Marcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimisia wrote:Super! Bardzo się ciesze ♥️
A powiedz mi, ile trwa takie badanie mniej więcej? Ja mam jutro i im bliżej, tym bardziej się stresuje 🙈 Na szczęście przełożyli mi wizytę z 17:30 na 8 rano, więc szybciej będzie po emocjach 😀Ja 31, on 34
marzec 2021 - start starań
wrzesień 2022 - HBA 32%
[suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
3 x cykle stymulowane ❌
styczeń 2023 - HBA 63%
3 x IUI ❌
czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
20.03.2024 r. - chłopak
-
Mira000 wrote:U mnie trwało max 30 minut, myślę że tyle samo co pierwsze prenatalne. Pewnie to też kwestia ułożenia dziecka, bo mnie tylko trochę szturchał w brzuch żeby się lepiej ułożył, a słyszałam że poprzednią dziewczynę musiał mocno wymęczyć
No właśnie u mnie pierwsza prenatalne trwały 2.5 godziny, bo spacerowałam co chwila, żeby się dziecko odwróciło 😅
Super, że masz to badanie już za sobą i że z synkiem wszystko dobrze 🥰 -
Mimisia wrote:No właśnie u mnie pierwsza prenatalne trwały 2.5 godziny, bo spacerowałam co chwila, żeby się dziecko odwróciło 😅
Super, że masz to badanie już za sobą i że z synkiem wszystko dobrze 🥰Mimisia lubi tę wiadomość
Ja 31, on 34
marzec 2021 - start starań
wrzesień 2022 - HBA 32%
[suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
3 x cykle stymulowane ❌
styczeń 2023 - HBA 63%
3 x IUI ❌
czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
20.03.2024 r. - chłopak
-
Dokładnie jutro trzymamy za Ciebie kciuki Mimisia 🥰 Daj znać po koniecznie !
Ja finalnie po wizycie u swojego lekarza usłyszałam, że jest wszystko dobrze, szyjka nic się nie skróciła w porównaniu do poprzedniego badania. Ulga ogromna. Także wychodzi na to ze anatomicznie wszystko dobrze - wczoraj Pani doktor tak mówiła i reszta też. A i u mnie dziewczynka 😊Jagaja, Ediii91 lubią tę wiadomość
04.01.23 zabieg - poronienie zatrzymane 8tc/10tc
11.07.23 - ⏸️
31.07.23 - jest zarodek i serduszko, 6t3d 🤞🏻
28.08 - 10t4d ❤️
05.09 I prenatalne, wyniki dobre 😍
06.11 II prenatalne, wszystko dobrze, dziewczynka 🩷
09.01 III prenatalne, wyniki dobre 🥰 -
ma_karon07 wrote:Dokładnie jutro trzymamy za Ciebie kciuki Mimisia 🥰 Daj znać po koniecznie !
Ja finalnie po wizycie u swojego lekarza usłyszałam, że jest wszystko dobrze, szyjka nic się nie skróciła w porównaniu do poprzedniego badania. Ulga ogromna. Także wychodzi na to ze anatomicznie wszystko dobrze - wczoraj Pani doktor tak mówiła i reszta też. A i u mnie dziewczynka 😊
No i super, że na wizycie się nie potwierdziły tamte diagnozy 🙈 Gratuluje dziewczynki ♥️♥️♥️ma_karon07 lubi tę wiadomość
-
Mimisia wrote:No i super, że na wizycie się nie potwierdziły tamte diagnozy 🙈 Gratuluje dziewczynki ♥️♥️♥️
Teraz czekamy na Twoje nowiny 😊
I która następna na połówkowe ?04.01.23 zabieg - poronienie zatrzymane 8tc/10tc
11.07.23 - ⏸️
31.07.23 - jest zarodek i serduszko, 6t3d 🤞🏻
28.08 - 10t4d ❤️
05.09 I prenatalne, wyniki dobre 😍
06.11 II prenatalne, wszystko dobrze, dziewczynka 🩷
09.01 III prenatalne, wyniki dobre 🥰 -
Ja melduje, że na szczęście na połówkowych obyło się bez żadnych przykrych niespodzianek. Synuś rozwija się prawidłowo, wszystkie parametry w normie i wazy 407 gramów.
Na początku się tylko zirytowałam, bo jak zobaczył, że robiłam NIFTY to mówi „oooo, ale to wie Pani, ze to w takim razie 99% pewności i dopiero się wszystko przy porodzie okaże”. 🤬 Zobaczył chyba moją minę, bo dopowiedział, że oczywiście jak anatomicznie wszystko dobrze to pewnie będzie dobrze, ale już musiał swoje dopowiedzieć 😂 Ale jak widzę jak dziecko się zdrowo rozwija i nie ma się do czego przyczepić to już staram się o tym nie myśleć 😋Mira000, Emi88, Ediii91 lubią tę wiadomość
-
Mimisia wrote:Ja melduje, że na szczęście na połówkowych obyło się bez żadnych przykrych niespodzianek. Synuś rozwija się prawidłowo, wszystkie parametry w normie i wazy 407 gramów.
Na początku się tylko zirytowałam, bo jak zobaczył, że robiłam NIFTY to mówi „oooo, ale to wie Pani, ze to w takim razie 99% pewności i dopiero się wszystko przy porodzie okaże”. 🤬 Zobaczył chyba moją minę, bo dopowiedział, że oczywiście jak anatomicznie wszystko dobrze to pewnie będzie dobrze, ale już musiał swoje dopowiedzieć 😂 Ale jak widzę jak dziecko się zdrowo rozwija i nie ma się do czego przyczepić to już staram się o tym nie myśleć 😋 -
Mimisia wrote:Ja melduje, że na szczęście na połówkowych obyło się bez żadnych przykrych niespodzianek. Synuś rozwija się prawidłowo, wszystkie parametry w normie i wazy 407 gramów.
Na początku się tylko zirytowałam, bo jak zobaczył, że robiłam NIFTY to mówi „oooo, ale to wie Pani, ze to w takim razie 99% pewności i dopiero się wszystko przy porodzie okaże”. 🤬 Zobaczył chyba moją minę, bo dopowiedział, że oczywiście jak anatomicznie wszystko dobrze to pewnie będzie dobrze, ale już musiał swoje dopowiedzieć 😂 Ale jak widzę jak dziecko się zdrowo rozwija i nie ma się do czego przyczepić to już staram się o tym nie myśleć 😋
Super, że z synusiem wszystko ok 🤩. Ja mam połówkowe w piątek o 8:00 i już się nie mogę doczekać. -
Sylwia2691 wrote:To będzie najpiękniejsza wiosna dla Ciebie😊😊zaczęłaś już ogarniać coś z wyprawki?
Taaak🥰 Nie dość, że uwielbiam wiosnę, to jeszcze ta będzie taka wyjątkowa 🙈 Właśnie nic jeszcze nie mam… Narazie mamy w planach się rozglądnąć co jest ciekawego i ewentualnie polować potem na wyprzedaże różne -
Mimisia wrote:Taaak🥰 Nie dość, że uwielbiam wiosnę, to jeszcze ta będzie taka wyjątkowa 🙈 Właśnie nic jeszcze nie mam… Narazie mamy w planach się rozglądnąć co jest ciekawego i ewentualnie polować potem na wyprzedaże różne
Mimisia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a mam takie pytanie. Czy dostajecie z wizyt takie wiecie, ładne zdjęcia swoich dzieci? 🙈
Właśnie dzisiaj na tych połówkowych mieliśmy takie śliczne zdjęcia stópek i profilu w 3D, a lekarz tego nie dołączył do tej ostatecznej dokumentacji i dopiero się zorientowałam po wizycie 😀
Niektóre dziewczyny mają takie fajne, ładne, a ny mamy zdjęcia żołądka, nerek i nie wiadomo czego jeszcze 🤣 -
Mimisia wrote:Dziewczyny, a mam takie pytanie. Czy dostajecie z wizyt takie wiecie, ładne zdjęcia swoich dzieci? 🙈
Właśnie dzisiaj na tych połówkowych mieliśmy takie śliczne zdjęcia stópek i profilu w 3D, a lekarz tego nie dołączył do tej ostatecznej dokumentacji i dopiero się zorientowałam po wizycie 😀
Niektóre dziewczyny mają takie fajne, ładne, a ny mamy zdjęcia żołądka, nerek i nie wiadomo czego jeszcze 🤣