Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o ubranka moja córka zaczynała od 56, urodziła się z wagą 2980g i przez dłuższy czas były na nią dobre. Teraz też planuję 56 na początek. W ogóle okazało się, że mam całkiem dużo takich małych ubrań po córce w białych i szarych kolorach, więc niemal nic nie muszę kupować na początek 😁 dodatkowo mama zaproponowała, że wszystkie mi wypierze i wyprasuje, więc mam bez roboty 😉
-
Natalia, ale fajna fotka!
Ja nie brałam proga całą ciążę.
Teraz mam włączony na tydzień żeby zobaczyć czy coś działa na szyjkę. Ale moja lekarka straszna panikara, więc znowu zmieniam lekarza bo nie lubię takiego straszeniaNatalia05 lubi tę wiadomość
-
O dziwo ja też nie brałam proga
ani luteiny... nawet magnezu żaden lekarz nie zalecił...
Az się sama dziwię że mnie niczym nie faszerują.
Talku ja własnie dlatego wolę chodzić na te prenatalne bo przynajmniej mam opinię innego lekarza. No i dla świętego spokoju też zmieniłam prowadzącą ciąże, nie chcę aby ktoś mnie zbednie do szpitala wysłał.
Ostatnio na pomiarach moja dzidzia jakaś bardzo malutka wychodziła i to u dwóch lekarzy. Troszkę się sama wystraszyłam że nagle spadła aż o 2 tygodnie.
A tutaj inny sprzęt, inny lekarz i dzidziuś już w normie
Też mi się wydaje że troszkę przesadzają z tą szyjką ale...
... ja jestem po 2 porodach naturalnych, które odbyły się "w biegu", więc ja rozumiem lekarzy że nakazują się oszczędzać bo każdy kolejny poród przeważnie idzie szybciej (choć i tutaj bywają wyjątki).
U mnie się potwierdziło - drugi był szybszy od pierwszego z tą różnicą że pierwszy to raczej w domu się rozkręcił, przy drugim byłam już w szpitalu zanim się zaczeło dziać.
Teraz ???? mam dziwne przeczucie że tak czy siak mnie na porodówkę wyślą wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 13:04
-
nick nieaktualnyMąż trochę mnie przekonuje żeby iść do któryś z znajomych bo mamy 3 zaproszenia, obiecuję że będę siedziała z nogami wysoko ale ja nie wiem czego chce, z jednej strony łóżko brzmi fajnie z drugiej słabo 😄 idę robić zaraz sałatkę gyros bo mnie naszło jak pojechałam na zakupy że właśnie to ta sałatkę chce 😄
bummy, Agulkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My tez pierwszy raz w domu i wyjątkowo dobrze mi z tym. Pójdę spać po 24-1 i mam szanse jakoś jutro funkcjonować przynajmniej. W zeszłym roku poszliśmy do znajomych z córka, do 2 walczyłam żeby nie usnąć na fotelu, potem
Się poddałam poszłam spać ale córka się obudziła o 5 i nie mogła już usnąć w nowym miejscu wiec byłam turbo wrakiem.
Teraz cieszę się na wieczór na luzie z mężem przed TV i mam szanse ze do 7-8 pospi moja księżniczkabummy, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas sylwester w domu lub ulice dalej u brata męża. Zamówiliśmy na dzisiaj wizytę domowa bo Mały zaczął kaslac brzydko, ogólnie mieliśmy kiepska noc bo źle się czuł i zapalenie oskrzeli mamy a że synek u nich też kaszle to wpadną na 2-3h żebyśmy wszyscy sami nie siedzieli 🙂 także u nas sylwester z dwójką chorych dzieci, ja plus szwagierka w ciąży plus mężowie 😂 także też szaleństwo 😂
bummy, syllwia91, Natalia05, talku lubią tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Cześć Dziewczyny! Ja mam dzisiaj totalnie niesylwestrowy nastrój. Wpadają do nas sąsiedzi. Ja jeszcze cały czas czuję skutki zatrucia, wiec bardzo uważam z dietą. Nawet sobie nie podjem🙈 Zasnęłam dzisiaj po 5ej, mały kopał na maksa, zgaga i jeszcze ciągną mnie pachwiny. Głównie przy chodzeniu, ale kolejna rzecz. Macie taką dolegliwość?
syllwia91 lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Wszystkiego Najlepszego szczuplaczki 🍼🍼🎉🎊🎉🎊🎉
My dziś u mamy mojej jesteśmy. Właśnie też zrobiłam gyrosa, chlebek z ziołami i zaraz będą jeszcze hot dogi kibica jeszcze myślę o sałatce z awokado, tylko kto to zje...Posiedzimy spokojnie przy piccolo bo rano ruszamy już do domu...😪 Szybko zlecialo...
Mia ale fajnie, że już wiesz kiedy przywitasz swoje maleństwo. 🤗
My dziś odebraliśmy kołyskę. Jeszcze jakieś pierdoły dostałam. Naprawdę zaraz zacznie się worek marcowek rozwiązywać 😱syllwia91, Mia ❤️, Natalia05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Olalasz tak mnie dzisiaj np tak bolz szczególnie z lewej strony że ból aż do kolana.... Chodzę jak kaleka...
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️