MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kark z dziadkami to juz zupelnie inna historia hihi, moja babcia nie mogla przezyc, ze wybralismy date slubu 13.07.2013 bo przeciez pechowa bedzie
Fedra lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim. Wg wyliczeń termin porodu mam na 28 marca. Zrobić 3 testy w różnych odstępach czasu i każdy jak w mordę strzelił 2 kreski. Tylko najgorsze, że termin wizyty dopiero na 29 lipca. Biorę kwas foliowy i czekam na wizytę. Niestety są urlopy i jakaś katastrofa z terminami
kark, Vaina, MatyldaG, Dziunka, Fedra, borsuk, Kasiula02, Tosia 1981, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Ci, że babcia mojego M nie przyszła u nas na cywilny, bo powiedziała, że dla niej to nie ślub Dopiero na kościelnym się pojawiła...
U mnie dziadkowie też są przereligijni, ale jestem najukochańszą wnuczką u obu, więc dla nich nieważne co ludzie powiedzą, ja jestem na pierwszym miejscu Gorzej właśnie z dziadkami M - uparte ślązoki -
nick nieaktualny
-
kark nam zostala niestety tylko jedna babcia - moja, dlatego dajemy jej fory i czasami moze sobie porządzić
kark lubi tę wiadomość
-
Vaina wrote:O też myślałam o tej dacie - bo ja to lubię 13 i robić wszystko na przekór - sali nie było wtedy więc mamy dla nas piękniejszą 11.05.2013 - w każdym razie też "r" nie ma i babcia była załamana
Na urodzenie 13 też mam bardzo małe szanse - szkoda
Ale pewnie jaką datę sobie wybierze to będzie najpiękniejszy dzień
ogolnie szczesliwa liczbe mamy 18 stke wiekszosc osob w rodzinie ma urodziny 18go, mieszkam pod numerem 18, urodzilam sie 18go marca. A mój szczesliwy cykl to byl 18 cs, transfer mialam w 18 dc, 18 czerwcaVaina, Fedra, Tita92 lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Dziewczyny, a co byście pomyślały, jakbyście zobaczyły 2 chrzestnych w kościele dla dziecka? Pomyślelibyście, że geje, czy by było ok?
Wiem, do chrzcin miliard lat, ale mamy z mężem oboje po 3 braci, wszystkie kuzynki bliskie już "wykorzystane", 2 bratowe (jednej nie lubimy, a druga w ciąży). Liczyliśmy na to, że trzecie będzie za 1,5-2 lata i wtedy już jakaś nowa bratowa dojdzie, ale dzidziuś się wcześniej pojawił No i mąż zapytał mnie wczoraj co myślę o tym, żeby zrobić 2 chrzestnych - dwóch naszych braci. Dla mnie ok (bo mieliśmy dwóch świadków-mężczyzn na ślubie ), ale nie wiem jak by ludzie zareagowali...kark lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny którę biorą luteinę, mogę mieć nietypowe pytanie?
Jeżeli kogoś to brzydzi to proszę nie czytać!
Biorę a raczej wkładam tabletkę codziennie wieczorem. Od kilku dni jak wstanę rano to czuję jakby woda wylatywała ze mnie. Tzn baaardzo wodnisty śluz i dość sporo tego. Potem przez reszte dnia nic już nie leci... czy to może być przez tą tabletkę? Czy któraś ma podobnie?
Przepraszam jeżeli komuś zrobiło się niedobrze.
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
anuschka wrote:Dziewczyny którę biorą luteinę, mogę mieć nietypowe pytanie?
Jeżeli kogoś to brzydzi to proszę nie czytać!
Biorę a raczej wkładam tabletkę codziennie wieczorem. Od kilku dni jak wstanę rano to czuję jakby woda wylatywała ze mnie. Tzn baaardzo wodnisty śluz i dość sporo tego. Potem przez reszte dnia nic już nie leci... czy to może być przez tą tabletkę? Czy któraś ma podobnie?
Przepraszam jeżeli komuś zrobiło się niedobrze.
ja mam ciagle takie wodne uplawy po luteinie, sama woda, jakbym sie posikala tylko nie ta dziurka ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 10:51
-
anuschka wrote:Matylda dokładnie tak się czuje, jakbym do toalety nie zdążyła ...
-
Nie powiem że przestraszyłam się trochę ale dzięki za pocieszenie, plamień już nie ma to może po 12tygodniu będę mogła odstawić. Chociaż dla dziecka jestem w stanie wszystko wytrzymaćAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Fipsik wrote:może jak nie macie chętek na jedzenie żadnych to będzie gender
-
kark wrote:Mi się dzisiaj śniło, że byłam facetem coś a'la James Bond, kochałam się z kobietą, ona mnie zdradziła podczas misji i musiałam ją zabić... -_-
Athia, a jaki miałaś poziom cukru? Ja miałam 60, gin się bała, że mogę mieć hipoglikemię, ale po obciążeniu miałam ok, więc miałam tylko nakaz nie jedzenia słodkiego (i tak nie miałam ochoty) i jedzenia regularnie, żeby cukier nie skakał, a potem nie spadał zbyt gwałtownie
Być może twój lekarz też woli to sprawdzić, bo ta choroba niekontrolowana może być równie niebezpieczna jak cukrzyca w ciąży.
No to w ja miałam dużo wyżej 107 martwię się jutro wyniki z tego obciazenia i wizyta . -
nick nieaktualny
-
ja zjadlam troche prazonego slonecznika i znowu zgaga
a to mozliwe ze jak np za szybko wstane z lozka lub z krzesla to od razu moje mdlosci się bardzo wzmagaja i kreci mi sie w glowie? -
Matylda tak, dlatego powinno się rano przed wstaniem z łózka coś przekąsić, nawet herbatnika i dopiero powoli wstać. Wtedy szansa, że mdłości nie nadejdą.
Mój mąż chce koniecznie wejść ze mną na usg, bo się upiera, że jest więcej dzieci w brzuchu, tylko ja kłamię o jednym chce się przekonać na własne oczy hehe
coffee lubi tę wiadomość