Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bummy - mozna wcale nie miec zgagi... Liczylam, ze mnie to ominie, bo nigdy nie mialam. Tylko u mnie to juz nawet nie jest zgaga (przy niej bym nie dramatyzowala, pomagalo mi na nia mleko), tylko konkretny refluks z bólem mostka
Olalasz - dzieki, musze poszukac gdzie dostane u siebie ta wode. Sprobuje wszystkiego co sie da, nie moge przeciez nie spac.
A z tym lozyskiem, to ja nadal bym sie nie martwilaTez na pierwszych zajeciach w szkole mielismy o lozysku, dwie dziewczyny z mojej grupy maja centralnie przodujace i polozna powiedziala im, ze maja sie bacznie obserwowac pod katem plamien, ale ze to sie naprawde czesto zdarza i oprocz tego, ze ciaza konczy sie cc nic zlego sie nie dzieje. Bedzie dobrze ;*
Olalasz lubi tę wiadomość
-
Mia ❤️ wrote:Olalasz jeszcze wszystko może się zdążyć. Nie zalamuj się. Wierzę że nie tylko Święta spędzisz w domu
Mia ❤️ lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Nikodemko, co do łożyska to nie tracę nadziei. W razie czego w styczniu położę się w szpitalu. No trudno.
Co do wody, to podobno jest w Auchan. To nie musi być dokładnie ta. Chodzi o wodę alkaliczną, czyli zasadową.Nikodemka lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Macie dalej tak mega mokro?🙈
Ja mam 🙈 niestety 🙈 dużo sluzu..czasem aż mi leci po nodze 😂😂syllwia91 lubi tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Olalasz, trzymam kciuki zebys jednak dluzej obyla sie bez szpitala 😘
Moja szwagierka tez nie miala zgagi w ogole :p Ja to po 32tc to juz malo co moglam jesc bo po wszystkim mialam, az mnie dusilo od tej zgagi
Sluzu tez mam sporo :p
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:To nie jestem sama z tym problemem haha. Dopadło mnie jakieś przeziębienie, gardło boli i kaszel 😔
Ja się ratuję na razie naparami z imbiru, cytryny i soku z malin plus mleko z kurkumą i miodem. A Ty? A możemy rutinoscorbin, prawda?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
nick nieaktualnyInka150 wrote:Ja też mam dużo śluzu
Natalia05 też startowałam z 47kg tylko ja przy wzroście 158cm, no i u mnie już +10kg ale jakoś od 2 tyg praktycznie nic nie przyroslo😆
Witam blizniaczke😀 Ja tez 158 cm 😀 Z emilia juz mialam na ten czas 61 kg 🤣Inka150 lubi tę wiadomość
-
Olalasz wrote:Mnie tez
Ja się ratuję na razie naparami z imbiru, cytryny i soku z malin plus mleko z kurkumą i miodem. A Ty? A możemy rutinoscorbin, prawda?
Mi lekarz dał do stosowania rutinoscorbin lub witaminę C do picia 1000 dawka chyba była.marzec 2020czekamy...
[*] 12tc [*] 6tc
Mutacje :
Vleiden hetero, pai hetero, vr2 hetero, mthfr hetero
+ niedoczynność tarczycy
+ cukrzyca ciążowa -
bummy wrote:To jest szansa ze ta zgaga jednak nie przyjdzie...
Inka150 Natalia05 To jestesmy juz trojaczki bo ja tez 158 cm, startowalam z 54 kg teraz 59 kg.. chyba nie jest zle.. dzus malo jadlam chyba trzeba nadrobic
U mnie waga wyjściowa 62kg, schudłam 7kg i obecnie 58,5 kgbummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam 162 cm i startowałam z wagą 48 kg. Teraz na wadze jest już 59,5 kg ale ostatnio mam wrażenie, że brzuch nic już nie rośnie. Może dlatego, że ciut mało jadłam przez przeziębienie, które przeszłam. Ale ja tam cieszę się z każdego kilograma 😁 Oby po ciąży ciut sadełka zostało bo zawsze miałam niedowagę i nic przytyć nie mogłam.