Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
czy któraś z Was badała teraz fibrynogen? Lekarz mi zlecił i mam wynik ponad 600. Norma z laboratorium to 350, ale u kobiet w ciazy jest podobno inna, szczególnie w 3 trymestrze. Coś wiecie w temacie?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Auricomka wrote:A masz opakowanie w domu ? Jakie jest miejsce produkcji faktycznej ? I skład pieluszek? Zainteresowały mnie te mumii
Nie mogę się doczytać na opakowaniu
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
sweetmalenka wrote:A probowalas nospe brac? Niby jak dol pleców boli to powinno sie do szpitala jechać- kiedys mnie pielęgniarka opieprzyla ze caly dzień z bolem czekalam. Ale w twoim przypadku sprobowalabym prysznic i no spe i odpoczac
-
Auricomka wrote:Mówisz o Bamboo naturę?
One się nazywają dokładnie Bambo Nature, o takie:
https://www.drogeria-ekologiczna.pl/pieluszki-jednorazowe-/1169-ekologiczne-pieluszki-jednorazowe-1-bambo-nature-newborn-2-4-kg-opak-28-szt.html
ale znając życie, piszesz o tych samych:)
Na allegro są aukcje, z których wychodzi 0,69 zł za pieluchę mniej więcej
Auricomka lubi tę wiadomość
-
Hej, dostałam dziś od koleżanki w prezencie grzechotkę dla dziecka i przyszło mi do głowy takie pytanie - czy wszystkie nowe zabawki trzeba jakoś umyć przed pierwszym użyciem? Jak tak, to wystarczy wodą (gorącą?) czy jakimś płynem? I co na przykład z takim szumisiem, na którym jest napisane, że nie należy go prać? 😁
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj mieliśmy Usg 😊 mały jest spory wazy 2330 g, no i nadal ułożony miednicowo 😉 tak myślałam, ze pewnie będzie uparty jak siostra i będzie się pchał tyłkiem na świat 😂 cesarkę będę mieć w 38 tc, ze względu na możliwą kolizje pępowinową.
A jeśli chodzi o pampersy to u nas na początku na dzień schodziło ok 12-14. Bo każde karmienie to była kupa 😂 tym razem kupiłam na początek lupilu z lidla ( ostatnio była promocja), u córki miałam na początku pampers premium care i jak otworzyłam opakowanie lidlowskich to są prawie identyczne jak tamte. Zobaczymy jak będzie z jakością, ale przy córce od rozmiaru 3 używałam lupilu i byłam bardzo zadowolona 😊Agulkowa, Katy, bummy lubią tę wiadomość
-
meetme wrote:My dzisiaj mieliśmy Usg 😊 mały jest spory wazy 2330 g, no i nadal ułożony miednicowo 😉 tak myślałam, ze pewnie będzie uparty jak siostra i będzie się pchał tyłkiem na świat 😂 cesarkę będę mieć w 38 tc, ze względu na możliwą kolizje pępowinową.
A jeśli chodzi o pampersy to u nas na początku na dzień schodziło ok 12-14. Bo każde karmienie to była kupa 😂 tym razem kupiłam na początek lupilu z lidla ( ostatnio była promocja), u córki miałam na początku pampers premium care i jak otworzyłam opakowanie lidlowskich to są prawie identyczne jak tamte. Zobaczymy jak będzie z jakością, ale przy córce od rozmiaru 3 używałam lupilu i byłam bardzo zadowolona 😊
-
Ja tez z Lupilu bylam zadowolona i dla drugiego tez bede je kupowac, poki co mam od siostry dwie paczki Pampersow wiec najpierw je zuzyje :p
W ogole nie ma to jak zmienic zdanie co do wozka miesiac przed terminem 😂 Chyba jednak kupuje podwójny bo znalazlam wrecz idealny tylko teraz kwestia dogadania bo to używany, a ja nie moge go kupic od razu niestety...
Jutro mam to ktg i wizyte i jakos sie stresuje -
Kiddy evostar tandem :p Nowy kosztuje prawie 4tysiace, a babka sprzedaje za 1600zl takze niezla okazja :p A wozek jest prawie wielkosci pojedynczego, a nie wielki jak wiekszosc podwojnych xd
O 8 mam ktg, a wizuta teoretycznie 8.40, ale na pewno wejde pozniej, a Ty?
A Ty bummy o ktorej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 21:22
Agulkowa, bummy lubią tę wiadomość
-
Katy wrote:Kiddy evostar tandem :p Nowy kosztuje prawie 4tysiace, a babka sprzedaje za 1600zl takze niezla okazja :p A wozek jest prawie wielkosci pojedynczego, a nie wielki jak wiekszosc podwojnych xd
O 8 mam ktg, a wizuta teoretycznie 8.40, ale na pewno wejde pozniej, a Ty?
A Ty bummy o ktorej?
Ja o 16 mam wizytę.Katy, bummy lubią tę wiadomość