MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do farbowanie włosów to ja słyszałam, że można nakładać farbę bez amoniaku. Tylko trzeba poinformować fryzjera ze się jest w ciąży.
O jejku jakbym zjadła coś takiego treściwego dobrze doprawionego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 19:44
-
Kark super maluch...jak ja bym chciała Wam się w piątek pochwalić takim maluchem
Ja dziś przeszłam samą siebie ze spaniem Albo napiszę tak na nogach jestem 7h..Ciekawe jak będzie w nocy.. Ale mogę się pochwalić że trochę ponarzekałam i dziś w miarę ładnie mi szło jedzonko..teściowa upiekła placuszki ziemniaczane i zupę ogórkową wszystko ładnie skonsumowane, do tego kanapeczki z szynką jestem z siebie dumnaMatyldaG, kark lubią tę wiadomość
-
u mnie tylko w grę wchodzi bułka z szynką albo tosty z samym masłem, wszystko inne mi śmierdzi i na nic nie mam ochoty. nawet jak lodówkę otwieram to wstrzymuję oddech. chociaż dziś byłam u babci z wizytą i zrobiła kisiel żurawinowy, smakował jak nigdy
-
nick nieaktualny
-
ja wczoraj mialam mega ochote na arbuza, zjadlam chyba z cwiartke na raz, a potem cały czas mi sie nim odbijalo i juz chyba nie tkne ;/
-
Ciekawa jestem czy upodobania kulinarne sprawdza sie co do płci
U mnie tylko kiszone wchodzi w gre a na słodycze nie moge patrzeć mąż mówi że to cud że ptasie mleczko lerzy nie ruszone a z Natalką w ciazy pochłonełabym całe opakowanie w 5 min bez zmróżenia oka
Wiec ciekawe czy u Nas bedzie chłopczyk
Może przy datach porodów wpiszemy nasze jedzeniowe płcie dzieci a potem będziemy to sprawdzać w czasie z usg?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra ty już widę masz jasno sprecyzowane smaki;) Ja na razie jem wszystkoa potem mi się odbija. Ogólnie mam fazę na - pokłóciłam się z jedzeniem - jakoś ono do mnie nie przemawia.
Słyszałam o "przesądzie" że dziewczynka jak kobieta "brzydnie" - przepraszam mamy dziewczynek nie umiem po prostu inaczej wyrazić swojej myśli;) a że jak chłopiec to mamusia pięknieje ale preferencje smakowe?
Czyli jak słodkie to dziewczynka a jak słone to chłopak? Dobrze rozumiem?Fedra lubi tę wiadomość
-
kingus9103 wrote:Fedra ty już widę masz jasno sprecyzowane smaki;) Ja na razie jem wszystkoa potem mi się odbija. Ogólnie mam fazę na - pokłóciłam się z jedzeniem - jakoś ono do mnie nie przemawia.
Słyszałam o "przesądzie" że dziewczynka jak kobieta "brzydnie" - przepraszam mamy dziewczynek nie umiem po prostu inaczej wyrazić swojej myśli;) a że jak chłopiec to mamusia pięknieje ale preferencje smakowe?
Czyli jak słodkie to dziewczynka a jak słone to chłopak? Dobrze rozumiem?
Z tym brzydnieciem to mi sie nie sprawdziło bo wszyscy mówili że ładnie wyglądam a córkę mamkingus9103 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny te wszystkie gadkk o kształcie brzucha, smakach, wyglądzie w ciąży, potem kątem kikuta między nóżkami, wykrywaniem plci orzez bicie serduszka lub przyrost bety... Można wsadzić między bajki17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ciekawa jestem czy upodobania kulinarne sprawdza sie co do płci
U mnie tylko kiszone wchodzi w gre a na słodycze nie moge patrzeć mąż mówi że to cud że ptasie mleczko lerzy nie ruszone a z Natalką w ciazy pochłonełabym całe opakowanie w 5 min bez zmróżenia oka
Wiec ciekawe czy u Nas bedzie chłopczyk
Może przy datach porodów wpiszemy nasze jedzeniowe płcie dzieci a potem będziemy to sprawdzać w czasie z usg?Fedra lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
maggdax wrote:Ja jem i kwaśne i słodkie ;d wyskoczyła mi opryszczka no i mam radar w postaci krosty na samiuskim czubeczku nosa wiec narazie brzydne w ciazy:d
-
nick nieaktualnyU mnie:
Ciąża córka:
+brzuch arbuz
+jadłam owoce i fast foody
+okropnie rzygałam
+obrączka pokazała dziewczynkę
+soda pokazała dziewczynkę
+piersi dużo urosły
-wyładniałam
-kalendarz chiński pokazał chłopca
Ciąża syn:
+brzuch piłka
+jadłam warzywa i mięso
+miałam mdłości, raz rzygałam
+obrączka pokazała chłopca
+soda pokazała chłopca
-piersi dużo urosły
+wyładniałam
-kalendarz chiński pokazał dziewczynkęFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julllla wrote:Dziewczyny jak Was czytam to martwię się bo jem normalnie jak przed ciążą, nie mam smaków na kwaśne czy słodkie, nie mam mdłości ani zgagi... Aż zaczynam się martwić ze coś jest nie tak
Nie ma się czym martwić
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)