Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słonykarmel wrote:Mia, miałam od lipca podwyżkę, policzyłam średnią z ostatnich 12 miesięcy i na pewno powinno być więcej...
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, czy też macie nieraz takie złe dni, że chce Wam się płakać bez powodu i nie możecie nic z tym zrobić? ja ogólnie miałam zadziwiająco dobry humor do tej pory, ostatnio trochę weszła mi na głowę przeprowadzka, bo bardzo chciałam do końca miesiąca a tak naprawdę to w ten weekend najbliższy, było by to możliwe, ale jakoś za bardzo wzięliśmy się za sprzątanie, szukanie takich rzeczy, które można zrobić i później + ja mało co mogę sama zrobić; T znów chciałby wszystko idealnie, czysto, ja wolę się przenieść, ale być już u siebie... możliwe, że jutro się przeniesiemy-wiadomo nie ze wszystkim, będziemy przynosić resztę rzeczy później, ale wczoraj cały dzień chciało mi się płakać, nie chciałam z nikim gadać, dobrze, że u lekarza się trzymałam...
Kejti 😊 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A te ktore szyjki mają około 3 cm to co lekarzn nic nie straszył że to mało? Bierzecie luteine? Macie może jakieś klucia w pochwie albo tak jakby koło warg między nogami? Kurde schizuje ze może mi się skracać, moja w 16t miala 3.1 cm. Kolejna wizyta 4 listopada, wtedy też będę mieć 21t i panikuje.. bo przy roczniaku ciężko się oszczędzać i to nie nosić czasami
talku lubi tę wiadomość
-
Ja miałam mierzoną szyjkę, 3.7 cm.
Ostatnio była 3 cm. Także dziwne, zakładam błąd pomiaru ale ważne że się nie skraca.
A moje USG połowkowe trwało prawie pełną godzinę. Także naprawdę wierzę, że wszytsko dobrze zostało pomierzonen i byłam u lekarza z certyfikatem.
Oj to będą trzy marcowe Staśki. A miał mieć mało popularne imię. Okazuje się że Stanisław już się zrobiło popularne zaraz po Antku pewnie ☺️Agulkowa lubi tę wiadomość
-
vanilia120 wrote:A te ktore szyjki mają około 3 cm to co lekarzn nic nie straszył że to mało? Bierzecie luteine? Macie może jakieś klucia w pochwie albo tak jakby koło warg między nogami? Kurde schizuje ze może mi się skracać, moja w 16t miala 3.1 cm. Kolejna wizyta 4 listopada, wtedy też będę mieć 21t i panikuje.. bo przy roczniaku ciężko się oszczędzać i to nie nosić czasami
Vanillia, długość szyjki nie jest aż tak istotna jak kontrolowanie jej czy się nie skraca. Ja do tej pory ja każdej wizycie miałam 3 cm. Nikt nie straszył. Norma jest jakoś od 2.8 do 5 cm chyba. Także rozpiętość dużaMia ❤️, vanilia120 lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Vanillia, długość szyjki nie jest aż tak istotna jak kontrolowanie jej czy się nie skraca. Ja do tej pory ja każdej wizycie miałam 3 cm. Nikt nie straszył. Norma jest jakoś od 2.8 do 5 cm chyba. Także rozpiętość duża