MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBelly mówi ze serduszko widać od 6+4 ale to pewnie zależy od owulacji i zagniezdzenia. Ja niby miałam wcześnie owu ale nie chce iść za wcześnie. Jak zobaczę jajo bez serduszka to kolejny tydzień będzie pełen nerwów. Wole na spokojnie poczekać do 7+coś żeby była jasna sytuacja.
kark, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Belly mówi ze serduszko widać od 6+4 ale to pewnie zależy od owulacji i zagniezdzenia. Ja niby miałam wcześnie owu ale nie chce iść za wcześnie. Jak zobaczę jajo bez serduszka to kolejny tydzień będzie pełen nerwów. Wole na spokojnie poczekać do 7+coś żeby była jasna sytuacja.
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Podziwiam za wytrwałość w czekaniu ja już się nie mogę doczekać swojej wizyty,ale myślę że w 6t5d już serduszko będzie, skoro pęcherzyki było widać w 4t5d
Wychodzę z założenia że skoro mnie nic nie boli a beta przyrost dobrze to ciąża jest we właściwym miejscu. A stać się coś może zawsze. Nawet jak ktoś co tydzień chodzi na usgkark, okano1, Fipsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja też mam szalone sny dlatego właśnie od razu myślałam o ciązy bo właśnie w ciązy często są takie sny:), co do płci no ja to pewnie nikogo nie zaskocze że dziewczynke bo mam dwóch chłopaków ale co będzie to szanse zawsze są 50/50 okaże się ale jak chłopiec to też fajnie najważniejsze żeby zdrowe było:) ja mam wizyte za 2 tygodnie najwczesniej chyba umrę z niepokoju czy jest ok wszystko heh całuje miłego dzionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 08:07
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy zanim pójdę na pierwszą wizytę do lekarza to mogę sobie sama zakupić jakieś witaminy prenatalne? Kwas foliowy biorę. Będę wdzięczna za pomoc
A dziś pierwsze badanie bety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Dziewczyny czy zanim pójdę na pierwszą wizytę do lekarza to mogę sobie sama zakupić jakieś witaminy prenatalne? Kwas foliowy biorę. Będę wdzięczna za pomoc
A dziś pierwsze badanie bety -
nick nieaktualny
-
A mnie dziś sny ominęły uff i wkoncu jestem wyspana. Pamiętam ze w nocy przed zrobieniem mojego pozytywnego testu śnił mi się lord Vader z gwiezdnych wojen ze przed nim uciekalam :p
Ja juz dziś mam pierwsza wizytę po południu i siedzę jak na szpilkach -
I tez biorę femibion Natal 1 w sumie to już zaczelam od 1 dc przygotowawczego do crio, oprócz tego magnez, witaminę D i olej z lnu :p
-
nick nieaktualny
-
Kobitki nareszcie test wyszedł pozytywny. to dopiero 12dpo, cień cienia jest, jutro idę na betę. Miałam bardzo wczesną owulację, i jak pisałam kiedyś mam bardzo dużą rozbieżność terminów, więc wybieram narazie ten z miesiączki, bo lekarze i tak będą nim się posługiwać. Jutro lecę na betę i umówię się do ginekolożki mojej Wy już wypatrujecie serduszek a ja tu dopiero z testem wyskakuję Termin z OM 17 marca.
Edit: datę jednak zmianiem na tą z belly. Zobaczymy co lekarz powie na usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 09:58
MatyldaG, jenny88, _Abby_, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny