insulinooporość
Jak się czujecie?
Cześć Ushio
Moja też wymarzona i wyczekane prawie rok, więc bardzo się o nią boję.
Bolą mnie piersi i podbrzusze.
Dzisiaj idę do ginekologa, ponieważ w sobotę miałam wypadek samochodowy i jestem mocno poobijana. Na SORze zrobili mi USG żeby zobaczyć co z dzieckiem i był pusty pęcherzyk a do tego jakiś krwiak
Ehh odchodzę od zmysłów. I chyba nie mam już na to wpływu. Co ma być co będzie.
Wczoraj leżałam cały dzień w łóżku, szukaj też leżę żeby się nie forosować.
A Wy jak się czujecie dziewczyny?
Dorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUshio wrote:Hej, tak to mogą pierwsza wymarzona wyczekana ciąża... Po 2 latach się udało w momencie kiedy się nie nastawialam.
Mam chora tarczyce i chciałam ja unormowac
-hashimoto
-insulinooporość
Jak się czujecie?
u mnie nadal brak objawów, mam wrażenie że trochę twardszy brzuch mam i to wszystko Co do mdłości to podobno picie ogromnych ilości wody pomaga i do tego dobrze wpływa na rozwój wód płodowych itd. więc może spróbujcie pić więcej? W ciąży powinno sie pić jeszcze więcej niż normalnie. -
Ja się czuje bardzo dobrze, trochę mam mdłości jak dłużej nie jem i napady głodu ale na nic nie mam ochoty. Poza tym bez objawów.
W poprzedniej ciąży sprawdzałam składy kosmetyków ale moja ginekolog powiedziała żebym wyluzowała bo przez skore to ledwo co się wchłania. Jakbym miała jakiś silny lek na receptę to tak ale te kosmetyki codziennego użytku to luzik.Dorjana lubi tę wiadomość
-
Witajcie
My zaraz ruszamy na pocztę wysłać dokumenty do Kindergeld na tzw. 500+ jak w PL
Właśnie u mnie też coś lepiej ... pare dni temu spałam w nocy i jeszcze w dzień, a teraz jakoś od wczoraj znośnie i bez drzemek , rano lepiej się wstaje , piersi bolą , to chyba jedyny objaw został , jajniki też już rzadko , bardzo rzadko , żeby bolały .
No i dalej jeść mi się tak nie chcę , schudłam pół kilo , jeden dzien smakują mi warzywa , na drugi owoce, a na warzywa patrzeć nie mogę ... ale bez zmiennie chlebek z pasztetem i ogórkiem kiszonym rządzi -
nick nieaktualnyKiki wrote:... ale bez zmiennie chlebek z pasztetem i ogórkiem kiszonym rządzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 13:17