MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maggdax wrote:Mi pokazuje 5t6d ale jestem prawie pewna że ciąża jest kilka dni młodsza. Po wizycie u lekarza, a mam zamiar iść gdzieś za tydzień ustawie sobie suwaczek:) u mnie czasami występuje ból brzucha jak na @-zwykle wieczorem, ból piersi który w ciągu dnia znika, poza tym brak innych objawów
Suwaczek zrobię jak będę na kompie, bo na tel to chyba szału dostanę. -
nick nieaktualnyMagda86_0309 wrote:dziewczyny, które były już wcześniej w ciąży: kiedy u Was po raz pierwszy było już widoczne serduszko?
kark lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Nawet wczoraj wieczorem obejrzałam film o gejach żeby mi się skutecznie odechciało
padłam jesteś moją mistrzynią!
U mnie bez nocnych przyjemności, za to sny mam jakieś dziwne, takie jakieś podszyte niepokojem
ale to chyba przez to, że za dużo myślę i się zamartwiam
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychloet wrote:padłam jesteś moją mistrzynią!
U mnie bez nocnych przyjemności, za to sny mam jakieś dziwne, takie jakieś podszyte niepokojem
ale to chyba przez to, że za dużo myślę i się zamartwiamMimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda86_0309 wrote:Sorry za głupie pytanie, ale... jak wstawić suwaczek?
borsuk lubi tę wiadomość
-
Cześć
I ja dołączam do marcówek To moja trzecia ciąża, nie dokońca planowana... Tp wg kalkulatora 8-9.03.2017
154,500 to moja beta z piątku w 33dc, jutro lecę sprawdzić przyrost.
Póki co objawy ciąży to brak @, uczucie gorąca i zmęczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:44
Mimi86, kark lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Magda86_0309 wrote:dziewczyny, które były już wcześniej w ciąży: kiedy u Was po raz pierwszy było już widoczne serduszko?
Magda86_0309, kark lubią tę wiadomość
--
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szczęsliwa.mamusia.27 wrote:Kochane dziewczyny!
Mam takie pytanie. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia o niektórych rzeczach. Byłam wczoraj u lekarza. Pani doktor zrobiła mi usg i potwierdziła ciążę. Powiedziała jednak że to bardzoo "maleńka" ciąża bo dopiero 5 tydzień. Kazała brać kwas foliowy, odpoczywać, nie pić i nie palić i wrócić za miesiąc . Ale nie założyła mi żadnej dokumentacji. Czy to normalne? Czy to za wcześnie aby założyła książeczkę?
Proszę o radę!
Pozdrawiam szczęśliwe mamusie
Czasami lekarze wolą poczekać na wizytę, gdzie będzie widać serduszko i dopiero zakładają; także nic się nie martw
--
nick nieaktualnyjenny88 wrote:Cześć
I ja dołączam do marcówek To moja trzecia ciąża, nie dokońca planowana... Tp wg kalkulatora 8-9.03.2017
154,500 to moja beta z piątku w 33dc, jutro lecę sprawdzić przyrost.
Póki co objawy ciąży to brak @, uczucie gorąca i zmęczenie. -
kark wrote:Dziewczyny, żeby nie myśleć o złych rzeczach, co byście wolały - dziewczynka czy chłopiec (oprócz najważniejszego, żeby ZDROWE było) ? Odstresujmy się i pomarzmy
_Abby_ wrote:3 ciąża ale 4 dziecko? Czad Witaj
W drugiej ciąży ok 9-10 tyg okazało się, że jednak będą bliźniaki; mimo że na wizycie w 7-8 tc słyszeliśmy 1 serduszko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 19:04
kark lubi tę wiadomość
--
_Abby_ wrote:Kliknij w suwaczek którejś z nas. Tam będziesz miała wszystko napisane. Na koniec będziesz musiała skopiować link bbcode. Wejść w ustawienia i społeczność i wkleić go w miejsce podpisu.
dzięki za pomoc, udało siękark, _Abby_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjenny88 wrote:To moja trzecia ciąża, nie dokońca planowana...
A dziewczynki masz jedno czy dwujajowe, że tak dziwnie? Bo gin chyba musiał na pierwszym usg po prostu nie zauważyć drugiej siostrzyczki ? Ciężko jest w ciąży bliźniaczej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 20:24