MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
borsuk wrote:ja funkcjonuję tak... za 45 minut kończę pracę. W domu prysznic, zupa i pod koc i mnie nie ma...
Jestem tak leniwa teraz jak chyba jeszcze nigdy! najchętniej poszła bym na l4 i cały dzień leżała pod ciepłym kocykiem....
dołączam - też lecę w kimę
-
Brtiii86 wrote:Ja dziś miałam na obiad zupę pomidorowa krem i była smaczna,bo taka fajnie kwaskowa ten kwaśny smak za mną chodzi cały czas.
Ja jak ostatnio zrobiłam pomidorową to była tak kwaśna ze tylko ja się nią zajadałam. Mąż jadł, ale troche go wykrzywiało
Co do mdłości- tydzień temu narzekałam, że nie mam żadnych objawów Teraz nie pomaga ani imbir ani migdały. Najchętniej bym to przespała ale ile można...
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
MatyldaG wrote:Mcdolalds.... <slinotok>
dobrze ze nie maja dostaw do domu.
Ojjjaa też chcę jedzenie z Mc
U mnie kiedyś dowozili ale potem zrezygnowali (Fedra lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Tez idę w kime bo mąż mówi ze nie zdrowe i mi nie pojedzie bla bla to mam focha
kark, Fedra lubią tę wiadomość
-
co do włosów to ja mam problem z głowy - ubzdurałąm sobie że wracam do naturalnego koloru od x lat farbuje a ze wlosy szybko mi rosną to mnie to bardzo denerwuje te odrosty heh a ciąża mi teraz pomaga wytrwać w postanowieniu
a co do objawów to ja też nie mam zadnych :d pare dni mnie muliło i ciągło na zyganie (wtedy co krwawilam przez to) a teraz spokoj, nawet zachciewanek jakiś nie mam. Piersi minimalnie bolą (pewnie od duphastonu) jedynie co mnie meczy dzien w dzien to zatkane ucho od 2 dni przed zrobieniem testu do teraz codziennie rano zatyka mi sie ucho i oddytka popoludniu masakraFedra lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
jedynie dzis czuje sie troche rozbita jakby mnie jakies przeziebienie bralo, nawet myslalam ze mam goraczke, ale nie (37,2) na noc sobe zrobie mleko miodem i czosnkiem a co
Fedra lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMój maluszek, obrócony bokiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa2dda806686.jpgmilagro, Kingulla, anuschka, Tosia 1981, Paolina91, Athia, Fipsik, MatyldaG, Tita92, jenny88, Vaina, Mimi86, Balladyna, Fedra, makasa, Czarnuszka, Dziunka, sunset06, m@rtynka, PetitQa, chloet, borsuk, coffee, kingus9103, Czarna_1985 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję i cieszę się bardzo z Waszych pozytywnych wiadomości!
Wyjaśniło się i u mnie. Oczywiście zrobiłam znowu sikańca - nie wytrzymałam - kreska widoczna. Myślę jest dobrze.
Poleciałam na betę. Bałam się jak cholera ! I jest wynik beta 220!
Jestem mega szczęśliwa!
Buziaczki dla wszystkich mamusiek marcowych ;*Vaina, MatyldaG, Tita92, Fedra, Mimi86, Tosia 1981, m@rtynka, Dziunka, Marynia991, kark, PetitQa, chloet lubią tę wiadomość
-
kingus9103 wrote:Dziewczyny gratuluję i cieszę się bardzo z Waszych pozytywnych wiadomości!
Wyjaśniło się i u mnie. Oczywiście zrobiłam znowu sikańca - nie wytrzymałam - kreska widoczna. Myślę jest dobrze.
Poleciałam na betę. Bałam się jak cholera ! I jest wynik beta 220!
Jestem mega szczęśliwa!
Buziaczki dla wszystkich mamusiek marcowych ;*
Gratulację Kinguskingus9103 lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Tez idę w kime bo mąż mówi ze nie zdrowe i mi nie pojedzie bla bla to mam focha17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ja leze pod kocem i pije herbate z miodem, cytryna i malinami bo tez jakas rozbita jestem, nie moge sie zagrzac, jakies dreszcze mam, oczy mnie pala, nie mam sil na nic ;/ w domu balagan a totalnie bez sil mam wrazenie ze jakby mnie dzis po poludniu moj pies nie obudzil to bym spala do rana
-
Fedra wrote:Mój mąż wie że jeśli ja chce to musze to dostać bo inaczej bedzie armagedon wiec nie ryzykuje i jesli chce mc to leci kupić
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kark super widok
Moja wizyta w czwartek mam nadzieje że cos bedzie widac na usg...
A ja wchodzę wlasnie na fb a tam co " pobierz kupony rabatowe do Macdonalda" masakraMatyldaG, Mimi86, Maredd, kark, Athia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Kark super widok
A ja wchodzę wlasnie na fb a tam co " pobierz kupony rabatowe do Macdonalda" masakra
dobrze wiedziecFedra, Dziunka lubią tę wiadomość