Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak szybko biegaly i sie zderzyly sama glowa czolem chyba i bokiem policzka wlasnie. W szkole mialy taki wielki ogrod i tam biegaly dzieciaki dosc szybko jak sie tak rozpedzily, oczywiscie kazda sie z chlopcem zderzyla bo wiekszosc dziewczynek siedziala na dupach na zjezdzalni albo hustawkach no ale nie moje dwie🤣
My ferie mamy. Jedna chora znowu angina a druga wpadla na zajebisty pomysl ogolenia sobie glowy 🤦♀️Ushio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNarazie jeszcze nie ogolila tylko podjela zamiar 🤣 No jeszcze 2 lata temu miala dlugie wlosy do pasa i tak
znielubila posiadanie wosow ze ciagle obcina. Teraz ma takiego sredniego boba ale idziemy dzis do fryzjera i juz sie boje co tam bedzie bo na krotko chce albo calkiem nic 🤣🤦♀️ -
Natalia05 wrote:Jeju dziewczyny 35 tc to jeszcze hoho do terminu. Co wy juz panika jak wiekszosc nie urodzi przed 38 a sporo pewnie przenosi 😀
Agulkowa moje tez maja takie historie zderzeniowe za soba, z tym ze jedna wstrzasnienie mozgu a druga prawie, kilka dni w domu lezenia w lozku. Niech lezy i nie podnosi glowy a przy ew wymiotach od razu szpital.
Kciuki za wizytujace ☺️
Z tym że to bedzie właśnie 37 wiec pozwól mi popanikować
JAk tak czytam twoje posty o córkach to czuje się jakbym to o sobie czytała jak byłam mała :)Wyrosną kiedyś z tego mi się na studiach udało haha:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 13:29
-
nick nieaktualnyUshio wrote:Z tym że to bedzie właśnie 37 wiec pozwól mi popanikować
JAk tak czytam twoje posty o córkach to czuje się jakbym to o sobie czytała jak byłam mała :)Wyrosną kiedyś z tego mi się na studiach udało haha:D
O matko do studiow to jeszcze tyyyle czasu 🤣 Osiwieje z nimi hahah
To najstarsza takie pomysly, 15 lat w lipcu i swir w glowie 😀 Chciala sobie rozjasnic wlosy ale fryzjer powiedzial ze tu wolno rozjasnic ale tonowac czy farbowac od 16 lat dopiero. Ktos czai ta logike bo ja nie 😂Ushio lubi tę wiadomość
-
Natalia05 wrote:O matko do studiow to jeszcze tyyyle czasu 🤣 Osiwieje z nimi hahah
To najstarsza takie pomysly, 15 lat w lipcu i swir w glowie 😀 Chciala sobie rozjasnic wlosy ale fryzjer powiedzial ze tu wolno rozjasnic ale tonowac czy farbowac od 16 lat dopiero. Ktos czai ta logike bo ja nie 😂
Itak dobrze że chciała to zrobić u fryzjera. Dla mnie normą była domowa łazienka
Mnie to coraz bardziej przeraża ta młodzież ostatnio, mam w rodzinie 11 latkę, która jest na podobnym etapie jak ja byłam właśnie w wieku 15 lat
Jak tak rozmawiamy z mężem to ja w jej wieku bawiłam się w bazę budowaną z koców i klamerek, mąż udawał sapera z sankami na plecach, a ona "vloguje" jaką ma zawartość swojej toaletki z kosmetykami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 13:55
-
Agulkowa wrote:
Meetme spory synek. Może, jeszcze się obróci. W zasadzie ma czas. Czy wolisz CC?
Do niedawna byłam mocno nastawiona na vbac, ale jak już wiem o tej pępowinie to wole jednak cesarkę. Tym bardziej, ze zapowiada się duży, wiec jakbym dotrwała do terminu ważyłby ponad 4 kg to i tak zrobiliby mi cesarkę. Wiec raczej nie mam wyboru 😂Agulkowa lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt.
Czekamy jeszcze na Agulkowa i Olalasz (chyba nikogo nue pominęłam?)
Ja tez juz po. Moja mala mimo ze młodsza od Rwojego bobasa Katy o dwa tyg waży wiecej! 2.5 kg ma juz, fiknela główka w dol mama 10 kg na plusie (olaboga 4 kg w miesiac). Poza tym szyjka długa 4 cm. Afi 17. Następna wizyta z ktg za 2 tyg.
Ja to sie nie nastawiam na porod przed tp, raczej po 15.03. Trzeba sobie znalezc jakas rozrywkę, choc jedna już mam jak sobie tutaj Was poczytujeKaty, Inka150, Mia ❤️, Gratka, KolendrA, Dorjana, Agulkowa, talku lubią tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:Jedno. 4.4 mmol / l na czczo i 5.6 mmol/l po 1h
Jak dla mnie to masakra, że nie mierzą po 2 godzinach.
Przecież organizm może róznie reagować na cukier.
Mi spadło odpowiednio ale np jak mój mąż robił w zesżłym miesiacu krzywą to po na czczo miał ok 90 a po samym badaniu po 2 godzinach spadło mu do 60.
Jakbyśmy poszli "na miasto" tak jak planowaliśmy to mógł zemdleć. Na szczęście wyposażona w domowy glukometr mu zmierzyłam i na szybko jakąś kanapeczkę i sok pił żeby sobie podbić.
Jak się czujesz ogólnie? -
Ushio wrote:Jak dla mnie to masakra, że nie mierzą po 2 godzinach.
Przecież organizm może róznie reagować na cukier.
Mi spadło odpowiednio ale np jak mój mąż robił w zesżłym miesiacu krzywą to po na czczo miał ok 90 a po samym badaniu po 2 godzinach spadło mu do 60.
Jakbyśmy poszli "na miasto" tak jak planowaliśmy to mógł zemdleć. Na szczęście wyposażona w domowy glukometr mu zmierzyłam i na szybko jakąś kanapeczkę i sok pił żeby sobie podbić.
Jak się czujesz ogólnie?
-
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt! Faktycznie robi się u nas jakoś gorąco jakby jednak luty miał być miesiącem rozstrzygającym
Update u mnie dzisiaj, młody nadal główka w dół, mała poprzecznie pod bratem 😱🤭🤪🤯Nikodemka, bummy, Natalia05, Katy, KolendrA, Gratka, Agulkowa, talku, GWHT lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Łożysko wciąż brzeżnie, lekko nachodzi na szyjkę. Wszystko inne ok, przepływy w normie, dzidziuś 2,5 kg, szyjka długa. Także jest szansa, ze nawet w przyszłym tygodniu dopiero pojde na patologię. A w kolejnym cesarka. Jutro mój lekarz ma się skonsultować z ordynatorem i dać mi znać. No i 17.02 cesarka. Aaaaaa!
Katy, Natalia05, meetme, Jejku, Gratka, iriiska, Dorjana, Inka150, Agulkowa, KolendrA, Mia ❤️, bummy, Makt lubią tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️