MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:Ale mi sie wydaje ze to utrogestan u mnie tylko
Boże ja zeświruje do wizyty przez ten brak objawów . Niech juz będzie czwartek
Ja też do czwartku czekam. Też w zasadzie nie mam objawów z wyjątkiem sporadycznego zmęczenia i małego kłucia w dole brzucha, ale to ponoć normalne, bo macica się poszerza.Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Melduję, że pierwszy bardzo erotyczny sen w ciąży właśnie za mną!
Nie mogę się już doczekać wizyty u gina (idę w środę) oczywiście podobnie jak Wy strasznie się boję, że coś będzie nie tak, ale z drugiej strony i tak nie mamy na to wpływu, więc nie ma sensu się stresować.
U mnie jako takich objawów brak, ale bardzo zaostrzyło mi się atopowe zapalenie skóry - jak tylko dowiedziałam się o ciąży odstawiłam wszystkie leki / maści i czekam na tę pierwszą wizytę, żeby też omówić z lekarką czy jakieś maści mi w ogóle wolno. Moje powieki w tym momencie wyglądają traaaagicznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Mnie też aż latam sprawdzić czy to nie krew bo mam strasznie mokro w gaciach
ja mam "normalny" śluz, co nie zmienia faktu, że co wizytę w toalecie z przerażeniem zerkam na majtki, czy nie ma tam przypadkiem krwi widzę, że nie jestem sama! -
nick nieaktualny
-
Beta z piątku 840, dziś 2640 ) śluzu też mam dużo i co chwilę sprawdzam czy okres nie przyszedł. Chcę się umówić tutaj na czwartek na wizytę bo potem wracam do siebie.
borsuk, jenny88, kark lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnymaggdax wrote:Miała któraś z was tak chory pomysł żeby sobie zrobić betę 2 tyg po ostatnim wyniku czy tylko ja jestem tak pory pana?
-
Mam wyniki
Beta nr 1 w pt: 154,500
Beta nr 2 z dziś: 441,500
Rośniemy
TSH 1.42
Progesteron 25
Prolaktyna 33
Umówiłam się teraz na środę do lekarza, bo trochę martwi mnie prolaktyna...
maggdax wrote:Miała któraś z was tak chory pomysł żeby sobie zrobić betę 2 tyg po ostatnim wyniku czy tylko ja jestem tak pory pana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 16:28
_Abby_, Mimi86, kark lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d