Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak! Ja tez juz mam problem z depilacja i mega zaluje, ze nie poszlam na laser przed ciaza. Juz sie nie obejdzie bez lusterka, a przed porodem chyba maz bedzie musial wesprzec 🙈
Olalasz - nie martw sie tym dopoki nic sie nie dziejeStres na pewno szkodzi bardziej niz ta sytuacja. U mnie tez przodujace, ale wszystko jest dobrze. Nie ma krwawien, szyjka ok, wiec w niczym to nie przeszkadza.
-
Nikodemka wrote:Tak! Ja tez juz mam problem z depilacja i mega zaluje, ze nie poszlam na laser przed ciaza. Juz sie nie obejdzie bez lusterka, a przed porodem chyba maz bedzie musial wesprzec 🙈
Olalasz - nie martw sie tym dopoki nic sie nie dziejeStres na pewno szkodzi bardziej niz ta sytuacja. U mnie tez przodujace, ale wszystko jest dobrze. Nie ma krwawien, szyjka ok, wiec w niczym to nie przeszkadza.
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Majowa_nadzieja wrote:Dziewczyny czy Wy już też golicie się z lusterkiem ?
bo ja już przez brzuch nic tam kompletnie na dole nie widzę
A już myślałam ogarnąć ten teren bo trawa taka wysoka że aż wstyd 😂
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
U nas też celibat ale przed wizytą zawsze lecę z kosiarka
🤣🤣🤣
Nie wiem dlaczego?? Niby lepiej żyć w zgodzie z naturą ale ja jakoś higieniczniej się czuje bez
😎
Nigdy nie korzystałam z lusterka choć faktycznie przed porodem to już niezła gimnastyka
🙉🙊🙈
Olalasz rozumiem twoje obawy, u mnie też huśtawki na maxa. Najchętniej ciągle bym po lekarzach latala i szukała przyczyny moich dziwnych objawów. Hehe he...
Już mi chyba tylko 1 lekarz został w okolicy, u którego jeszcze niebylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 06:47
Olalasz lubi tę wiadomość
-
Ja z kolei wkrecam sobie że mam za duży brzuch i to na pewno wielowodzie ... 🙈 dobrze że w poniedziałek mam wizytę bo oszaleje16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Olalasz - szczerze mowiac, to teraz nawet nie wiem jakie mam... Na polowkowych uslyszalam, ze jest przodujace i zaslania ujscie szyjki macicy i tyle wiem. Po swietach mam wizyte u nowego lekarza, dopytam go. Badzmy czujne, ale nie martwy sie, jeszcze wszystko moze sie zmienic
Mi wyszly bakterie w moczu, w poniedzialek zrobie posiew. Juz raz tak bylo i nic nie wyszlo, ale tym razem chyba cos czuje... Jakies lekkie szczypanie i mam troche problem z oddawaniem moczu. Chcialabym uniknac antybiotykuOlalasz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Olalasz - szczerze mowiac, to teraz nawet nie wiem jakie mam... Na polowkowych uslyszalam, ze jest przodujace i zaslania ujscie szyjki macicy i tyle wiem. Po swietach mam wizyte u nowego lekarza, dopytam go. Badzmy czujne, ale nie martwy sie, jeszcze wszystko moze sie T
Mi wyszly bakterie w moczu, w poniedzialek zrobie posiew. Juz raz tak bylo i nic nie wyszlo, ale tym razem chyba cos czuje... Jakies lekkie szczypanie i mam troche problem z oddawaniem moczu. Chcialabym uniknac antybiotykuU mnie w 26 tygodniu było bez zmian.
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Olalasz - u mnie sytuacja jest o tyle skomplikowana, ze troche mam tam wszystko „poprzestawiane” jak to ujela lekarka na polowkowych. Miesniak jest wielki, musi sie do niego dostosowac i dziecko i lozysko, bo on sie przemieszcza, wiec moze byc roznie. Dlatego postanowilam cieszyc sie kazdym kolejnym dniem tej ciazy
talku, Olalasz lubią tę wiadomość
-
Dobrze wiedzieć że ktoś ma tak duży jak jakamień z serca
chyba duże dzieci urodzimy coś tak czuje
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
Majowa_nadzieja wrote:Dobrze wiedzieć że ktoś ma tak duży jak ja
kamień z serca
chyba duże dzieci urodzimy coś tak czuje
-
Nikodemka wrote:Olalasz - u mnie sytuacja jest o tyle skomplikowana, ze troche mam tam wszystko „poprzestawiane” jak to ujela lekarka na polowkowych. Miesniak jest wielki, musi sie do niego dostosowac i dziecko i lozysko, bo on sie przemieszcza, wiec moze byc roznie. Dlatego postanowilam cieszyc sie kazdym kolejnym dniem tej ciazy
Nie wiedziałam, ze jeszcze masz mięśniaka. Trudne te ciąże są, ale już coraz bliżej. Ja każdy dzień traktuję, jak zwycięstwo.
Nikodemka, amethyst lubią tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Olalasz - mam i szczerze go nienawidze. Na dodatek maly lubi sobie w niego pokopać, bo aktualnie jest tuż pod jego nóżkami 🙈
Juz niewiele zostalo, dotrwamy do konca 💪💪💪
Sweetmalenka - piekny brzuszek. Duzy, ale zgrabnyOlalasz lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj robiliśmy świąteczną sesję brzuszkową. Mnie ostatnio bardzo skoczył brzuch i jest już konkret. Ale jutro zaczynam 7 miesiąc
iriiska, Katy, Mia ❤️, Coleen, bummy, Agulkowa, Natalia05, White Innocent, Inka150, Gratka, syllwia91, Nikodemka, KolendrA, talku lubią tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Mój mąż urodził że z wagą 4200 g
mama nadzieję że nasz syn w tatę nie pójdzie:P ja miałam 2500g
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
Dorjana wrote:No to ja z moim brzuchem wyglądam jak jakiś odrzutek. 😭😭😭
Ledwo go widać. 🙉🙊🙈
Choć są dni gdy mnie wzdęcia złapią i wtedy wygląda lepiej ale teraz to nawet na zdjęciu mam wrażenie że niewiele widać.
To jest dla mnie kolejny stres....
Tym bardziej że dzieć ostatnio na usg słabo wyszedł w pomiarach 😭😭😭
Postanowiliśmy z mężem że idziemy na 3 prenatalne bo ja osiwieje.wczoraj mial taki dzien gdzie bolal, byl duzy, i miałam wrazenie jakby mial peknac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 09:35